כללי האם עבדתם פעם עם חנות בשר, עופות ודגים?

• הוסף לסימניות
לצורך פרויקט גדול אני זקוקה להתייעץ עם בעלי נסיון.
אשמח אם יש פה מישהו כזה שיפנה אלי באישי. תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש, העלו פה לא מזמן שני קמפיינים על בשרים.

• הוסף לסימניות
"קמפיינים"?
או שכוונתך למודעת פרסום?

אני כותב זאת, מכיון שלענ"ד קמפיין לא נקרא 'קמפיין' על בסיס בניית כמה מודעות פרסום.

• הוסף לסימניות
מודעה שהושקעה בה מחשבה פרסומית יכולה להקרא קמפיין פרסומי. אומנם קמפיין קטן, לא מקיף וכולל הכל, אבל קמפיין.
(בשונה כמובן ממודעה שמעצב ביצועיסט ללא חשיבה על הפן הפירסומי אלא רק על הפן העיצובי)
אני דיברתי על חנויות בשרים שהעלו לכאן לא רק מודעה אלא הרבה מעבר, פשוט שכחתי את השם...

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד!
אני עדיין חושב שמודעה פירסומית (לא עיצובית)
עדיין לא נקראת קמפיין.

קמפיין זו מילה די גדולה, גם למודעה חכמה וקרייאטיבית במיוחד! לענ"ד כמובן.

• הוסף לסימניות
כשלומדים פרסום :) מבינים ש"קמפיין" יכול להיות ממש ממש קטן בדיוק כמו שהוא יכול להיות ענק ועתיר תקציב...
והיישר מהמילון: קמפיין - מַסַע קידוּם אינטרסים של קבוצה או ארגון.
לא כתוב שהמסע לא יכול להיות מורכב ממודעות פרסומיות.. :)

• הוסף לסימניות
היה לי פעים לקוח מחנות בשר, אבל חוץ מהריח שדבק בבגדיו אין לי משהו מיוחד להמליץ לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה