דרוש מידע האם עגלת יויו מגיעה בתוספת ניילון לכיסוי?

• הוסף לסימניות
בעיצומו של קיץ שמשי וחייכני קניתי עגלת יויו כולל חלק השכיבה וגם הטיולון, מחנות ביבואן רשמי.
משום מה זכור לי שבעת הק ניה המוכר אמר לי שיש לי ניילון.
כעת עם בכי השמיים, מחפשת אני את הניילון למניעת בכי התינוק,
לא מוצאת ולא מבינה מה קורה.
גחברה נחמדת צרכנית של יויו אף היא, אמרה לי שהניילון לא מגיע עם העגלה וצריך לקנות אותו בנפרד.
וכנראה שאין לי אותו בכלל.
(אבל היא קנתה רק טיולון, יכול להיות שזה שונה?)

וכאן לשאלה, מי כאן קנתה עגלת יויו בחנות רגילה ויודעת להגיד לי אם הגיע אם ניילון או לאו?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה חנויות...
יש חנויות שמוכרות כביכול יותר בזול והם מוציאים את הניילון ואת הניילון צריך לרכוש בנפרד ,כך היה לי בעגלה ראשונה
בעגלה שניה(טיולון) שקניתי בחנות יותר יקרה בלי הנחות מסוגים שונים הגיע עם הניילון

• הוסף לסימניות
היויו כבר לא מגיעה היום עם ניילון, לכי תבדקי בחנויות שמוכרים עם ניילון- ותגלי שמשלמים שם את מחיר הניילון גלום בעסקת העגלה.
יש בכל חנות עגלות לרכוש את הניילונים של יויו.

• הוסף לסימניות
היויו כבר לא מגיעה היום עם ניילון, לכי תבדקי בחנויות שמוכרים עם ניילון- ותגלי שמשלמים שם את מחיר הניילון גלום בעסקת העגלה.
יש בכל חנות עגלות לרכוש את הניילונים של יויו.
אגב נילון באיכות על הפנים... הוא נהיה עמום כזה וצהוב

• הוסף לסימניות
בעיצומו של קיץ שמשי וחייכני קניתי עגלת יויו כולל חלק השכיבה וגם הטיולון, מחנות ביבואן רשמי.
משום מה זכור לי שבעת הק ניה המוכר אמר לי שיש לי ניילון.
כעת עם בכי השמיים, מחפשת אני את הניילון למניעת בכי התינוק,
לא מוצאת ולא מבינה מה קורה.
גחברה נחמדת צרכנית של יויו אף היא, אמרה לי שהניילון לא מגיע עם העגלה וצריך לקנות אותו בנפרד.
וכנראה שאין לי אותו בכלל.
(אבל היא קנתה רק טיולון, יכול להיות שזה שונה?)

וכאן לשאלה, מי כאן קנתה עגלת יויו בחנות רגילה ויודעת להגיד לי אם הגיע אם ניילון או לאו?
תודה רבה
קניתי לפני כמה שנים, לא היה נילון למרות שכולם ספרו לי שהיה אמור להיות (מנסיון). קניתי בקיץ אז אולי לכן המוכר הבריז את זה ובחורף בקשתי לקבל כי לא היה לי אז הוא בקש על זה עוד 180 ש"ח .

• הוסף לסימניות
היום ראיתי בבזאר שטראוס נילון לעגלת YOYOבתוך אריזה שחורה ב119 שח.(לא אריזה של YOYO)
מחיר שפוי?
משהי הזמינה מעלי ומרוצה?

• הוסף לסימניות
מצאתי באליאקספרס את זה הכי דומה למקורי:
YOYO-YOYO-Carrige-EVA.jpg_Q90.jpg_.webp

יחסית יקר למחירים של אליאקספרס, אבל אם בבזאר שטראוס זה 119 ש"ח אז אולי שווה?
מישהי ניסתה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה