אפשר גם עד מחר לבקש הארכה.כן, הדרך היחידה לקבל את המענקים היא ע"י הגשת דו"ח.
מחר הוא התאריך האחרון. לאחר מכן זה ייחשב הגשת דו"ח באיחור.
אכן.אפשר גם עד מחר לבקש הארכה.
איך מבקשים הארכה?אפשר גם עד מחר לבקש הארכה.
כל הפרטים נמצאים כאן https://www.irs.gov/newsroom/questi...ued-but-lost-stolen-destroyed-or-not-receivedלא קיבלתי את המענק השני (את השלישי כן), דיברתי בטלפון אמרו למלאות משהו באינטרנט, מה לעשות?
אנחנו ביקשנו דרך מי שמגיש לנו את הדוחות.איך מבקשים הארכה?
ההורים שלי הודיעו לי שאתמול קבלתי את המענק על 1400 דולר ....
מה אם השאר יש לי דרך לקבל?
זה היה המענק האחרון לא?
www.prog.co.il
התשובה היא אותה תשובה.השינוי בשאלה היא שקבלתי מענק אחד האם אפשר לבקש על מענקים קודמים....
עד ה15 ב12:00 בלילה (ארה"ב)?אפשר גם עד מחר לבקש הארכה.
איזה דו"חעל מנת לקבל אותו יש צורך להגיש דו"ח.
אם אני מחכה לSSN לילדים ומבקשת הארכה אני אוכל לקבל את שלושת המענקים?רק מי שאין לו SSN עדיין או מישהו שרוצה לצרף הילדים שלו לדוח שלו ולהם אין SSN צריכים להגיש הארכה עד מחר
מישהו שיש לו כבר SSN יכול להגיש דוח לעוד 3 שנים והוא יקבל את כל הכסף שך המענקים
תודה לכולם
הדו"ח השנתי, 1040.איזה דו"ח
תודה
מישהו יודע לתת תשובה ברורה?אם אני מחכה לSSN לילדים ומבקשת הארכה אני אוכל לקבל את שלושת המענקים?
האמת שאני לא יודעת להגיד לךעד ה15 ב12:00 בלילה (ארה"ב)?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים