יש לך לתרום למי שצריך לקחת חובות?ואף פעם לא שווה לקחת חובות
אתה צודק, תמיד עדיף לסדר עניינים עם גמחי"ם ללא ריבית, אך לפעמים צריך סכום מאד גדול, לזמן מועט,יש אפשרות, אבל צריך זהירות עצומה מ'מלכודת הדבש' שנקראת 'אשראי ברגע', מנסיון...
ואגב זה קיים כמעט בכל הבנקיםבעבר היה אפשרות לקחת אשראי ברגע בפועלים בריבית די זולה
והכל היה מאד מהיר בלחיצת כפתור.
האם עדיין קיימת האופציה הזו?
לאו דווקא, הם דוחפים לך גם אם לא לקחת כלום, סכומים של 50-80 ויותררק הסכום תלוי בכמות הפעמים שלקחת את ההלוואה,
כלומר, אם לקחת היום 12000 ומחר 20000 מחרתיים יכול להיות שיתנו לך 50000
בהצלחה
מכיר ביזנס מן בלי חובות??ואף פעם לא שווה לקחת חובות
קיימת, למי שדרוג האשראי שלו תקין, ויש משכורות קבועות בחשבון.האם עדיין קיימת האופציה הזו?
הנה אתה מוזמן להכיר כל חיי אני בורח מן החובותמכיר ביזנס מן בלי חובות??
זה תלוי מאד, רק שהתכוונתי לסכומים יותר גדולים,לאו דווקא, הם דוחפים לך גם אם לא לקחת כלום, סכומים של 50-80 ויותר
בהצלחההנה אתה מוזמן להכיר כל חיי אני בורח מן החובות
ב"ה לעת עתה מצליח (אונם עוד מעט אני צריך בשביל עסקה קצת חובות אבל זה משהוא זמני וקווה לטוב)
נכוןהמעלה באשראי ברגע שאפשר להחזיר מתי שרוצים כמה שרוצים.
ויש כאלו שזה מדרבן אותם להתאמץ ולחסוך כדי להחזיר מהר ולא למשוך שנים כמו משכנתא.
ככל הידוע לי כן רק שזה לא ריבית כזה זולה
ואף פעם לא שווה לקחת חובות
הנה אתה מוזמן להכיר כל חיי אני בורח מן החובות
ב"ה לעת עתה מצליח (אונם עוד מעט אני צריך בשביל עסקה קצת חובות אבל זה משהוא זמני וקווה לטוב)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ~yg~, מחזירים אותם עכשיו ו-שפרה ר.3 //