עזרה האם עדיין יש לכם בעיית התחברות לפרוג?

לפי ההסברים כאן - לכרום:
1. לסגור את כל הכרטיסיות הפתוחות בכרום.
2. לפתוח כרום מחדש ולהכנס לאתר פרוג.
3. בשורת הכתובת ללחוץ על המנעול. אם אין מנעול -על i בתוך עיגול בצד ימין, שם לבחור "קבצי קוקי"
4. בתוך רשימת קבצי הקוקי של פרוג ללחוץ "הסר" שוב ושוב עד שהיא מתרוקנת.
5. להתחבר לחשבון בפרוג. כעת אמורים להשאר מחוברים גם לאחר יציאה.

בהצלחה.
תודה, זה עזר!

• תודה
Reactions: ks
אצלי מאז השדרוג אני צריכה להיכנס עם שם וסיסמה בכל כניסה לאתר
ולא כמו לפני זה שנכנסתי אוטומטית לשם משתמש שלי בכל כניסה,
מישהו יודע מה יש לי לעשות ?
תודה רבה

אין לי את האפשרות של העלת נושא חדש
כל החלק העליון משובש

גם לי החלק העליון משובש

לאחר שהאתר עבר לשרת החדש,
העוגיות-קוקיס מהשרת הישן מפריעות לשרת החדש ויוצרות שיבושים.
על-כן רצוי שכל המשתמשים שעדיין חווים בעיות ימחקו מהאתר של פרוג את העוגיות-קוקיס.
איפה זה נמצא? - בסוף שורת הכתובת > לחצו על המנעול או על העיגול.
תבחרו- קבצי קוקיס שנמצאים בשימוש ואח"כ הסר.
כניסה לדף הבית של פרוג גם עוזרת במקרים מסוימים.
בהצלחה!!

ולידעתך @מרשמלו מלבד בעיית הקוקיס (שכמובן מחקתי והסתדר מיד)
לא מוצגת לי תמונת הלוגו בפרוג למעלה, מה שיוצר מצב בו המלל שעל הלוגו מוצג (התמונה כביכול לא קיימת) ותופס רוחב גדול יותר מהתמונה
מה שגורם לבאנר העליון לרדץ מתחת לקו התמונה ולהסתיר את השורות הראשונות בפורום
כך שכל מי שמתלונן שמשהו נראה מפוקשש או שאין לו כפתורלפרסום נושא חדש - זה נטו הבאנר שמסתיר, וזה קורה מכיוון שאין תמונת לוגו.
אם את לא מבינה בדיוק, לא נורא :) מתכנתי האתר אמורים להבין
מקווה שיסתדר בהקדם
תודה

@UU את יכולה להעלות צילום?
איפה אין לוגו?
אצלי זה רק בדפדפן, ולא משפיע על המלל באתר.

בבקשה

upload_2018-11-18_20-24-21.png

קרה ב-2 מחשבים שונים, חסימה שונה לגמרי.

תודה!!!

ולידעתך @מרשמלו מלבד בעיית הקוקיס (שכמובן מחקתי והסתדר מיד)
לא מוצגת לי תמונת הלוגו בפרוג למעלה, מה שיוצר מצב בו המלל שעל הלוגו מוצג (התמונה כביכול לא קיימת) ותופס רוחב גדול יותר מהתמונה
מה שגורם לבאנר העליון לרדץ מתחת לקו התמונה ולהסתיר את השורות הראשונות בפורום
כך שכל מי שמתלונן שמשהו נראה מפוקשש או שאין לו כפתורלפרסום נושא חדש - זה נטו הבאנר שמסתיר, וזה קורה מכיוון שאין תמונת לוגו.
אם את לא מבינה בדיוק, לא נורא :) מתכנתי האתר אמורים להבין
מקווה שיסתדר בהקדם
תודה
גם אצלי
יכול לפתוח נושא רק באקספלורר

מה קורה יש הרבה בעיות לאחרונה

בימים האחרונים היו הרבה בעיות של התנתקויות
ובכל כניסה היה צריך להזין מחדש יוזר וסיסמא.
היום לא היו בעיות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה