האם עובדות הוראה מקבלות כסף עבור ימי השלג?

• הוסף לסימניות
אני שואלת בשביל חברה.
היא עובדת הוראה, אך לא עובדת בירושלים.
כלומר לא יכלה להגיע לעבודה.
האם היא תקבל על זה כסף או לא?

תודה

• הוסף לסימניות
רשמי כן.
השאלה מי המנהל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני יודעת שהנושא נפיץ.
אך מכיון שהוא עלה באחת האשכולות. ולא רציתי לחרוג מהנושא באשכול ההוא. והעניין כ"כ בער בי שהייתי חייבת לפתוח אשכול בשבילו.
חשוב לי להביע את דעתי ואולי אם לפח' משהו אחד יבין ויעריך, וישנה את ההסתכלות שלו. זה היה שווה-
אין יותר מחויבות לעבודה ממה שיש למורות..
היום אני לא מורה. אני עובדת משרד. הייתי מורה בעבר. וכאשר מורה נאלצת להעדר ולהשאיר כיתה שלמה לממלאת מקום זה הרבה יותר מורכב לה מאשר לעובדת משרד שפשוט לא באה והכי גרוע צריכה להתעסק עם בוס קשוח.
מורה מחויבת ל30 תלמידים שתלויים בה, 30 נשמות טהורות.
אתן דוגמא- בשום מקום עבודה לא יכריחו עובדת לעזוב תינוק בן 4-5 חודשים ליום שלם.
ואולם- מחנכת כיתה שחזרה זה עתה מחל"ד, וכיתת החינוך שלה יוצאת לטיול. אין מצב, פשוט, אין מצב שהמחנכת לא תצטרף לטיול, למרות שמבחינה חוקית היא לא חייבת לעשות את זה. אבל כמעט אין בנמצא שמחנכת כיתה לא תצא לטיול ותשלח מ"מ.היא לא תעשה את זה לכיתה שלה. וכן היא נאלצה לעזוב את התינוק ליום שלם (כיתה ז- טיול ארוך)
דוגמא נוספת-
מורה לא מרגישה טוב, לא משהו רציני, והיא באה לביה"ס חלשה. צלצול. כעת היא מול כיתה. היא חייבת לתת את המקסימום!!! אף אחד לא יכיל שהיום המורה לא במיטבה. היא חייבת להיות פיקס, ללא טעויות כל זמן שהיא מול התלמידות.
היום אני- כעובדת משרד חשוב, ויוקרתי. אבל כשאני לא במיטבי המחשב סופג אותי בשתיקה וגם הבוסית- נאלצת להבין.
המורות מחויבות לעבודה יותר מכל עובדת אחרת בעולם. בהחלט! הן נמצאות לא רק מול בוס, גם מול תלמידות, ההורים- מדובר בקהל מורכב הדורש מהמורה התנהלות מלאכית כמעט, אסור לטעות.
אני לא מורידה מערך ורמת העבודה של עובדות אחרות. אבל כן ההוראה היא עבודה שוחקת. והמורות עושות את זה עם כל האהבה והלב. והחופש הכרחי להן.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה