90% מהמגבונים שאנחנו קונים, מיוצרים על ידי מפעל די פי אל תעשיות קיבוץ עמיר.רציני? תכל'ס חכם אבל בחיים לא חשבתי על זה?! יש לך דוגמאות?
לדעתי אם מדובר בשעות של דיבור זה סביר+.דור 4.
מחזיקה אולי 12-10 שעות אינטנסיביות.
גם גרמנית (וקניתי 2 סוגים משני משווקים נורמליים). וגם הגרסה עודכנה.
איך הדרך הכי טובה לבחון סוללה?לדעתי אם מדובר בשעות של דיבור זה סביר+.
אבל אני לא מכיר מכשירים אחרים.
השתק בלחיצה על לחצן אמצעי במהלך שיחה - בגרסאות החדשותהיו לאשתי הרבה בעיות עם 4*4 וקניתי לה Q7 וחוץ מזה שהיא לא מצליחה לעשות השתק ב Q7 עדיין אנחנו מחפשים את ההבדלים...
בקיצור שינוי השם בלי שינוי מעשה.
לעדכן לבד אפשר בפשטות, בתוכנה שנמצאת באתר שלהם (חובה לגבות נתונים לפני עדכון גרסה!).מה הגרסה הכי מעודכנת ב5*5? והאם יש אפשרות לעדכן לבד?
אני חושב שמהמכשירים הכשרים שנמכרים ב 400+- שווים את הסכום שלהם.מה שהחברות האלה עושות זה די גאוני ומגעיל.
הם יודעים שיש סף למחיר שבו בן אדם יקנה פאלפון כשר, אחרת הם היו שמחים למכור פאלפונים ב-1000- ש"ח אבל אתה ואני לא היינו קונים את זה.
הסף הוא בסביבות 400-500 ש"ח, אז הם מוכרים את הפאלפונים הדפוקים שלהם ששווים משהו כמו 100-200 ש"ח במחיר הסף, ובשביל להרוויח עוד - הם גם מורידים את האיכות למינימום ומתחת לו.
עכשיו, אם אני רוצה לפתוח חברה שתמכור פאלפונים איכותיים - זה לא שווה לי!
רוב האנשים לא ישלמו על פאלפון כשר איכותי ככל שיהיה 1000 ש"ח -
עדיף לי בתוך חברה למכור במחיר הסף פאלפונים באיכות נמוכה.
אני יודע, לא יפה. ככה זה שיש מונופול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים