האם עובדים עלינו בעיניים? המכשירים הכשרים של אסקולס וקיוליקס אותו דבר.

• הוסף לסימניות
רציני? תכל'ס חכם אבל בחיים לא חשבתי על זה?! יש לך דוגמאות?

• הוסף לסימניות
רציני? תכל'ס חכם אבל בחיים לא חשבתי על זה?! יש לך דוגמאות?
90% מהמגבונים שאנחנו קונים, מיוצרים על ידי מפעל די פי אל תעשיות קיבוץ עמיר.
תחת מליון מיתוגים שונים.

(זה בסדר, הם היצרן - לא המשווק. אותי מרגיז בהרבה יוניליוור שהיא גם היצרנית וגם המשווקת של מליון מוצרים שונים, תחת מליון מותגים שונים)

• הוסף לסימניות
דור 4.
מחזיקה אולי 12-10 שעות אינטנסיביות.
גם גרמנית (וקניתי 2 סוגים משני משווקים נורמליים). וגם הגרסה עודכנה.
לדעתי אם מדובר בשעות של דיבור זה סביר+.
אבל אני לא מכיר מכשירים אחרים.

• הוסף לסימניות
לדעתי אם מדובר בשעות של דיבור זה סביר+.
אבל אני לא מכיר מכשירים אחרים.
איך הדרך הכי טובה לבחון סוללה?
אולי להדליק בלטוס', ולהשמיע דרך האוזניות הרצאה ארוכה? לראות כמה שעות מחזיק?
בתחושה שלי הסוללה חלושעס.

אגב החברה ממש נחמדה. ענו לי במייל על כמה שאלות טכניות בקשר לעדכון גרסה.
מאוד נחמדים. מעריך ומודה.👍
חשוב לי לציין שהתוכנה באמת טובה ומושקעת, עולם אחר ממכשירים כשרים אחרים שהם לא אסקלוס / קיוליקס.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היו לאשתי הרבה בעיות עם 4*4 וקניתי לה Q7 וחוץ מזה שהיא לא מצליחה לעשות השתק ב Q7 עדיין אנחנו מחפשים את ההבדלים...
בקיצור שינוי השם בלי שינוי מעשה.
השתק בלחיצה על לחצן אמצעי במהלך שיחה - בגרסאות החדשות

• הוסף לסימניות
בלת"ק
הענין של השתק באמצע ושאר הבדלים בין גירסאות ומכדירים נעוץ בגירסה ,שניתן לעדכן לבד גם למכשירי Q וגם למכשירי 4 על 4 ודומיו ,בהורדת התוכנה מאתר אסקולס

• הוסף לסימניות
מה הגרסה הכי מעודכנת ב5*5? והאם יש אפשרות לעדכן לבד?
לעדכן לבד אפשר בפשטות, בתוכנה שנמצאת באתר שלהם (חובה לגבות נתונים לפני עדכון גרסה!).
אחרי שתורידו את התוכנה ותרשמו שם, תראו איזה גירסה יש להם להציע ותבדקו אצלכם האם זו אותה גירסה או לא.

• הוסף לסימניות
מה שהחברות האלה עושות זה די גאוני ומגעיל.
הם יודעים שיש סף למחיר שבו בן אדם יקנה פאלפון כשר, אחרת הם היו שמחים למכור פאלפונים ב-1000- ש"ח אבל אתה ואני לא היינו קונים את זה.
הסף הוא בסביבות 400-500 ש"ח, אז הם מוכרים את הפאלפונים הדפוקים שלהם ששווים משהו כמו 100-200 ש"ח במחיר הסף, ובשביל להרוויח עוד - הם גם מורידים את האיכות למינימום ומתחת לו.

עכשיו, אם אני רוצה לפתוח חברה שתמכור פאלפונים איכותיים - זה לא שווה לי!
רוב האנשים לא ישלמו על פאלפון כשר איכותי ככל שיהיה 1000 ש"ח -
עדיף לי בתוך חברה למכור במחיר הסף פאלפונים באיכות נמוכה.

אני יודע, לא יפה. ככה זה שיש מונופול.

• הוסף לסימניות
תנו לי שם של פאלפון כשר או תומך קשר שאפשר לומר עליו WOW זה אחלה!

• הוסף לסימניות
מה שהחברות האלה עושות זה די גאוני ומגעיל.
הם יודעים שיש סף למחיר שבו בן אדם יקנה פאלפון כשר, אחרת הם היו שמחים למכור פאלפונים ב-1000- ש"ח אבל אתה ואני לא היינו קונים את זה.
הסף הוא בסביבות 400-500 ש"ח, אז הם מוכרים את הפאלפונים הדפוקים שלהם ששווים משהו כמו 100-200 ש"ח במחיר הסף, ובשביל להרוויח עוד - הם גם מורידים את האיכות למינימום ומתחת לו.

עכשיו, אם אני רוצה לפתוח חברה שתמכור פאלפונים איכותיים - זה לא שווה לי!
רוב האנשים לא ישלמו על פאלפון כשר איכותי ככל שיהיה 1000 ש"ח -
עדיף לי בתוך חברה למכור במחיר הסף פאלפונים באיכות נמוכה.

אני יודע, לא יפה. ככה זה שיש מונופול.
אני חושב שמהמכשירים הכשרים שנמכרים ב 400+- שווים את הסכום שלהם.
בהשוואה לסלולר לא כשר שנמכר ב 200, יש פער מורגש.

אכן חבל שאין מכשיר פרמיום ב 600-7-- שקל מסוג נוקיה C2.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה