אגב ביקשת מהם להחליף לך את המכשיר?אכן, מכשיר כבד קלוצי מאד.
אבל גם התפעול שלו מסורבל. המקשים לא מגיבים בקלות, והוא חוטף התקפי 'עצמצאות' שמוציאים אותי מהדעת (מנתק שיחות, מאתחל את עצמו לדעת, עובר תפריטים תוך כדי הקשבה לקוי תוכן - הכל מיוזמתו האישית)
אף על פי כן יש בשוק כמה סוגים של מערכות הפעלה לדוגמא qylx שונה מהפירסט פוןכנראה שמערכת ההפעלה היא חברה קבלנית חיצונית, ורק היא מאושרת לפלאפונים הכשרים.
וככה זה נראה כשאין תחרות.
זה חברה אחדאין לי שום תלונה. אני רק שאלה.
שמתי לב שכמה מהמכשירים של קיוליקס ואסקולס
צפה בקובץ המצורף 2083424
צפה בקובץ המצורף 2083425
פשוט זהים מבחינת הפלסטיקה והבניה הכללית.
אז ניחא שכבר שנתיים כל הדגמים בגדול אותו דבר (עוד לא מצאתי ברנש שיסביר לי מה באמת ההבדל בין לדוג' 4*4 ל 5*5, או PRO30 /PRO10 30...).
אבל, רבויסיי.
האם יתכן שזו אותה חברה והמכשירים שלהם יוצאים תחת שני מיתוגים שונים? שגם זה לא עולל צרכני, כן?
יוניליוור שנאות נפשי עושה זאת כבר מאתיים שנה על שלל המותגים המומצאים שלה.
אבל לדעת - צריך.
מה אומרים.
זה נראה אותו דבר, כנראה-הם לא רוצים מתחרים אז הם מתחרים בעצמם.אין לי שום תלונה. אני רק שאלה.
צפה בקובץ המצורף 2083424
צפה בקובץ המצורף 2083425
אז ניחא שכבר שנתיים כל הדגמים בגדול אותו דבר (עוד לא מצאתי ברנש שיסביר לי מה באמת ההבדל בין לדוג' 4*4 ל 5*5, או PRO30 /PRO10 30...).
אבל, רבויסיי.
האם יתכן שזו אותה חברה והמכשירים שלהם יוצאים תחת שני מיתוגים שונים? שגם זה לא עולל צרכני, כן?
אבל לדעת - צריך.
מה אומרים.
למה אתה אומר שאין תחרות בודאי שיש תחרות יש לך את K46 את אייטופ פרו אטלס ועודהבעיה שאין תחרות בשוק הזה ולכן גם אם יעלו את המחיר ל1000 שקל אנשים ימשיכו לקנות..
זה אותו יבואן (וזה מתפרסם רשמית בתוכנת העדכון שלהם), שיש לו תוכנה - מערכת הפעלה - ששם אותה על כל הפלאפונים שלואין לי שום תלונה. אני רק שאלה.
צפה בקובץ המצורף 2083424
צפה בקובץ המצורף 2083425
אבל, רבויסיי.
אבל לדעת - צריך.
מה אומרים.
באיזה מצב רשת? בדור 4 כל המכשירים יהיו חלשים בבטריה, למרות שב4*4 למיטב בדיקתי מספיק ליותר מיממה.הבטריה של 4X4 פשוט חלושעס, גם גרמנית.
במאה השנה האחרונות לא היה פלאפון אחד שנהרס מאבקמוגן אבק (מה שמשמעותי לאורך זמן)
דור 4.באיזה מצב רשת? בדור 4 כל המכשירים יהיו חלשים בבטריה, למרות שב4*4 למיטב בדיקתי מספיק ליותר מיממה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים