דרוש מידע האם על פי חוק מותר להחזיק אקדח ביביגן???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
וזה לא אכיפה בררנית
אכיפה בררנית היא אכיפה של הרשויות כמו שוטרים, תובעים או רגולטורים, שנעשית באופן לא שוויוני ומבדילה בין בני אדם דומים או מצבים דומים בשל שיקול זר, השגת מטרה פסולה או שרירות גרידא. (מתוך ויקיפדיה עברית).
ייתכן שזו אכיפה בררנית וייתכן שלא, אין עניין להתווכח כי זה לא יוביל לשום מקום.
הטענה של אכיפה בררנית היא לא "למה נתנו לי עונש" אלא "למה נתנו רק לי עונש", ולכן זה לא משנה לגוף האשכול

• הוסף לסימניות
אכיפה בררנית היא אכיפה של הרשויות כמו שוטרים, תובעים או רגולטורים, שנעשית באופן לא שוויוני ומבדילה בין בני אדם דומים או מצבים דומים בשל שיקול זר, השגת מטרה פסולה או שרירות גרידא. (מתוך ויקיפדיה עברית).
ייתכן שזו אכיפה בררנית וייתכן שלא, אין עניין להתווכח כי זה לא יוביל לשום מקום.
הטענה של אכיפה בררנית היא לא "למה נתנו לי עונש" אלא "למה נתנו רק לי עונש", ולכן זה לא משנה לגוף האשכול
זה לא באמת משנה אני רק רציתי להדגיש שלא פעם ולא פעמיים
ראתי שמענישים על זה

• הוסף לסימניות
מישהו פה באמת מאמין שבחור תמים ישב במעצר בית חמישה ימים בגין החזקת אקדח דמה? ובלי שנשמע מזה?
לא, אין צורך לכתוב סיפורי אימה על המשטרה, הדברים ידועים, ובכל אופן אומר בעדינות שכשמתרחשות עוולות אמיתיות- הקרבנות לא שותקים, הציבור החרדי סער לא פעם ולא פעמיים...
הנטיה שלנו היא להתייצב מידית לצד החרדי האומלל שנרדף ע"י המשטרה, וטוב שכך,
אבל יש מקרים שלא זה הענין... למרבה הצער.
אין לי מושג בנוגע לבחור הספציפי הנ"ל, ובכל אופן די ברור לי שלא מדובר בבחור צדיק תמים שנפל קרבן להתעללות משטרתית. (אגב, מעניין ממש: נשמע שאתם הופתעתם עד מאוד מהתערבות המשטרה. והבחור עצמו? נקודה למחשבה---)
הוא עבר על החוק, פעם, פעמיים. ישב במעצר בית, הלך הלאה. מחר אנחנו רואים אותו נוהג בפראות על רכב (כמובן בלי רשיון כי מי יאמר לו מה לעשות), ואם גם אז לא ייעצרו אותו זה לא ייגמר שם, ה"י... אדרבה, שייעצרו אותו, שיקנסו, שילמד את הלקח לפני שכולנו נבכה על כך בכותרות ראשיות.
אין שום צורך להתווכח פה בנוגע למסוכנות אקדחי הביביגן.
אזרח שומר חוק אינו מחזיק אקדח כזה. אדם ירא שמים אינו מחזיק אקדח כזה.
לא מצופה מכם, כמי שעונים על שתי ההגדרות הללו, להגן על פושע.

• הוסף לסימניות
זה נראה שדווקא המנסים להצדיק לא יודעים מה זה ביבי גאן גם בארה"ב בחלק מהמדינות זה לא חוקי
(ובמדינות שכן מותר, מותר גם דברים יותר רציניים)
אם אתם מרחמים על הילד אל תגלו שום הבנה למעשה. למה אני לא מכיר ילדים עם ביבי גאן? {וברוך השם מכיר הרבה ילדים ונערים}
אפילו עם זה בכיס שלו הילד חייב טיפול!! וטוב שהשוטר עשה את זה, עדיף עכשיו מאשר לשחרר אותו בערבות.
{וכמו שכתבו פה כנראה שאנשים ראו והתקשרו למשטרה אם המשטרה מקבלת תלונה היא חייבת לטפל ולא שייך בזה שום אכיפה בררנית, ההשוואה צריכה להיות מה המשטרה עושה כשהיא מקבלת תלונות}

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה