כללי האם פורום זה באמת הרבה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
אתר פרוג הוקם על ידי חיים דיקמן ועמיר כהן.

• הוסף לסימניות
תשובות לשאלות הקודמות.

נכתב ע"י ariels;33295:
יש לי עוד שאלה/בקשה:

כבר כמה פעמים מצאתי את עצמי מחוץ לפורום, כי בד"כ כשפותחים קובץ תמונה הוא נפתח בחלון נפרד, ואילו כאן זה מעביר אותך באותו עמוד. פועל יוצא, שכשסוגרים את התמונה בעצם סוגרים את הפורום. לא יודעת אם לעוד מישהו זה מפריע...

לגבי הבעיה של תמונות בחלון חדש. באמת היה יותר נוח שאוטומטי זה יפתח בחלון חדש. בע"ה במשך השבוע נגדיר זאת, תודה.

נכתב ע"י פרומער600;33312:
וסליחה על פתיחת תגובה נוספת אבל איך משנים את ההודעה אם קיימת אופציה כזאת
ותודה רבה רבה על הפורום הנפלא

לגבי עריכת הודעה. כרגע זה מוגדר שמנהל פורום יכול לערוך הודעה תמיד. ואילו המשתמשים אינם יכולים. אבל אנו יכולים לשנות זאת. השאלה מה נראה לכם - המשתמשים, כמה זמן אחרי כתיבת ההודעה המשתמש יכול לערוך הודעתו. הרי לא סביר שמשתמש יכתוב הודעה ושבוע אחר כך ישנה אותה.
נכתב ע"י פרומער600;33311:
מה האפשרות המהירה ביותר להגיע לגלריות,
ומדוע אינני מצליח להוסיף תמונה לפורום?
כרגע אין קיצור מהיר מהדף הראשי לגלריות. אבל אתה יכול ליצור לעצמך לינק במועדפים ל
www.prog.co.il/photoplog בעתיד כמובן שתצוגת הדף בית תשתפר.

לגבי הוספת תמונה בהודעה בפורום. זה מאד פשוט צריך להקיש על הכפתור בצורת סיכה זה כפתור של צירוף קבצים. שם צריך להעלות את הקבצים המיועדים להודעתך. במהלך כתיבת ההודעה אתה יכול להוסיף בטקסט את הקבצים שהעלת על ידי הקשה נוספת על הכפתור הנ"ל, ובחירת התמונה המבוקשת שהעלת.

לגבי אינדקס מדריכים. חשבנו שלא צריך את זה כל כך בגלל אופציות החיפוש המשוכללות כל כך. בכל מקרה כמנהל עיצוב גרפי בהיידפארק לשעבר אני חש תודה עמוקה לפונטגרפר ולכל מי שסייע אז במלאכת הכנת אינדקס המדריכים ששימש כתחליף לאופציות חיפוש.

• הוסף לסימניות
פרוג זה ניק ניהולי כמו "עיצוב גרפי" בפורום הקודם.
בעיקרון זה חיים או אני, או אחד המנהלים היקרים.
כל העיקרון של הניק הזה הוא לניהול הפורומים האחרים ששם אנו מקווים שיצטרפו עוד אנשים חדשים המעוניינים בפורומים נקיים מכל רבב.
הפורום יהיה היחיד שיאושר ע"י ועדות אינטרנט כשר, שלא כקודמו בהייד פארק. לכן אנו מצפים לקהל חדש שיבוא ללמוד וללמד בשאר הפורומים.
לגבינו, אנחנו נשארנו אותם חבר'ה, ולמרות שארז כועס עלינו (ואני ממש לא מבין למה...) הרי עשינו את זה גם בשבילו, ואנחנו לא במשחק קטנוני של "מי יהיה המנהל", כי גם חיים דיקמן היה המנהל הראשון של "עיצוב גרפי" בהייד פארק ונתן לארז לנהל בכיף... מכאן אנחנו (גם חיים דיקמן וגם כולנו) קוראים לו "בא ארז והצטרף אלינו".

אני לא יכול לכתוב שם כי ארז לצערי חסם אותי ואת דיקמן ואת אחי (צונגה קטן) ואת כל מי שאני מכיר שיש לו גישה ל"עיצוב גרפי" בהייד פארק.

אנא, העבירו לו מסר זה.

בברכת שבוע טוב.

עמיר.

• הוסף לסימניות
אגב, למען השקט הנפשי
מה הפרוצדורה למי שמנסה להצטרף לפורום (הסגור)?

• הוסף לסימניות
תשובה למען השקט הנפשי.

כל אחד יכול להרשם לאתר
אבל אף אחד לא יכול להרשם לפורום!!
רק מנהל פורום יכול לאשר משתתפים לפורום שלו.

לכן אם משהו נרשם לאתר הוא אינו יכול לצפות בתוכן ההודעות של פורום עיצוב גרפי. הוא רואה רק את הכותרות של האשכולות. אם הוא מעוניין להשתתף בפורום הוא חייב לפנות לאחד ממנהלי הפורום בשביל שהלה יצרפו לפורום עיצוב גרפי.

כמובן שהמנהלים לא מצרפים כל אחד אלא ע"י תנאים. שאלון קצר לבדיקה האם המשתמש אכן גרפיקאי והאם הוא מוכן לקבל עליו את חוקי הפורום כאן באתרא קדישא.. או על ידי המלצת חבר פורום נאמן.

אגב, הגישה לפוטופלוג (גלריות התמונות) גם היא מותרת רק לחברי קבוצת 'עיצוב גרפי' מי שאינו בקבוצה מקבל הודעת 'אין גישה' כאשר מנסה להתחבר..

• הוסף לסימניות
חן חן על הכל ועל... ועל.... ועל ......... הכלללללללל

תחזקנה ידי האדמינים והתומכים

Hooha !

ביוטיפול ג'וב

• הוסף לסימניות
אם מותר לשאול, אני רוצה לשמוע קצת על הפרצדורה של "העברת האשכולות" מהייד פארק לכאן.

מי עשה את זה? ואיך?

ודרך אגב קצת ביקורת: יש הרבה "באגים" בהאשכולות שהועברו, התגובות מעורבות, ראשון אחרון ואחרון ראשון. והרבה תמונות חסרים.

בכל אופן, ניכר בכל פרט ופרט העבודה שהושקע פה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה