כללי האם פורום זה באמת הרבה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
לפני איזשהו דיון בנושא, אלף תודות לכל אשר טרחו ועמלו קשות להביאנו עד הנה. בעצם אלפיים :)

תודתי האישית נתונה להם על פתיחת פורום זה, ומזווית ראיה שונה,
תמיד כאב לי שאני צריך להיכנס להיידפארק, מקום עם כל כך כל כך הרבה לכלוך פוליטיקה לשה"ר וליצנות,
כאב לי שאני שוהה באכסניא זו, ולמרות הקישור הישיר ששמרתי במועדפים, מאז הצטרפותי לעיצוב גרפי,
הצצתי רבות אל כל מה שמסביב. לא רציתי את זה.
אז שוב, תודה מעומק לב.

אישית אני מאוד לא אוהב את העיצוב ברירת מחדל (הירוק) שיש פה,
אני ממליץ לכל אחד לנסות לפחות לשנות את זה, בפונקציה מצד ימין תחתון.

וכן יש לנו תמונות, (אגב התמונות זמינות גם לאורחים?) אני מקווה שלא. אני מעדיף לא לראות תמונות של עיצוב יוקרתי אצל איזה מעצב חינמי.

וחיפוש... כן, איזה כיף :)

למי שלא רגיל לאפיון פורום כזה שיתאפק שניה לפני הקללות. זה בנוי על ניסיון של שנים ושל מליונים,
לפעמים לוקח כמה שעות להתרגל, אז רק טיפת סבלנות שווה.

דבר אחד מפריע לי (סתם.. לא ממש מפריע) שאין אפשרות לראות במכה אחת את כל החדשות על דף אחד כמו בישן,
זה נוגע יותר למי שמבקר בתדירות ורוצה להגיע לבדוק בקליק אחד את כל מה שחדש (אולי אגלה עוד שיש כזו אפשרות) :)

גם השורות הארררררוכות מקשות על הקריאה, יש מצב לשפר? (או לפחות חברים אל תחסכו בENTER)
וכן.. אולי כן אפשר להציב תקנות מסויימות... סה"כ זה הוכיח את עצמו בעבר,
צריך לעשות את זה שונה, עם הצבעה של החברים אולי... אבל זה לא מזיק.

ושאילה חשובה מאוד מאוד, האם כל אחד יכול להירשם? ללא אישור? ללא המלצות דוגמאות עבודה וכדומה?
אם כן, לא נוכל להעלות פה שום עבודה בטרם פרסומה, ואם כם לא נוכל לסבול דיונים לא מקצועיים. מה התשובה?

(אגב זה עולה למישהו? שרת תחזוקה וכדו', אם כן אני מוכן גם לתרום)

למי שיש דיעה ביתרונות או חסרונות של הפרום החדש,
מוזמן לקחת את המיקרופון כאן, ע"י לחיצה על Post Reply
שוב תודה לעושים ולמעשים

• הוסף לסימניות
מצטרפת לתודות וכן לשאלות של זעליג:

דבר אחד מפריע לי (סתם.. לא ממש מפריע) שאין אפשרות לראות במכה אחת את כל החדשות על דף אחד כמו בישן,
זה נוגע יותר למי שמבקר בתדירות ורוצה להגיע לבדוק בקליק אחד את כל מה שחדש (אולי אגלה עוד שיש כזו אפשרות) :)

ושאילה חשובה מאוד מאוד, האם כל אחד יכול להירשם? ללא אישור? ללא המלצות דוגמאות עבודה וכדומה?
אם כן, לא נוכל להעלות פה שום עבודה בטרם פרסומה, ואם כם לא נוכל לסבול דיונים לא מקצועיים. מה התשובה?

וכן יש לנו תמונות, (אגב התמונות זמינות גם לאורחים?) אני מקווה שלא. אני מעדיף לא לראות תמונות של עיצוב יוקרתי אצל איזה מעצב חינמי.

אגב זה עולה למישהו? שרת תחזוקה וכדו', אם כן אני מוכן גם לתרום-אולי כדאי לקבוע דמי השתתפות מינימליים שנתיים או חודשיים, גם זה יגביל את המשתתפים

• הוסף לסימניות
דוקא בעיני הירוק מוצא חן.
והעיקר - אין פרסומות, חדשות, וקופצים למיניהם. תענוג.
או שהעיקר זה החיפוש... האמת אני די חדשה בפורום הישן, משערת שלותיקים זה יותר נוגע.

והמהירות!
בפורום הישן לקח לי שעה לפתוח, הייתי פותחת כל הודעה בחלון נפרד, ופשוט ממשיכה לעבוד בינתיים, עד שזה יעלה.

מצטרפת לשאלה לגבי סודיות החומר וכו'.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

חברים נחמדים, לאשכול הזה ציפיתי.

אשתדל לענות על כל נקודה ונקודה.

1. העיצוב הירוק, אנו בתחילת הדרך. ומה שלא מפריע לנו כעת להעלות חומר ולהתחיל להנות תוך כדי שיפוצים של העיצוב, דבר שלא ימנע ולא יזיק כלום לתפקוד הפורום. בתוכניותינו להוסיף עוד עיצובים לבחירת המשתמש. כמו סגנון פרוג וסגנון הדיפולט.

2. השורות הארוכות הם לעת עתה בלבד כי עדיין אין פרסומות בצדדי הפורום.

3. הודעות חדשות. שיא השכלול!! ניתן לצפות רק בהודעות החדשות שהתעדכנו מאז ביקורך האחרון. המערכת זוכרת איזה הודעות קראת כבר. פשוט להקיש על 'הודעות חדשות' בדף הראשון.

4. כל אחד יכול להרשם למערכת אך אינו מורשה להשתתפות או צפיה בתוך נושאי הפורום עיצוב גרפי עד שיאושר על ידי המנהלים כמובן לפי חוקים. חברי הפורום הישן אושרו באופן אוטומטי. ניתן לראות ב'רשימת החברים' על כל החבר אם הוא בקבוצת 'עיצוב גרפי' או לא.

5. מערכת פוטופלוג, מערכת גלריות התמונות פתוחה לצפיה אך ורק לחברי קבוצת 'עיצוב גרפי'.

תודה רבה
חיים

• הוסף לסימניות
רגע, אם המימון הוא מכספי פרסומות, אולי עדיף לשלם דמי מנוי במקום זה?
אני אישית מעדיפה לשלם (טוב, תלוי באיזה סכום מדובר) ולא להתקל בפרסומות. שקט פה ונעים ככה.

תודה על הכל!
ההודעות החדשות - איזה כיף, קלי קלות.

• הוסף לסימניות
הבהרה, הפרסומות שאנו בונים עליהם.. לא אומר שבשבוע הקרוב יצוף כאן עשרות פרסומות. זה תהליך שנבנה עם הזמן. וברור שבתקופה הראשונה קשה..

אבל מה שברור שמי שיפרסם כאן הוא רק מי שקשור לתחום עיצוב גרפי או מחשבים שזה תחום ההתעניינות שלנו. ולכן סביר גם שיתן דילים טובים למשתתפים. ולא כמו בפורום הקודם או בכל אתר אינטרנט שבאתר לגרפיקה צפה פרסומת של הסרת שיער בלייזר....

• הוסף לסימניות
טוב ערכתי מעט את 'סגנון פרוג'. ומעתה הרוחב של הפורום הוא 85 אחוז
אפילו שזה ריק בצדדים בלי פרסומות.. בכל מקרה יותר קריא הפורום. והשורות לא ארוכות כל כך.

תודה רבה
אגב, אנו מצפים שתמשיכו להאיר את עינינו מה ניתן לשפר ולהיטיב בפורום

• הוסף לסימניות
חשבנו על זה המון וניסינו כמה אופציות. ולאחר התייעצויות רבות החלטנו בנתיים שלא לחלק את עיצוב גרפי לפורומים שונים זה ממית לגמרי כמה פורומים..

בשביל דוגמא זה טוב, אבל בפועל זה לא יעבוד..

אבל אולי בהמשך נוכל לשקול שוב את הענין.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;33253:
טוב ערכתי מעט את 'סגנון פרוג'. ומעתה הרוחב של הפורום הוא 85 אחוז
אפילו שזה ריק בצדדים בלי פרסומות.. בכל מקרה יותר קריא הפורום. והשורות לא ארוכות כל כך.

תודה רבה
אגב, אנו מצפים שתמשיכו להאיר את עינינו מה ניתן לשפר ולהיטיב בפורום

א' כל, תודה, אני רואה שרוב שאילותי פתורות.
ורק אגב: אי אפשר להוריד עוד כמה אחוזים מהרוחב? זה יקל על הקריאה.
ועוד אגב, אולי שהטקסט יהיה על רקע טיפה יותר בהיר, זה גם יקל.

• הוסף לסימניות
טוב הקטנתי בעוד 5 אחוז מהרוחב.

לגבי הרקע של הטקסט. שבוע הבא בל"נ. (עם עוד הפתעות)

אה, איזה עוד שאלות נשארו פתוחות??? :)

• הוסף לסימניות
יש לי עוד שאלה/בקשה:

כבר כמה פעמים מצאתי את עצמי מחוץ לפורום, כי בד"כ כשפותחים קובץ תמונה הוא נפתח בחלון נפרד, ואילו כאן זה מעביר אותך באותו עמוד. פועל יוצא, שכשסוגרים את התמונה בעצם סוגרים את הפורום. לא יודעת אם לעוד מישהו זה מפריע...

• הוסף לסימניות
מצטרף לבעיה הנ"ל.
חייבים לעשות שזה יפתח טאב חדש.

• הוסף לסימניות
יש דרך לעשות את זה לבד

לחצן ימני בעכבר - פתח קישור בחלון חדש

• הוסף לסימניות
נכון, אבל אוטומטי זה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
מה האפשרות המהירה ביותר להגיע לגלריות,
ומדוע אינני מצליח להוסיף תמונה לפורום?

• הוסף לסימניות
וסליחה על פתיחת תגובה נוספת אבל איך משנים את ההודעה אם קיימת אופציה כזאת
ותודה רבה רבה על הפורום הנפלא

• הוסף לסימניות
"ערוך תגובה"

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה רבה רבה, הפורום הזה הוא עולם חדש וצעד ענק קדימה..

שאלה: כל המדריכים שהיו בפורום הקודם, יהיה אופציה להתאים את הלינקים לפורום הזה? או להשאיר אותם שם ורק לשים כאן לינק נעוץ למעלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה