- הוסף לסימניות
לפני איזשהו דיון בנושא, אלף תודות לכל אשר טרחו ועמלו קשות להביאנו עד הנה. בעצם אלפיים 
תודתי האישית נתונה להם על פתיחת פורום זה, ומזווית ראיה שונה,
תמיד כאב לי שאני צריך להיכנס להיידפארק, מקום עם כל כך כל כך הרבה לכלוך פוליטיקה לשה"ר וליצנות,
כאב לי שאני שוהה באכסניא זו, ולמרות הקישור הישיר ששמרתי במועדפים, מאז הצטרפותי לעיצוב גרפי,
הצצתי רבות אל כל מה שמסביב. לא רציתי את זה.
אז שוב, תודה מעומק לב.
אישית אני מאוד לא אוהב את העיצוב ברירת מחדל (הירוק) שיש פה,
אני ממליץ לכל אחד לנסות לפחות לשנות את זה, בפונקציה מצד ימין תחתון.
וכן יש לנו תמונות, (אגב התמונות זמינות גם לאורחים?) אני מקווה שלא. אני מעדיף לא לראות תמונות של עיצוב יוקרתי אצל איזה מעצב חינמי.
וחיפוש... כן, איזה כיף
למי שלא רגיל לאפיון פורום כזה שיתאפק שניה לפני הקללות. זה בנוי על ניסיון של שנים ושל מליונים,
לפעמים לוקח כמה שעות להתרגל, אז רק טיפת סבלנות שווה.
דבר אחד מפריע לי (סתם.. לא ממש מפריע) שאין אפשרות לראות במכה אחת את כל החדשות על דף אחד כמו בישן,
זה נוגע יותר למי שמבקר בתדירות ורוצה להגיע לבדוק בקליק אחד את כל מה שחדש (אולי אגלה עוד שיש כזו אפשרות)
גם השורות הארררררוכות מקשות על הקריאה, יש מצב לשפר? (או לפחות חברים אל תחסכו בENTER)
וכן.. אולי כן אפשר להציב תקנות מסויימות... סה"כ זה הוכיח את עצמו בעבר,
צריך לעשות את זה שונה, עם הצבעה של החברים אולי... אבל זה לא מזיק.
ושאילה חשובה מאוד מאוד, האם כל אחד יכול להירשם? ללא אישור? ללא המלצות דוגמאות עבודה וכדומה?
אם כן, לא נוכל להעלות פה שום עבודה בטרם פרסומה, ואם כם לא נוכל לסבול דיונים לא מקצועיים. מה התשובה?
(אגב זה עולה למישהו? שרת תחזוקה וכדו', אם כן אני מוכן גם לתרום)
למי שיש דיעה ביתרונות או חסרונות של הפרום החדש,
מוזמן לקחת את המיקרופון כאן, ע"י לחיצה על Post Reply
שוב תודה לעושים ולמעשים
תודתי האישית נתונה להם על פתיחת פורום זה, ומזווית ראיה שונה,
תמיד כאב לי שאני צריך להיכנס להיידפארק, מקום עם כל כך כל כך הרבה לכלוך פוליטיקה לשה"ר וליצנות,
כאב לי שאני שוהה באכסניא זו, ולמרות הקישור הישיר ששמרתי במועדפים, מאז הצטרפותי לעיצוב גרפי,
הצצתי רבות אל כל מה שמסביב. לא רציתי את זה.
אז שוב, תודה מעומק לב.
אישית אני מאוד לא אוהב את העיצוב ברירת מחדל (הירוק) שיש פה,
אני ממליץ לכל אחד לנסות לפחות לשנות את זה, בפונקציה מצד ימין תחתון.
וכן יש לנו תמונות, (אגב התמונות זמינות גם לאורחים?) אני מקווה שלא. אני מעדיף לא לראות תמונות של עיצוב יוקרתי אצל איזה מעצב חינמי.
וחיפוש... כן, איזה כיף
למי שלא רגיל לאפיון פורום כזה שיתאפק שניה לפני הקללות. זה בנוי על ניסיון של שנים ושל מליונים,
לפעמים לוקח כמה שעות להתרגל, אז רק טיפת סבלנות שווה.
דבר אחד מפריע לי (סתם.. לא ממש מפריע) שאין אפשרות לראות במכה אחת את כל החדשות על דף אחד כמו בישן,
זה נוגע יותר למי שמבקר בתדירות ורוצה להגיע לבדוק בקליק אחד את כל מה שחדש (אולי אגלה עוד שיש כזו אפשרות)
גם השורות הארררררוכות מקשות על הקריאה, יש מצב לשפר? (או לפחות חברים אל תחסכו בENTER)
וכן.. אולי כן אפשר להציב תקנות מסויימות... סה"כ זה הוכיח את עצמו בעבר,
צריך לעשות את זה שונה, עם הצבעה של החברים אולי... אבל זה לא מזיק.
ושאילה חשובה מאוד מאוד, האם כל אחד יכול להירשם? ללא אישור? ללא המלצות דוגמאות עבודה וכדומה?
אם כן, לא נוכל להעלות פה שום עבודה בטרם פרסומה, ואם כם לא נוכל לסבול דיונים לא מקצועיים. מה התשובה?
(אגב זה עולה למישהו? שרת תחזוקה וכדו', אם כן אני מוכן גם לתרום)
למי שיש דיעה ביתרונות או חסרונות של הפרום החדש,
מוזמן לקחת את המיקרופון כאן, ע"י לחיצה על Post Reply
שוב תודה לעושים ולמעשים
הנושאים החמים