התייעצות האם פיתוח קול עובד פסיכולוגי

• הוסף לסימניות
הייתי אתמול בחתונה וגם הזמר{זמר חדש לא ידוע} וגם הקלידן {מנגן ערב ערב שם מוכר} טענו שפיתוח קול עובד פסיכולוגי וזה לא באמת
כלומר אחרי שאתה משלם כסף ועושה כל מיני שטיות {כלשונם} אתה מגיע עם ביטחון עצמי לבמה וככה לא מצטרד
האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
הייתי אתמול בחתונה וגם הזמר{זמר חדש לא ידוע} וגם הקלידן {מנגן ערב ערב שם מוכר} טענו שפיתוח קול עובד פסיכולוגי וזה לא באמת
כלומר אחרי שאתה משלם כסף ועושה כל מיני שטיות {כלשונם} אתה מגיע עם ביטחון עצמי לבמה וככה לא מצטרד
האם זה נכון?
סקרן נורא לדעת איך הוא נשמע אתמול אחרי ההבחנה הזו.... [אולי זה מסביר את העובדה שהוא לא ידוע....]

פיתוח קול הוא עניין מקצועי, והוא מבוסס לא רק על תאוריה אלא על הוכחות וויזואליות אפילו.
נראה לי מיותר להיכנס לדיון בנושא הזה, כל מי שהיה אפי' בשיעור בודד של פיתוח קול יודע שמדובר בהבלים.
יש תרגילים שנראים כשטויות לצופה מהצד, אך מטרתם למקד ולשפר את הנשימה את מיקום הצליל.

לסיכום: ביטחון עצמי הוא דבר חשוב, אבל מודעות עצמית חשובה יותר.;)

• הוסף לסימניות
פיתוח קול זה חובה.
זה שכשיודעים משהו אז כבר מקבלים יותר בטחון וזה משפיע- אין ספק. אבל זה לא אומר שהכל פסיכולוגי.

• הוסף לסימניות
האם זה נכון?
הבל הבלים.
אבל נניח וזה נכון, עדיין שווה את הכסף בשביל התוצאה...:p
שעליה אותו 'מייבין' לא חולק.

• הוסף לסימניות
האם זה נכון?
ברור שלביטחון עצמי בשירה עצמה יש השפעה ישירה לטובה, וכן להפך - כשיש מחסום השרירים נמתחים ומתכווצים וזה משפיע ישירות פיזיולוגית.
אבל ברור שההרפיה הזו זה רק כלי אחד מתוך כמה בשביל להפעיל את המערכת באופן נכון ויעיל.

ואגב לומר את זה אחרי שלמדת ותרגלת... זה כמו שתגיד שנהיגה זה הכל ביטחון עצמי... ואחרי שאתה משלם כסף ועושה כל מיני "משחקים משונים" עם ההגה ועם הברקס אתה נוהג מעולה.

• הוסף לסימניות
האם זה נכון?
למדתי פיתוח קול ממישהו שעושה שיעורים קבוצתי ולא פרטי וראו תוצאות אצל רופא אף אוזן גרון. שלפני הפיתוח קול היה לי מיתרים פתוחים וזה גרם לי צרידות, ואחרי התרגילים ראו שהמיתרים נסגרו
זה גם פסיכולוגי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה