האם פרצת לחשבון הגימייל שלי ?

• הוסף לסימניות
איזה מוזר!
אני לא בקשתי כתובת IP קבועה ואני רואה שכל הזמן נכנסים לתיבת הדואר מאותה כתובת. גם כתוב לי: מחשב זה משתמש בכתובת IP זאת: ורשום המספר.

איך זה?

• הוסף לסימניות
את כנראה לא מכבה אף פעם את המודם/ראוטר

• הוסף לסימניות
ודאי שיש פריצות לחשבונות, אך הם לא כ"כ שכיות בטח לא אצל פרטיים.

גם אם שלא מכבים את הראוטר, הכתובת אייפי מתחלפת כל תקופה. (שבוע שבועיים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1308427:
איזה מוזר!
אני לא בקשתי כתובת IP קבועה ואני רואה שכל הזמן נכנסים לתיבת הדואר מאותה כתובת. גם כתוב לי: מחשב זה משתמש בכתובת IP זאת: ורשום המספר.

איך זה?
תרשום את המספר ותבדוק בעוד שבוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרנסה;1308531:
ודאי שיש פריצות לחשבונות, אך הם לא כ"כ שכיות בטח לא אצל פרטיים.

גם אם שלא מכבים את הראוטר, הכתובת אייפי מתחלפת כל תקופה. (שבוע שבועיים)

הפעילות שלי שמופיעה היא אחורה עד תאריך 18 ביוני, לפני 16 יום. כולם כאמור מאותה כתובת IP.
אולי משתנה לפי קצב הפעילות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה