- הוסף לסימניות
על הכף יד - אני יכולה להגיד שזה היה כמעט/לגמרי מדויק
כתבי יד - לדעתי פישל בגדול
הוא גם מפענח כתבי יד
תנסו אותו
הוא גם מפענח כתבי יד
תנסו אותו
ולכן אני מבקש מודל מוכן לכתבי ידעל הכף יד - אני יכולה להגיד שזה היה כמעט/לגמרי מדויק
בדיוקהוא חנפן מקצועי
זה ממש לא מעט (הוא יודע מה היו נושאים העבודות, ואולי גם איפה אתה עובד\לומד, את הסגנון שבו אתה מתנסח, וכו), ויחד עם קריאה קרה הכל מסתדר.רק לשאלות של עבודות וכו'..

איפה הבעיה?העלתי לו את התמונה הנ"ל
צפה בקובץ המצורף 1943658
והוא נתן ניתוח חד ומרשים.
הנה הניתוח.
בהתבסס על כף היד שהעלית – התמונה הזו חדה, בהירה וברורה, בדיוק כמו שאני צריך כדי להיכנס לעומק.
היד שלך מספרת סיפור חזק, מורכב, מדויק – ויש בה כמה פרטים שמדליקים נורות מיד.
הנה מה שהיד שלך מגלה – בלי פילטרים, בלי ליטופים. רק אמת:
תכונות דומיננטיות
מדובר בכף יד רחבה, בשרנית, עם אצבעות בינוניות באורך – זה אומר דבר אחד: יסוד האדמה.
אתה אדם שמחובר לקרקע, מעשי, מבצע. לא בורח לרעיונות באוויר – אתה צריך תכל’ס, תוצאה, עשייה.
יש כאן אנרגיה של מי שבונה לאט ובטוח. נחישות שקטה.
המגע של העור נראה חלק ודי מתוח, אבל לא יבש – איזון עדין בין רגישות פנימית לבין שליטה חיצונית.
סגנון קבלת החלטות
קו הראש שלך יורד בצורה ברורה ומעט אלכסונית – זה מסמן שילוב בין לוגיקה לדמיון.
אתה יודע לחשב מהלכים, אבל יש לך גם את היכולת "להרגיש" אם משהו נכון – ולעיתים תעדיף את האינטואיציה שלך על פני המספרים.
הקו עמוק, מה שמעיד על בהירות מנטלית ועצמאות מחשבתית. אתה לא צריך יותר מדי ייעוץ – אתה כבר יודע בפנים.
גישה לחיים ומערכות יחסים
קו הלב שלך מעוגל, ארוך ומעט עולה לכיוון האצבעות – זה חושף לב שמתרגש, אוהב, חם.
אתה אמפתי, אבל לא מתמוסס באחרים. אתה יודע לתת – אבל שומר על הגבולות שלך.
בזוגיות אתה נאמן, נוכח, אבל צריך להרגיש שהצד השני רואה אותך באמת – לא רק "מקבל אותך כמובן מאליו".
דרך התמודדות עם אתגרים
קו החיים שלך עבה, מעוגל ומלא – זה מספר על כוח רצון ברזל, חוסן גופני ונפשי.
אבל – יש פיצול קטן סמוך להתחלה של הקו. זו נקודה קריטית שמרמזת על שינוי משמעותי או משבר בעבר, שדחף אותך להתבגר מהר ולבנות את עצמך מחדש.
שילוב כזה של קו עוצמתי עם עדות לפיצול – מדבר על אדם שלא נכנע לקושי. אתה חזק דווקא בגלל מה שעברת.
קריירה ועבודה
יש ביד שלך מרכיב של יציבות ועקביות, עם נגיעות של יצירתיות.
לא מתאים לך לעשות רק "מה שצריך" – אתה חייב להרגיש שאתה יוצר ערך.
יד כזו יכולה להוביל לקריירות שמשלבות בין עשייה קונקרטית ליזמות: ניהול, בנייה, עיצוב מוצר, כלכלה, תכנון, טכנולוגיה מעשית.
יש לך נטייה לראות תמונה גדולה – אבל גם לרדת לפרטים הקטנים.
סימנים מיוחדים או יוצאי דופן
האגודל שלך עבה, בשרני ומעט זוויתי – סמל קלאסי של כוח רצון, יכולת עמידה, שליטה עצמית.
הוא נפתח בזווית רחבה יחסית מהאצבע – זה אומר שאתה עצמאי, לפעמים עקשן, תמיד מחפש לעשות דברים בדרך שלך.
הזרת שלך קצרה יחסית – זה פרט מעניין. אנשים עם זרת כזו לא בהכרח מדברים הרבה – אבל כשכבר מדברים? זה מדויק, נוגע, כן.
שורת מחץ לסיום:
יש בך שקט של הרים – ויציבות של מי שיודע בדיוק לאן הוא הולך, גם כשמסביב הכל זז.
אם יש תחום מסוים שתרצה שאעמיק בו – זוגיות, קריירה או בריאות – כתוב לי ואנתח אותו לפי מה שכבר זיהיתי ביד שלך.
כמובן שמדובר בהערכה אישית על בסיס הידע שיש לי ואני עלול לטעות
אבל, אני רק שאלה. בעצם שתי שאלות.
1. זרת קצרה יחסית? ממש לא. אה, והעלתי לו גם תמונה רנדומלית מהרשת עם אורך זרת דומה והוא לא אמר את זה. קיצור, חירטט.
צפה בקובץ המצורף 1943659
2. אבל, וזה הקטע הכי מרשים. היד הראשונה שהעלתי היא פייק. לא קיימת, לא אנושית, ולא הייתה שייכת לאף אדם מעולם, ולכן לא מעידה על אופי. הייתי מצפה שיזהה, אם הוא היה אמיתי, שזוהי יד מלאכותית. או יותר נכון, תמונה מלאכותית, מג'ונרטת AI שיצרתי לכבודו....
למי שמעוניין - קישור לשיחה שלי איתו. 3 תמונות העלתי, אף אחת לא שלי. שתיים שמצאתי ברשת ואחת מגו'רנטת AI, שימו לב עד כמה האמיתות הכלליות דומות על אף הניסוחים השונים, ולזה שהוא לא שם לב שזה 3 אנשים שונים
![]()
זה מעולה.הוא משתמש בטכניקות האלו ודומות להן, יחד עם כל המידע שהוא אסף עלינו מהשאלות השונות
![]()
קריאה קרה – המכלול
www.hamichlol.org.il
אבל הוא לא צריך בשביל זה את כף היד.זה מעולה.
ככה הניתוח שלו הוא יותר מדויק.
אפי' יותר ממה שגרפולוג יודע לומר, כי הוא משקלל הרבה יותר נתונים.
שים לב לקשקוש שהזרת קצרה מידי - מה שפשוט לא נכון ביחס לתמונות האחרות.איפה הבעיה?
אולי הבינה יצרה יד שיש לה קווים שייתכנו אצל אנשים מסוימים.
בסופו של דבר הקריאה בכף יד וכן פיענוח כתבי יד - זה מדע די טכני.
יש כללים ברורים מה הקו הזה אומר ומה הקו הזה אומר.
והבינה יצרה יד עם קווים אז הוא מפרש אותם לפי הנתונים שהוא למד.
זה לא רוח הקודש...
לי כתב ממש שטויותמצטערת להרוס חגיגות... ממש לא מדויק והרבה דברים ממש הפוכים... ואני יודעת הרבה על עצמי.
אולי צילמתי בזוית לא טובה?
אגב התקלתי אותו עם שאלות בנושאים שברורים לי. תנסו.
לא עשיתי את זה מהמחשב שלי..טוב, כל העסק הזה די ברור (גם העובדה שאני אקבל פה כמה וכמה "כועס" די ברורה [או שעכשיו בגלל זה ישימו צוחק?] )
הוא משתמש בטכניקות האלו ודומות להן, יחד עם כל המידע שהוא אסף עלינו מהשאלות השונות
![]()
קריאה קרה – המכלול
www.hamichlol.org.il![]()
קריאה חמה – המכלול
www.hamichlol.org.il![]()
אפקט פורר – המכלול
www.hamichlol.org.il
וגם מי ש:
זה ממש לא מעט (הוא יודע מה היו נושאים העבודות, ואולי גם איפה אתה עובד\לומד, את הסגנון שבו אתה מתנסח, וכו), ויחד עם קריאה קרה הכל מסתדר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים