מידע שימושי האם פתיחת חשבון Paypal זה רק לבעלי פלאפון עם הודעות? האם למשהו עם פלאפון כשר קיים חשבון זה?

• הוסף לסימניות
שאלה דחופה:
האם פתיחת חשבון Paypal זה רק לבעלי פלאפון עם הודעות? האם למשהו עם פלאפון כשר קיים חשבון זה?
אשמח לכל מידע בעניין תודההה !!!!!! דחוף מאוד !!!!

• הוסף לסימניות
בהחלט אפשר לפתוח חשבון
רק לשלם דרך הטלפון אי אפשר, ואת זה גם ככה לא מסתבר שתנסו

• הוסף לסימניות
תרשמו עם מייל
וככלל- לי עצמי יש חשבון פייפאל, ומכירה עוד שיש להן ולא זוכרת בכלל שחייבים טלפון ובכל מקרה- ודאי שלא צריך בהתנהלות השוטפת

• הוסף לסימניות
תרשמו עם מייל
וככלל- לי עצמי יש חשבון פייפאל, ומכירה עוד שיש להן ולא זוכרת בכלל שחייבים טלפון ובכל מקרה- ודאי שלא צריך בהתנהלו
תרשמו עם מייל
וככלל- לי עצמי יש חשבון פייפאל, ומכירה עוד שיש להן ולא זוכרת בכלל שחייבים טלפון ובכל מקרה- ודאי שלא צריך בהתנהלות השוטפת
מוזר כשאני נרשמת אח"כ הוא רוצה קוד - ככה-
1725223237773.png

• הוסף לסימניות
@מושייייי
הסתדרת?
כי אני מנסה גם לפתוח חשבון בפייפאל ומופיעה לי הבעיה,
אשמח לדעת אם יש פתרון לזה.
תודה

• הוסף לסימניות
@מושייייי
הסתדרת?
כי אני מנסה גם לפתוח חשבון בפייפאל ומופיעה לי הבעיה,
אשמח לדעת אם יש פתרון לזה.
תודה
לפי דעתי זה הפתרון היחיד -
לבצע רכישה באתר כלשהו, ולבחור תשלום דרך פייפאל ואז ניתן לבחור האם לשלם עם פתיחת חשבון או ללא פתיחת חשבון. וכך תוך כדי התשלום נוצר החשבון !! בהצלחה !!

• הוסף לסימניות
לפי דעתי זה הפתרון היחיד -
לבצע רכישה באתר כלשהו, ולבחור תשלום דרך פייפאל ואז ניתן לבחור האם לשלם עם פתיחת חשבון או ללא פתיחת חשבון. וכך תוך כדי התשלום נוצר החשבון !! בהצלחה !!
הצלחתי, תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה