כללי האם צריך יועץ מס?

• הוסף לסימניות
:confused: האם כדאי להשקיע בתשלום ליועץ מס לעוסק פטור המתנהל ביושר, או שאין שום קושי לעשות את כל הדיווחים לשלטונות המס לבד ואין צורך ביועץ?

• הוסף לסימניות
למי שיש לו ראש על הכתפים, אפשר להסתדר לבד.

• הוסף לסימניות
גם מי שיש לו ראש על הכתפיים, לא תמיד יודע כל מיני דברים קטנים, ויכול לעשות טעויות בלי כוונה וידיעה, כידוע, לא כדאי לעשות טעויות כשמדובר במס הכנסה.
גם אני חשבתי שאני מתנהלת בסדר, עד שהלכתי ליעוץ לרואה חשבון והתברר לי שיש לי מספר טעויות, שאם הייתי ממשיכה איתם, עדיף שלא נחשוב מה היה קורה...

• הוסף לסימניות
עסק שמתנהל ביושר ועל פי החוק הוא בדר"כ מסודר ורוצה להיות עם ראש שקט ובלי דאגות, ולכן מומלץ ושווה להשקיע את הסכום של התשלום השנתי ליועץ מס/רו"ח.

• הוסף לסימניות
גם אני התלבטתי רבות כמוך עד שהחלטתי לפתוח תיק בעזרה של יועץ מס ולבסוף הופתעתי

אני ממליצה על היועץ מס miller בדוקא שלי עזר מאוד ובמקרה שלי דווקא המליץ לי שלא לפתוח תיק אלא בדרכים אחרות.
הוא עוזר פה להרבה חברים בפורום ושמעתי עליו המון המלצות על אנשים שהרויחו בגדול בגללו והעיקר שהכל בגישה שמחה לעזור

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על היועץ מס miller

גם אני ממליצה בהחלט.

• הוסף לסימניות
עסק שמתנהל ביושר זה לגמרי לא מספיק.
צריך להתנהל לפי הכללים של מס הכנסה, מע"מ וביטוח לאומי.
אני למשל, התנהלתי לפי ההנחיות של אנשי ביטוח לאומי, בטלפון וגם בסניף ביטוח לאומי, והפסדתי דמי לידה בגלל שהם לא אמרו לי דברים מדויקים.
גם רואה חשבון ששאלתי אותו, אמר דברים לא נכונים.
לכן אין ברירה, רק לפנות ליועץ מס מוסמך, ודווקא כזה שמתמחה בעוסק פטור, ומכיר את כל הכללים.
אני לא מצאתי אחד כזה תקופה ארוכה. יועצי מס רבים מעדיפים את הכספים הגדולים של העסקים הגדולים, ואינם משקיעים בעוסק פטור שמכניס להם כמה גרושים.
מילר מהפורום בהחלט עונה על הדרישה הזו. הוא מבין בעוסק פטור יותר מהרבה אחרים ששוחחתי עימם.

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה על מילר, מנסיון!

• הוסף לסימניות
ניתן לפתוח עוסק פטור בהתיעצות עם יועץ מס (ומנסיון, מילר הוא מצוין), ואם מסתדרים עם זה שנה שנתיים וקולטים את המערכת אפשר להתחיל לעבוד לבד. (ו... מילר - אל תכעס עלי...)

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל הטלפון של מילר, או כתובת אימייל?
תודה

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

050-4170114

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל הממליצים על יועץ מס. גם אני נפלתי בעניין ה"דמי לידה". במדינתנו הנהדרת והביורוקרטית, אין מנוס -מסודרים, מוכשרים ומתמטיקאים ככל שנהיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;527667:
מצטרפת לכל הממליצים על יועץ מס. גם אני נפלתי בעניין ה"דמי לידה". במדינתנו הנהדרת והביורוקרטית, אין מנוס -מסודרים, מוכשרים ומתמטיקאים ככל שנהיה.

מה עניין דמי לידה לייעוץ מס?
זה שייך לביטוח לאומי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;527716:
זה שייך לביטוח לאומי.
כשאת מארגנת את הענינים שלך לבד, ומבררת לתומך אם אפשר לחכות עם תשלום דמי הלידה, ושמקסימום אחר כך יקזזו לה מדמי חופשת הלידה. בביטוח לאומי אומרת לך משהי שאפשר, ויום אחרי הלידה מתברר שלא. גם ועדת חריגים לא שועה לתחנוניך, וזהו.
יועץ/ת מס בקיאה היטב בפרטים לא תמליץ לך על שטות זו, מחמת הנסיון שצברה עם מגוון לקוחות ,מעבר לידע הבסיסי מלימודיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;527716:
זה שייך לביטוח לאומי.

שיש לך משהי אחת שמתמצאת מול כל הגורמים,
ולא את עצמך מול מילים שגויות של פקידות הב"ל.

גם אני הפסדתי דמי לידה כתוצאה מחוסר ידע והתנהלות שגויה.
כיום אני עם יועצת מס ומאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;527716:
זה שייך לביטוח לאומי.

אין הנחתום מעיד על עסתו

יועץ מס אמור לייצג נישומים במס הכנסה במע"מ ובביטוח לאומי, ולכן עליו גם להכיר את החוק והתקנות של ביטוח לאומי, ע"מ לתת את השירות המירבי ללקוחות.

יעידו על כך רבים וטובים מחברי הפורום שבזכות הכוונה נכונה קבלו את המגיע להם מביטוח לאומי, כמו שיעידו עוד הרבה שלא קבלו את המגיע להם, היות ולא קבלו הדרכה מספקת.

בביטוח לאומי, במס הכנסה, ובמע"מ בד"כ אינם מסבירים לאזרח הפשוט את כל החובות והזכויות המגיעות לו בהתאם לחוק, ובמקרים מסוימים אף עלולים להטעות אותו.

לכן חשוב מאוד מישהו אמין שניתן לסמוך עליו שידאג עבור הלקוחות שיקבלו את המקסימום המגיע להם במסגרת החובות והזכויות המגיעות להם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה