מנסיו- ביחידות להשכרה לא צריך דוד שמש. מתקינים דוד קטן יחסית - הוא גם יותר זול ואז המים מתחממים מהר. בד"כ זה לא חסרון ליחידה.
כאחד שגר בעבר ביחידה ממש לא מסכים, זה היה מעצבן נורא לחכות למים חמים, וגם החשבון חשמל המנופח שאני יודע שבעוד השקעה (יחסית קטנה לכל בניית היחידה) זה יכול היה להחסך, אמנם אני מסכים שזה לא כ"כ שיקול בשביל לבחור דירה כי יש עוד כ"כ הרבה נושאים חשובים כשבוחרים יחידה, אבל זה פרט חשוב.מנסיון - 99 אחוז מהמתעניינים לא שואלים על זה, גם אני ממליץ לעשות דוד קטן, ולשים קוצב זמן [שעון כזה שמסובבים ואפשר לקבוע מראש לכמה זמן ידלק].
כל מילה!חובה!
הזוגות הצעירים צריכים גם לשלם שכירות גבוהה
וגם לבזבז כסף על החשמל?????
העסק לא נגמר ברגע שחותמים חוזה שכירות עם זו"צאני מסכים עם הזוגות הצעירים שזה אולי מעצבן [למרות שני התקנתי דוד קטן, והחשבונות חשמל שלהם ממש לא יקרים], אבל מבחינה עסקית - יחידה זה לא גמ"ח אלא עסק - אין סיבה להשקיע בדוד שמש שהוא יקר יותר.
אמנם זה לא גמ"ח אבל זה מקום לגור בו בצורה נורמלית. אגב. זה עוזר גם למשכיר למצוא שוכרים יותר מהר, בדר"כ למי שיש יחידה באמת מוצלחת היא אף פעם לא תהיה ריקה.אני מסכים עם הזוגות הצעירים שזה אולי מעצבן [למרות שני התקנתי דוד קטן, והחשבונות חשמל שלהם ממש לא יקרים], אבל מבחינה עסקית - יחידה זה לא גמ"ח אלא עסק - אין סיבה להשקיע בדוד שמש שהוא יקר יותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים