דרוש מידע האם קורה שהשומן בבשר נראה כמו תולעים?

• פותח הנושא tora
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בישלתי בשר כתף ואחרי שעתיים הוצאתי אותו מהסיר, והנה אני רואה כמאה חתיכות לבנות שנראים ממש כמו תולעים.
מצד האורך של כשתי סנטימטר והרוחב ושהם מתעגלים ברובם.
המוכר בחנות טען שזה לפעמים קורה בבשר כשמבשלים אותו לא הרבה וזה שומן, האם זה נכון?
מעכתי אחד וזה אכן מאוד שומני אבל אינני יודע אם זה מכריח כדבריו
האם זה תולעים - טפילים או שומן?
מישהו נתקל בכזה דבר?

• הוסף לסימניות
בישלתי בשר כתף ואחרי שעתיים הוצאתי אותו מהסיר, והנה אני רואה כמאה חתיכות לבנות שנראים ממש כמו תולעים.
המוכר בחנות טען שזה לפעמים קורה בבשר כשמבשלים אותו לא הרבה וזה שומן, האם זה נכון?
מישהו נתקל בכזה דבר?
לא נראה לי שתולעים היו שורדים תהליך ארוך של שעתיים בישול אבל למען האמת אין לי מושג

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בכזה דבר?
כבר בישלתם בעבר את הסוג הזה וזה ממש חריג?
בענייני אוכל אצלי הכלל: אם יש שאלה אז אין שאלה..
אבל אולי באמת זה ברגיל. תעלו תמונה.

• הוסף לסימניות
לי זה אכן נראה שזה תולעים, ככל הנראה במדוייק זה רימות של זבוב לפי הכמות שאתם כותבים.
אבל אכן כדאי להעלות תמונה עם אזהרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה