כללי האם קיים סקריפט?

• פותח הנושא a110
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סקריפט להעמדת תמונות מאירוע לתוך מסגרות כולל שם תמונה
כל התמונות אותו גודל מדובר באלפי תמונות.

אני מתכוון שזה יעבוד כמין שרשור של טקסט.

• הוסף לסימניות
ישנן כמה דרכים להציג גלריית תמונות כולל כיתוב שם הקובץ.
אפשר באינדזיין ואפשר בפוטושופ שבזה גופא אפשר כקובץ PDF תמונה ואפשר גם ישירות לאינטרט.
נא פרטו יותר מה אתם רוצים לעשות. כי לא כל כך מובן מה אתם רוצים להגיע ברעיון של "שרשור טקסט"

• הוסף לסימניות
אני צריך לייצר אלבום תמונות מאירוע אלבום לצורך בחירת תמונות לפיתוח.
כל התמונות יופיעו במאוזן כולל מה שצולם במקור במאונך העיצוב הוא אותו דבר לכל הדפים
שני תמונות בעמוד מכיון שמדובר בכמות רצינית של תמונות אני מחפש איזה מצב אוטומטי
שישפוך את התמונות לתוך התיבות כמובן כולל מס' תמונה.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 217716
אפשר לשמור כתמונה ואפשר גם כקובץ פלש וכדומה.
נ.ב. בגרסאות קודמות היה פעיל רק דרך הבריג'.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 204.5 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
מכיון שאני מדבר על מאות תמונות בגודל 10/15 זה ייצר מאות רבות של מסמכים
אני חושב שהדרך הנכונה היא לבצע את זה באינדיזיין
האם גם שם יש דרך שהתמונות ככה ישפכו אוטומטי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a110;1456913:
מכיון שאני מדבר על מאות תמונות בגודל 10/15 זה ייצר מאות רבות של מסמכים
אני חושב שהדרך הנכונה היא לבצע את זה באינדיזיין
האם גם שם יש דרך שהתמונות ככה ישפכו אוטומטי?
בכל מקרה אתה מייצר דוגמיות של כ20 תמונות ויותר בדף.

באינדזיין יש סקריפט עם השם הנ"ל (גם שם יהיו לך הרבה עמודים).

• הוסף לסימניות
באינדיזיין יש סקריפט מובנה בשם ImageCatalog.jsx

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה