כללי האם קיים שבירת שורות באילוס' CS5?

• הוסף לסימניות
בקורל זה קיים וזה נורא נח.......
יש למשהו מושג אם זה קיים שם??????

• הוסף לסימניות
אולי התכוונת ל- shift+ enter

• הוסף לסימניות
מזה אמור לעשות????
לא עשה לי כלום.......
אני מתכוונת שיש לי קטע ואני רוצה שכל שורה תהיה בפני עצמה ולא שאני אצטרך להעתיק ולהדביק כל שורה מחדש.......

• הוסף לסימניות
אפ"ע לא נתקלתי בכזאת אפשרות. אולי המקצוענים שביננו ידעו.
בכ"א נראה לי שבזמן שעבר כבר עשית העתק הדבק (או בקיצור ctrol c, ctrol v)

• הוסף לסימניות
זהו שבנתיים עשיתי דברים אחרים.........
קבלתי מלא חומר לספר סוף שנה עם רשימות ארוכות כך שאני מחכה בכל אופן......
אז אם משהו יודע.................

• הוסף לסימניות
למשהו יש פתרון אחר אולי???????
אפשר להשתגע אם עושים את זה 100 פעמים רצוף קונטרול סי קונטרול וי..........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;582450:
למשהו יש פתרון אחר אולי???????
אפשר להשתגע אם עושים את זה 100 פעמים רצוף קונטרול סי קונטרול וי..........

?
פעם אחת סי אחרי זה רק וי לא?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
למה למען ה', את מתעסקת עם כמות כזו של טקסט באילוס'\ לשם מה נראה לך נולד אינדיזיין????

• הוסף לסימניות
לא הבנתי!
למה למען ה', את מתעסקת עם כמות כזו של טקסט באילוס'? לשם מה נראה לך נולד אינדיזיין????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה