השקעות האם קיימים דירות שהשכירות שלהן מכסה את המשכנתא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכוונה להשכרה לפועלים זרים
עלות הדירה 1800K
שכירות 1000 *11 מיטות
היה צ' שיפוץ קטן (לסגור את הסלון לחדר)
תוך חודשיים נמצאו שוכרים
שים לב למה הגבת.
הגבת לדירה שעולה 1750000 ומושכרת ב7500 וכתבת שזה מכסה +

• הוסף לסימניות
אפשר יותר פרטים בבקשה
בשמחה -
זה הנתונים פחות או יותר

דירה מחולקת ל 2 שמושכרות בכ 5000 ש"ח נמכרת באזור 900,000-1,000,000
דירה מחולקת ל 3 שמושכרות בכ 6700-7000 ש"ח יכולה להימכר ב1,250,000

וחשוב להדגיש,
שמדובר על דירות טובות, קומה נוחה, ובאזור מבוקש.

כפי שכתבתי כבר מס' פעמים,
שבנוסף לנסיון הרחב שיש לי, למשפחתי, ולהרבה מידידיי שמושקעים בעיר הזו,
מה שרכש את אמוני בה,
זה העובדה שבקושי רואים פרסום על דירות מניבות למכירה בעיתונות וכו'
בשעה שהעיר מלאה בכאלה,
מה שאומר (לענ"ד) שאנשים מרוצים.

• הוסף לסימניות
בשמחה -
זה הנתונים פחות או יותר

דירה מחולקת ל 2 שמושכרות בכ 5000 ש"ח נמכרת באזור 900,000-1,000,000
דירה מחולקת ל 3 שמושכרות בכ 6700-7000 ש"ח יכולה להימכר ב1,250,000

וחשוב להדגיש,
שמדובר על דירות טובות, קומה נוחה, ובאזור מבוקש.

כפי שכתבתי כבר מס' פעמים,
שבנוסף לנסיון הרחב שיש לי, למשפחתי, ולהרבה מידידיי שמושקעים בעיר הזו,
מה שרכש את אמוני בה,
זה העובדה שבקושי רואים פרסום על דירות מניבות למכירה בעיתונות וכו'
בשעה שהעיר מלאה בכאלה,
מה שאומר (לענ"ד) שאנשים מרוצים.
הנתונים שכתבת על אשקלון עדיין תקפים לעכשיו?
ואם כן, האם תוכל להפנות אותי למישהו שמתעסק בזה, אבל מישהו אמין שאפשר לסמוך עליו בס"ד.

• הוסף לסימניות
לכל אותם אלו שכתבו שיש דירות שמכסות את המשכנתא,
רק לא לשכוח את כל ההוצאות הנלוות - חברת ניהול (חודש בשנה ולעיתים + מע"מ) - נצרך במיוחד בדירות מחולקות, מקובל להוריד חודש נוסף בעבור הוצאות לא צפויות ותיקונים וכן מקרה שהדירה ריקה, ישנם אזורים בהם בעל הדירה משלם ועד בית גזז מים חשמל וארנונה (יתכן שרק חלק מהנ"ל בעל הדירה משלם, אני כבר לא זוכר במדויק)
לרכישה עצמה יש הוצאות נלוות - תיווך, עו"ד, יועץ משכנתאות, שמאי ובמידה ומדובר בדירה שניה להוסיף מס רכישה
לרוב הנתונית הנ"ל משנים את פני התמונה
הייתי בזה, ואחרי שמתווכים ויועי נדל"ן ניסו למכור לי כל מיני דירות מהסוג הזה, ואחרי שראיתי כבר כמה דירות והתחלתי להתמקח, שמתי לב שאם יורדים לפרטים זה לא כ"כ מדוייק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה