עזרה האם קנית לאחרונה פאה?

• הוסף לסימניות
אשמח אם תכתבי:
מי היצרנית
מי גזרה
אצל מי קנית
איך השירות

זה יעזור להרבה מהפורום!

תודה רבה!! :)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לאחרונה אצל יהודית רוטלוי בבני ברק
שרות מדהיםםםם
שיער מהמם
לא זולה, אבל שווה !!!

• הוסף לסימניות
אצל מירי שכטר פאה של בריינדי קמינר.
ממליצה! שווה כל שקל.
אין על השירות של מירי!
מתאימה לך מה שהכי מתאים לך, מתחשבת ברצונות שלך, שיער מדהים.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תכתבי:
מי היצרנית
מי גזרה
אצל מי קנית
איך השירות

זה יעזור להרבה מהפורום!

תודה רבה!! :)
חיה שינברגר מירושלים אלופה!!!
עשיתי יבוש טבעי עם פתיחה אחורה מהממם אני חופפת לבד ויוצא מטריף
קוצרת מחמאות כל הזמן.

• הוסף לסימניות
פאה של יהודית ברגמן
קניתי צלה גזירה ועיצוב שלה
פאה מהממתתתתתתתת
השיער העיצוב הגוונים
קוצרת רק מחמאותת

• הוסף לסימניות
פאה של אסתי טיגרמן
ייבוש טבעי, כבר חצי שנה לא דרכתי אצל פאנית
מרוצה מאוד מאוד (גם מהמחיר) ומקבלת המון מחמאות.
הפאנית שלי גזרה לי (מידע באישי), היא אלופה בלגזור פאות ולהתאים לתווי הפנים.

• הוסף לסימניות
שימו לב כשאתם ממליצים על פאנית מעל במה זו, אתם עלולים להזיק לה נוראות!! כבר דובר על זה באשכולות קודמים!! להזכירכם, סיפור הפאניות בבני ברק לפני מס שבועות..

• הוסף לסימניות
מישהי שמעה על פאות של רוחי לוין מכפר חב"ד?

• הוסף לסימניות
שימו לב כשאתם ממליצים על פאנית מעל במה זו, אתם עלולים להזיק לה נוראות!! כבר דובר על זה באשכולות קודמים!! להזכירכם, סיפור הפאניות בבני ברק לפני מס שבועות..

אפשר לקבל פירוט?
לתועלת כולנו.

• הוסף לסימניות
לא מובן מה הבעיה???????...

• הוסף לסימניות
יש עוד שעשו פאה לאחרונה?

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל פירוט?
לתועלת כולנו.
לפני כמה שבועות ניקית חדשה ועלומה ביקשה מידע על פאנית מוצלחת בבני ברק, וקיבלה אינפורמציה נלהבת ונרחבת, ובצירוף מקרים מעורר תמיהה, כמה ימים לאחר מכן מס הכנסה פשט על פאניות בבני ברק, ולהרבה מכאן היה רושם שאת האינפורמציה על הפאניות אנחנו סיפקנו להם.

• הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות ניקית חדשה ועלומה ביקשה מידע על פאנית מוצלחת בבני ברק, וקיבלה אינפורמציה נלהבת ונרחבת, ובצירוף מקרים מעורר תמיהה, כמה ימים לאחר מכן מס הכנסה פשט על פאניות בבני ברק, ולהרבה מכאן היה רושם שאת האינפורמציה על הפאניות אנחנו סיפקנו להם.
לא נראה לי בגלל זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה