1. כואב לה. קיבוע יקל על הכאבאני חוששת שלביתי יש שבר בזרת.
היא נפלה, נחבלה, יש נפיחות וכאב בתזוזה.
קריטי לרוץ לרופא? יכולים להיות נזקים?
מה בעצם עושים כשיש שבר באצבע כ"כ קטנה?
2. זה יכול להשפיע על תפקוד האצבע והמראה שלה
יש חדש?אני חוששת שלביתי יש שבר בזרת.
היא נפלה, נחבלה, יש נפיחות וכאב בתזוזה.
קריטי לרוץ לרופא? יכולים להיות נזקים?
מה בעצם עושים כשיש שבר באצבע כ"כ קטנה?
כן, ב"ה.יש חדש?
קיבוע מלא על כל היד או רק את האצבע?כן, ב"ה.
תודה רבה שזרזתם אותנו.
אכן יש שבר.
הזדרזנו, הלכנו, אובחנו, וקובענו.
האצבע יחד עם כף היד.קיבוע מלא על כל היד או רק את האצבע?
אכן טרם זה לא המקום לאבחונים לטוב ולמוטב כן שמעתי על שני המקרים גם שאיבחנו שבר סתם וכמובן להיפך שלא אבחנוהאצבע יחד עם כף היד.
את כל האמת, אני ממש לא סומכת על האבחונים והטיפולים המתבצעים בטרם, יש לי נסיון מר איתם.
רק שלא היתה לי ברירה כי קופ"ח כבר סגרו, והחרום הקרוב היה טרם.
נלך לאורתופד של הקופה לאמת את הבחנה ולקבע נכון.
ארם היא זזה כנראה לא שבר....קיבלתי מכה חזקה בזרת (ברגל) יש כאבים חזקים, והזרת בצבע סגול....
יש מה לעשות?
איך להקל על כאבים?
תודה!
להתקשר למוקד אחיות של הקופה ולבקש הפניה למיון (טרם פחות מוצלחים, כידוע) וללכת לבדוק ולקבל טיפולקיבלתי מכה חזקה בזרת (ברגל) יש כאבים חזקים, והזרת בצבע סגול....
יש מה לעשות?
איך להקל על כאבים?
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים