נכתב ע"י ונתנו10;835261:אחרי רבים להטות, זה רק כשיש ספק בעניין
אין לי מושג מי הם ה־62 שהצביעו בעד אות תחילית, אבל אם בסקר היו צריכים לציין כמות המשקלים שהנסקר קנה בחיים שלו, זה היה עוזר לבעלי החברות להחליט בעניין - שיווקית, לפחות.
כי אחד כמוני, יחשוב פעמיים אם לקנות פונט מחברה כזו.
נכתב ע"י eliezer;835298:באמת זה שיקול משמעותי עבורך?
לא תקנה מפונטביט?!
( מאז ששדרגו כל הפונטים לניקוד בסיסי יש להם תחילית שמם)
או מפונטייפ?
נכתב ע"י ישראלה;835491:אין לי שום ענין לפגוע במישהו חלילה, או לגרום נזק.
ואם זה עלול להיות כך, אני יורדת מהענין.
אך עדיין, למרות התגובות הנסערות נגד, עדיין התשובה הראשונה, בעד, ממשיכה לטפס...
דווקא אחד כמוך היה אמור כבר לזרוק גופנים מסויימים מהמחשב. הם מכבידים.נכתב ע"י אוהב0ישראל;835493:אני רכשתי בימי חיי יותר מאלף משקלים. בעיקרון אני מכיר את כולם ומזהה את כולם (ביום טוב
ובכל זאת - אני מעדיף שתהיה לכל משקל תחילית של שם החברה, ולו למען הסדר הטוב.
אינכם יודעים מה זה לבחור מתוך יותר מאלף משקלים את המשקל הרצוי. כאשר זה מסודר לפי חברות החיפוש וההתמצאות קלים יותר.
כשאני רוכשת פונטים מפונטביט אני מקבלת 2 גרסאות:נכתב ע"י eliezer;835298:(מאז ששדרגו כל הפונטים לניקוד בסיסי יש להם תחילית שמם)
נכתב ע"י ונתנו10;835551:דווקא אחד כמוך היה אמור כבר לזרוק גופנים מסויימים מהמחשב. הם מכבידים.
אגזים אם אומר שלפחות חצי מהגופנים לא השתמשת בהם בשנה/שנתיים האחרונות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים