נכתב ע"י שרית גולד;1318999:ד"א כוונתי לצאת מחוץ לעיר ולא מחוץ לארץ.
נכתב ע"י סתם;1319020:תשאלי אותו...
ואפשר לחשוב ... צריך עכשיו שבועיים לא לצאת מפתח העיר והבית
ואם אח שלך היה מתחתן בעיר אחרת גם היית שואלת
מחפשת תירוץ אל תפילי אותו על הרבנים
נכתב ע"י anutk;1319070:לסוע לנתניה זה לא סיפור גדול...
עולים על אוטובוס (613) ו......
אגב בנתניה ב''ה שקט (למעט הזעקה שהייתה פעם אחת)
נכתב ע"י lmaof;1319148:אני מבינה אותך, אני נסעתי השבוע לנתניה, כיוון הנסיעה הוא צפונה כך נרגעתי יותר בקשר לדרך,
נתתי שם צדקה, כדי להיות שליחת מצוה בדרך. ושם מנותקים חוץ מאזעקה שהיתה היות והטיל עבר דרך נתניה בדרכו לחיפה.
ואני מתלבטת על נסיעה לרחובות היום שזה לכיוון דרום, מה קורה עם יש אזעקה באמצע הדרך? כמה זמן יש לרוץ לקצה הכביש ולשכב על הרצפה? לא נהיה מהומה מרוב אנשים? מי שהתמודד עם אזעקה בדרך, נשמח לשמוע
מה שבטוח הוא ''לכל טיל יש כתובת''..נכתב ע"י lmaof;1319148:אני מבינה אותך, אני נסעתי השבוע לנתניה, כיוון הנסיעה הוא צפונה כך נרגעתי יותר בקשר לדרך,
נתתי שם צדקה, כדי להיות שליחת מצוה בדרך. ושם מנותקים חוץ מאזעקה שהיתה היות והטיל עבר דרך נתניה בדרכו לחיפה.
ואני מתלבטת על נסיעה לרחובות היום שזה לכיוון דרום, מה קורה עם יש אזעקה באמצע הדרך? כמה זמן יש לרוץ לקצה הכביש ולשכב על הרצפה? לא נהיה מהומה מרוב אנשים? מי שהתמודד עם אזעקה בדרך, נשמח לשמוע
נכתב ע"י lmaof;1319170:מתחת לקו החלונות באוטובוס- בפנים האוטובוס או בחוץ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים