שואב שוטף האם שואב שוטף זה טרנד?

• הוסף לסימניות
בלתק חלקי
היה לי איירובוט והעפתי אותו וקניתי טינקו נהנית ממנו מאד
התוצאות שהוא מביא הרבה יותר טובות מול התתעסקות מולו האיירובוט היה סיוט יחסית
אני יודעת כאלה שיש להם איירובוט ונהנים נראה לי תלוי בטיפוס
משפחות שהבית שלהם תמיד מסודר ונקי לא בטוח שכדאי טינקו וכד' בית עם ילדים זה פצצה שם
וכן תלוי בעקרת הבית מי שאוהבת למשש בעצמה את הניקיון לא יספיק לה שואב שוטף תרצה מים וכו....

• הוסף לסימניות
הרובוטי הטובים יקרים מאוד
טינקו מאוד מתאים לבית חרדי עם ילדים, סיטואציות קטנות מאתמול
ילדשפך חבילה גדולה של עדשים מיני, אותו ברנש שפך כמה סוגי תבלינים על הרצפה, אחות הברנש בגמילה ...

• הוסף לסימניות
שואב שוטף עדיין דורש התעסקות לא מבוטלת של ריקון, ניקוי ושטיפה, אחרת זה הופך למטרד ריח רציני.
יש כמה דברים שצריכים לשפר כדי שיהפוך לנגיש ושמיש יותר.
בראש ובראשונה פתרון נושא הריח, גם של הסמרטוט שמנקה, וגם של כל הרכיבים שאוספים את הלכלוך הרטוב
זה בכיוון הנכון, אבל עדיין לא.

• הוסף לסימניות
מהיום, נפל ארגז של מיץ ענבים מהידיים,
תוך פחות מדקה הסדר שב על כנו.
מכשיר משנה חיים חד משמעית,
לא מחליף שטיפה יסודית.
פות מדקה עד שהסדר שב - אבל כמה זמן זה התעסקות עם השטיפה של הטינקו \ דרימי אחכ?

• הוסף לסימניות
גם מכונת כביסה בהתחלה לא היתה מוצלחת, ונשים לא רצו לקנות ולהשתמש בזה
וגם אחרי שקנו- השתמשו בזה ממש חלקית
מאמינה שעוד כמה שנים השואבים שוטפים יהיו יותר מוצלחים
לי למשל כרגע זה מוצלח מאוד, חוסך לי המון זמן גם כשמשקללים את זמן התחזוקה של הדרימי (חוסך לי לפחות 6 שעות בשבוע) אבל מאמינה שלא לכל אחד זה שימושי ומוצלח באותה רמה.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי בעוד כמה שנים שואב שוטף ידני יהיה מוצר חובה בכל בית
כמו שקונים היום מכונת כביסה לנדוניה יקנו גם טינקו.
אולי קצת הגזמתי, נניח ברמת מייבש כביסה.
הילדים שלנו לא יבינו איך התנהלנו פעם עם סמרטוטים מסריחים שצריך לכבס (איכס, באותה מכונת כביסה של הבגדים:eek:)

המוצר עוד יתפתח ויהיה יעיל יותר, אני מקווה ברמה של מכונת כביסה שלא צריך לתחזק.
אגב זאת הסיבה שקנינו טינקו S5 ב 1700 ש"ח ולא השקענו יותר מזה. את הדגם המתקדם יותר נקנה כשיהיה אחד כזה ששווה השקעה כספית רצינית.

• הוסף לסימניות
כל מה שנכתב נכון.
מעולה לבתים עם ילדים.
מעולה לתחזוקה שוטפת (תרתי משמע)
מעולה לאנשים כמוני שפחות ירוצו לסחוב דליי מים, לגרוף, לייבש, ולכבס... הופך את כל ההתעסקות עם הרצפה למשחק ילדים. כן, פתאום ילדים ונכדים שמחים "לטייל" עם המכשיר ולשטוף את הבית.
אם מתחזקים אותו במקום נגיש הבית נראה תמיד שמור.
כבר היום נחשב מוצר צריכה לזוג צעיר.
קשה להאמין שייעלם. אולי ישתכלל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חובה בכל בית.מקל על העבודה בטירוף.מי שקונה לא מבין איך הסתדר לפני בחי.מניסיון

• הוסף לסימניות
לא רק טרנד גם לחץ חברתי משוגע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני מרוצה מאוד
חוסך שעות של עבודה ומאמץ
לרוקן את המיכל של המים המלוכלכים הרבה פחות מגעיל מלסחוט סמרטוט עם מים מלוכלכים....
ואין שום ריח לא נעים....
לדעתי שווה כל שקל!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה