נופש משפחתי האם שווה לחכות שהמחירים ירדו או לא ?

• הוסף לסימניות
אחרי חיפוש נואש
כל משפחה גדולה שרוצה לצאת לנפוש בבין הזמנים .
צריכים לשלם על כך את המשכורת החודשית שלהם
לכן האם שווה לחכות לתחילת אב או יותר ואז המחירים יורדים או שלא?
אשמח לשמוע מנסיון.

• הוסף לסימניות
אחרי חיפוש נואש
אשמח לשמוע מנסיון.
אחרי חיפוש נואש
אשמח לשמוע מנסיון.
עם מדובר על משפחה גרעינית שזה מיטות בודות יכול להיות שזה כדאי (אל אף שגם זה סיכון מסוים)
בפרט עם אתם לא נעולים דווקא על אזור מסוים
אבל עם זה משפחה גדולה ומדובר בכמה עשרות מיטות כבר עכשיו זה מאוחר
פשוט הכל נתפס וודאי שבין הזמנים זה כמעט בלתי אפשרי
נ.ב אני מדבר מנסיון

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו, אם לא חשוב לכם איזור מאוד מסוים, יכול להיות שאפשר לקחת את ההימור הזה.

• הוסף לסימניות
יש בארץ מקומות בפריפריה החרדית, עם נוף מרהיב ,פתוח, ועם מחירים שפויים בהרבה מצפת מירון וכדומה.
אגב, מי אמר שנופש זה רק בקיץ? דווקא שבתות חורפיות נעימות הן זמן מושלם לעצור, לנשום, וליהנות מהשקט.
אני באופן אישי מרגיש את הנשמה נפתחת מול נוף ירוק. (לא קיציי חום, יבש, וקוצני)
אני גר במקום כזה ולא מבין למה אנשים באים דווקא בקיץ.(אני מבין-חופש , חם, אבל חושב שהחורף כאן יפה, ונעים פי אלף)​

• הוסף לסימניות
עם מדובר על משפחה גרעינית שזה מיטות בודות יכול להיות שזה כדאי (אל אף שגם זה סיכון מסוים)
בפרט עם אתם לא נעולים דווקא על אזור מסוים
אבל עם זה משפחה גדולה ומדובר בכמה עשרות מיטות כבר עכשיו זה מאוחר
פשוט הכל נתפס וודאי שבין הזמנים זה כמעט בלתי אפשרי
נ.ב אני מדבר מנסיון
בדקתי ביתד ועוד עיתונים ודווקא ראיתי שיש כן שפנוים בשבוע השלישי או סופ"ש
ואני מתכוין למשפחה גדולה 30 איש משום כך נפשי בשאלתי
יש בארץ מקומות בפריפריה החרדית, עם נוף מרהיב ,פתוח, ועם מחירים שפויים בהרבה מצפת מירון וכדומה.
אגב, מי אמר שנופש זה רק בקיץ? דווקא שבתות חורפיות נעימות הן זמן מושלם לעצור, לנשום, וליהנות מהשקט.
אני באופן אישי מרגיש את הנשמה נפתחת מול נוף ירוק. (לא קיציי חום, יבש, וקוצני)
אני גר במקום כזה ולא מבין למה אנשים באים דווקא בקיץ.(אני מבין-חופש , חם, אבל חושב שהחורף כאן יפה, ונעים פי אלף)​
אגב אם היו לנו בין הזמנים בחורף אדרבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה