הזמנתי שלשום.
נבהלת לראות את האשכול הזה עכשיו...
גם ככה הזמן המשוער להגעה הוא עוד בערך חודש וחצי!
מקווה ממש שיגיע!
אני רציתי להזמין לפני שבוע בערך, אבל חבר אמר לי שלא כדאי, כי זה נתקע בחו"ל,מישהוא עשה לאחרונה והגיע?
תודה רבה!עצה שלי
שלח כל כמה ימים הודעה למוכר "מה קורה עם המשלוח?,"
+מספר מעקב
זה עשוי להועיל בכך שהוא יפנה לחברת השליחויות לזרז את המשלוח
זאת כבר בעיה אחרת.אני רציתי להזמין לפני שבוע בערך, אבל חבר אמר לי שלא כדאי, כי זה נתקע בחו"ל,
והוא הזמין בחודש טבת כ - 15 דברים לפורים, ורק 3 הגיעו לפני פורים [יומיים לפני],
והשאר לא הגיעו עד עכשיו.
למשל בשיין הזמנתי כמה ימים לפני המלחמה החבילה כבר הייתה בדרך בנמל מעבר ואז קיבלתי מייל שבעקבות בעיה לוגיסטית החבילה לא יכולה להיכנס לישראל ונתנו לי שתיי אופציות או לבטל את המשלוח ולקבל החזר או לבטל את המשלוח ולעזות משלוח חדש. אני ביטלתי כי לא ידעתי כמה זמן תימשך המלחמה.שלי תקועה שם יותר מחודש
העניינים התחילו לזוז שם.
נכון גם אצלינו אבל כמעט שנתיים במלחמה,אצלי תמיד שבועיים-שלושה אחרי מועד ההזמנה החבילה הגיעה..
מוזר כי אצלי אף פעם לא היה ככה…נכון גם אצלינו אבל כמעט שנתיים במלחמה,
והחות'ים שתוקפים, והמערכה באיראן...
בתקופה כזאת כנאה כל דבר הכי קטן,
עלול לעכב את המשלוח בעוד כמה זמן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //