האם שייך להציל חומרים אחרי שיחזור של המחשב

• הוסף לסימניות
פתחתי מחשב של אמא שלי, היתה תקלה והוינדוס חיפש פיתרון והציע לשחזר, בטיפשותי הרבה לחצתי על שיחזור, והתוצאה: חזרה לשנת 2012, החמור מכל, תכנת הנהלת חשבונות ריווחית היתה מותקנת במחשב ובה כל העסק של אמא שלי, כעת התוכנה לא מזהה אותי, ואני מניחה שכל החומר נמחק (מלבד מה שנמצא בגיבוי בדיסקים חיצוניים).

הצילו! מה עושים? האם שייך להחזיר את המצב לקדמותו? בנתיים סגרתי את המחשב ולא נגעתי בו יותר.מצפה לישועה דחופה!

• הוסף לסימניות
תלוי איזה מערכת הפעלה
איך עשיתם שיחזור? שחזור מערכת?
אם כן ישנה אפשרות להפעיל שוב את השיחזור מערכת ואז יופיע הודעה אם ברצונך לבטל את השיחזור

• הוסף לסימניות
בהחלט מוכנה לשלם ואפנה אליו, תודה רבה, בנושע לשאלה איזה מערכת? וינדוס, אני לא זוכרת איזה גירסא ומעדיפה לא לפתוח את המחשב במצב הזה, מדובר על שחזור שהמערכת מציעה לפעמים בהסתמך על הגיבוי, אלא שכנראה הגיבוי שנעשה היה אי פעם...

• הוסף לסימניות
אני חושב שהיה מדובר בשיחזור המערכת.

• הוסף לסימניות
@דיתי
בשביל להבין את הבעיה, חשוב להבין מה בדיוק ביצעתם.
איזה שחזור?
"שחזור מערכת"?
"בצע איפוס למחשב זה"?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה