Make האם שייך לעשות שתי אגריגציות לאותו איטרטור?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי איטרטור, כל בנדל מכיל טקסט שצריך להתאחד בסוף וגם מספרים שצריכים להיסכם
בנוסף המספרים צריכים להיסכם גם לפי תנאי מסוים (זאת אומרת סיכום כללי ואז לפי הסינון)
איך אני יכול לעשות את זה על אותו האיטרטור? אם אני מגדיר טקסט אגריגטור, כבר א"א להוסיף על אותו איטרטור נאמריק אגריגטור
וכן להיפך
מה הפיתרון?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
בנוסף המספרים צריכים להיסכם גם לפי תנאי מסוים (זאת אומרת סיכום כללי ואז לפי הסינון)
איך אני יכול לעשות את זה על אותו האיטרטור? אם אני מגדיר טקסט אגריגטור, כבר א"א להוסיף על אותו איטרטור נאמריק אגריגטור
וכן להיפך
מה הפיתרון?
ניסית לשים ראוטר אחרי האיטרטור, ואז מ2 השרוולים אגריגטור?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
וכן להיפך
מה הפיתרון?
repeater ניסיתם?

• הוסף לסימניות
היתה לי אותה דילמה, ופשוט פיצלתי שוב את הדאטה המקורית עם איטרטור שני אחרי האגריגרציה הראשונה.

• הוסף לסימניות
ערב טוב
מתנצל שלא הגבתי עדיין
לא יכלתי להתקדם היום
אי"ה מחר אנסה את הפיתרונות שהוצעו
תודה לכולם!!

• הוסף לסימניות
ניסית לשים ראוטר אחרי האיטרטור, ואז מ2 השרוולים אגריגטור?
הוא אמנם נותן לי לבחור באיטרטור, אבל מה זה נותן לי?
אני צריך את המסקנות באותו נתיב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למעשה מה שעשיתי (בעצת עמית)
כדי לסכום מתוך array אין צורך בכלל באיטרטור
סוכמים בנוסחה פשוטה עם MAP
קוד:
sum(map(<ARRAY>;<NUMBER_NAME_VALUE>))

• הוסף לסימניות
הכי חכם וחסכוני להשתמש בפונקציות.
אבל יש שימוש גם באיטרטור כשצריך לפלטר חלק מהנתונים..

• הוסף לסימניות
הכי חכם וחסכוני להשתמש בפונקציות.
אבל יש שימוש גם באיטרטור כשצריך לפלטר חלק מהנתונים..
אפשר לפלטר גם באמצעות map
למעשה אפילו עשיתי את זה בסינריו הנוכחי
קוד:
sum(map(<ARRAY>;<NUMBER_NAME_VALUE>;<STATUS>;<NEW>))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה