דרוש מידע האם שילמתם על אשור רופא בטופס הירוק?

• הוסף לסימניות
הי
ניגשתי היום להחתים רופא על הטופס הירוק של רשיון הנהיגה
הרופאה אמרה לי שצריך לשלם אגרה בקופה של 110 ש"ח, היא טוענת שזה אגרה למשרד הרישוי
כמובן ששילמתי, אבל בעלי טוען שהוא לה היה צריך לשלם.

האם שילמתם?

• הוסף לסימניות
בכללית - פעם ראשונה חינם
פעם שניה
- בתשלום

• הוסף לסימניות
ממש לא.
ניגשתי לרופא המשפחה שלי והוא חתם ב2 דק'

• הוסף לסימניות
זה נתון להחלטה של כל קופה?
זה לא אגרה של משרד הבריאות?

• הוסף לסימניות
באותה קופה, 2 רופאים - אני לא שילמתי, אחי כן...

• הוסף לסימניות
לפי התשובות שלכם
אני הפרייארית היחידה שנפרדה מ- 110 ש"ח על חתימה שארכה חצי דקה...;)

• הוסף לסימניות
אכן זה תלוי כנראה בכריזה.. גם אני לא שילמתי ואני מכיר רבים וטובים ששילמו, או שהורידו להם מההוראת קבע בלי להודיע בכלל

• הוסף לסימניות
גם אנחנו שילמנו 110 ש"ח במכבי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עקרונית זה לא בסל הבריאות
ובתשלום.
הרבה רופאים מתייחסים לזה כביקור רגיל

• הוסף לסימניות
הסיפור הוא כזה:
קופות החולים מחויבות לספק לנו שירותי רפואה.
אישור לרישיון אינו צורך רפואי. לכן הקופות אמורות לגבות ע"כ עמלה של כ100 ש"ח. בכל הקופות. זה הוראה של משרד הבריאות.
יש מהקופות שהכניסו בדיקה זו חינם בתוך הסל של ביטוח המשלים... (זה בסדר, אתם תשלמו את זה בתשלומים:D)
יש רופאים נחמדים שיודעים שהכסף לא מגיע לכיס שלהם אז מה'אכפת להם והם עושים את זה כביקור רופא רגיל).

• הוסף לסימניות
לא שילמתי
כללית

• הוסף לסימניות
אתם מבינים שה- 110 ש"ח זה לא כל הסיפור...ב"ה לא מתים מזה...
רק התחושה שאני שילמתי על מה שמשהו אחר לא...זה כבר מעלה את פיוז לגנים הישראלים ....:)
בכ"א תודה על המידע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה