- הוסף לסימניות
תוכל להתקשר בפרטי אשמח לעזור 0552770307אשמח לשמוע הבנתי שזה מאוד זול, אבל באשקלון..
השאלה אם שווה הנסיעה לשם(מאזור ירושלים), ומה המחיר באזור ירושלים.
תודה מראש לכולם!
תוכל להתקשר בפרטי אשמח לעזור 0552770307אשמח לשמוע הבנתי שזה מאוד זול, אבל באשקלון..
השאלה אם שווה הנסיעה לשם(מאזור ירושלים), ומה המחיר באזור ירושלים.
תודה מראש לכולם!
זה המחירים בפריפריה, אולי קצת יותר יקר, ממש לא ''מאוד זול''מאוד זול ולא מחיר השוק בכלל. המחיר הרגיל הוא 180+ ל-40 דקות ולא לשיעור של שעה כמו שכתבו כאן כמה בטעות גמורה.
זה קצת מוזר המחיר ותבדקו שהוא באמת יודע ללמד...
שיעור בודד 130 יקר?השאלה האם הכוונה פה לשיעור כפול שהמחיר הוא ממוצע של 200 או שהמחיר הזה הוא לשיעור בודד (של 40 דקות) שזה מאוד יקר
כתבתי אח"כ שזה נכתב בטעות ולא יכלתי לערוך את ההודעה, ברור שלשיעור בודד המחיר הוא 180/200שיעור בודד 130 יקר?
איפה קיבלת יותר זול מ180 ל40 דקות בשנים האחרונות?
(אני למדתי ב140 בבאר שבע)
אני חולק על זה, אפשר בהחלט לדחוף גם 5 שיעורים כפולים בשבוע ולסיים את זה תוך חודש, הכל תלוי ביכולת הלמידה, אני מכיר הרבה שעשו ככה ועברו בקלות (ובתוכם אני)אם אתה הולך על זה הייתי מאוד ממליץ לך לעשות שיעורים רק פעמיים בשבוע (ובשום אופן לא יותר מ-3), ובכל פעם שאתה נוסע תשקיע זמן של 4 שיעורים, כלומר:
1. שיעור שלך
2. שיעור של תלמיד אחר ואתה יושב מאחורה ומקשיב להערות והדגשים
3. שיעור שלך
4. שיעור של תלמיד אחר ואתה יושב מאחורה ומקשיב להערות והדגשים
יכול להיות שכדאי לך להתחיל דווקא עם תלמיד אחר - כדי שתנוח מהדרך.
אל תדחוף כמה שיעורים רצוף זה לא יעיל בכלל וסתם ביזבוז כסף,
וגם אל תלמד יותר מ-3 פעמים בשבוע זה מאבד הרבה מהיעילות
אין לך מושג כמה נפגעו מלימוד בקבלנות,מי שרוצה באמת זול
שיסגור עם מורה מחיר גלובאלי,
המורה ילמד אותו את אותו חומר בחצי מהזמן
ו"יטיס" אותו לטסט
אין לך מושג כמה נפגעו ממריחות אינסופיות של מורים תאבי בצע!אין לך מושג כמה נפגעו מלימוד בקבלנות,
לא כדאי ואל תתקרב
אין לך מושג כמה נפגעו ממריחות אינסופיות של מורים תאבי בצע!
פגשתי תלמידים שלא גומרים ללמוד
אצל מורים גנבים,
ואני מכיר אישית לפחות 5 אנשים שעברו בטסט ראשון
אחרי 15 -20 שיעורים,
על עצמי חוויתי נסיון מריחה של מורה שלא לימד כלום
ורק לאחר שהבהרתי לו שאם הוא לא מתחיל ללמד אני עוזב
הוא התחיל להתקדם...
אהבתי את הנחרצותתראה לי מורה ששיטתי ככה... אין ולא קיים.
אני שילמתי למורה באופן גלובאלי,אין לך מושג כמה נפגעו מלימוד בקבלנות,
לא כדאי ואל תתקרב
בשיל זה ישאולי ננצל את האשכול פשוט לעזור לאנשים שרוצים לעשות טסט ורוצים המלצות אישיות
לדוגמא אני אישית גר בירושלים ורוצה לעשות טסט יש מישהו שיכול להמליץ לי בנושא
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים