האם שכיר יכול לקבל עכשיו החזר מס על תרומות של השנה 2022, באמצאות תיאום מס.
וא"כ האם יש הגבלה כמה פעמים אפשר לבקש בשנה אחת.
תודה
האם אי אפשר לעשות את זה באתר תיאום מס?אפשר, צריך לגשת עם הקבלות פיזית לפקיד שומה ולקבל אישור למעסיק
בוודאי שאפשר. מניסיון.לא ידוע לי שיש אפשרות בתיאום מס לקבל אישור על תרומות.
מעולה, זה מערכת חדשה.בוודאי שאפשר. מניסיון.
סורקים את הקבלות ומעלים למערכת החדשה.
בדיוק כמו שבהגשת הדוחות השנתיים סורקים את התרומות..
אני לא מכיר את המערכת הזו, אבל מי שכתב שזה עובד ואפשרי להעלות גם תרומות, אז זה אפשרי למה לא ?אם אני מבינה נכון השואל מדבר על קיזוז מס ע"י תרומות יחד עם תיאום מס מ-2 עבודות.
אני שכירה רגילה במקום אחד, ואשמח לדעת לגביי את אותן נקודות:
א.האם אני יכולה לקבל כבר עכשיו החזרים על תרומות 2022.
ב. האם זה אפשרי באופן מקוון או שצריך להגיע פיזית.
תודה מראש לעונים.
כן! מגישה באזור האישי של תיאום המס.א.האם אני יכולה לקבל כבר עכשיו החזרים על תרומות 2022.
מקוון. תסרקי את כל התרומות לקובץ אחד ותעלי למערכת של תיאום מס.ב. האם זה אפשרי באופן מקוון או שצריך להגיע פיזית.
כשכתבתיכן! מגישה באזור האישי של תיאום המס.
תקבלי תיאום מס כשלמעסיק השני אחוז המס יהיה משוקלל עם התרומות.
מקוון. תסרקי את כל התרומות לקובץ אחד ותעלי למערכת של תיאום מס.
התכוונתי שאין לי מעסיק שני,אני שכירה רגילה במקום אחד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים