כרגע לא בטוח שפותחים את שנת הלימודים, המשא ומתן עם משרד האוצר מתפוצץ כל פעם.אני לא מעודכנת בנעשה בציבור הכללי.
האם השביתה שהיתה במערכת החינוך הכללית עתידה להשפיע על משהו?
נאמר לי שעל אופק חדש יש סיכוי? האם גם על עוז לתמורה?
אולי נראה קצת אור ....
הציבור החרדי הוא תחת החינוך העצמאי, לא פתחו שם במאבק למרות תנאי התשלום המחפירים.למה הציבור החרדי לא מצטרף למאבק?
ניחא בשנת הלימודים- אנחנו לא שובתים, מדוע כרגע בחופשה אנחנו לא חלק מהסיפור?
היסתדרות המורים כן מביעה דעה?
גם לחרדים?כן, הולך לעלות בהרבה.
שכר של מורה מתחיל יתחיל מתשע אלף ומשהו..
רק לאופק חדשגם לחרדים?
מי אמר לךבמשרד החינוך
כן, הם לא שונים מעובדי הוראה אחריםגם חינוך מיוחד [שבמשרד החינוך] יעלה?
בכלל לא בטוח שיעלו, כרגע המו"מ בקרשים, אם כן אני חושבת שזה השכר השעתיאיך מתבטא העליה בשכר? השכר השעתי יעלה? באחוזים? גמולים?
על סמך מה אתה כ"כ נחרץרק לאופק חדש
מוכש״ר שבאופק כן
חנו״ע והרשת (מוסדות שלא נכנסו) - לא!!!
אני נחרצת כי ביררתי את העניין מול הסתדרות המוריםעל סמך מה אתה כ"כ נחרץ
דווקא יודעי דבר אומרים שכן הולך לעלות
אמנם לא כמו הכללי אבל יעלה
אתה עובד חינוך עצמאי? תסתכל בתלוש תראה שהשכר מורכב מכל מני הסכמים שנחתמו בעבר עם הסתדרות המורים והשפיעו גם על החרדי
אגב בענין הזה כבר ידוע שחינוך עצמאי נזכר שהוא גם רוצה להצטרף רק עכשיו משרד החינוך לא רוצה לתקצבמשה״ח נחרץ לתת ההלעות רק לרפורמות
למשרד החינוך אין בעיה לצרף את החינוך העצמאי - הבעיה שהחינוך העצמאי לא מוכן לקבל את הרפורמה ככתבה וכלשונה.. הוא רוצה רפורמה למחצה לשליש ולרביעאגב בענין הזה כבר ידוע שחינוך עצמאי נזכר שהוא גם רוצה להצטרף רק עכשיו משרד החינוך לא רוצה לתקצב
מדברים בהנהלה שיתכן שיצטרפו לאופק חדש בשנה הבאה תשפ"ד
לאגם עוז לתמורה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מוטי מילצקי1 //