התייעצות האם שלדה שחורה של עגלת בוגבו בי היא פרקטית מבחינת חריצים ושפשופים? ועוד כמה שאלות...

• הוסף לסימניות
מתלבטת אם לשדרג לשלדה שחורה,
שאלתי:
מה יותר פרקטי לגבי חריצים ושפשופים, מנסיון, השלדה הכסופה או השחורה?
והאם יש עוד הבדלים ביניהם ( חוץ מטעם אישי של יופי) שכדאי לקחת בחשבון?

כמו כן, האם הבד השחור יותר דוהה מאשר הבדים הצבעוניים?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי שלדה שחורה ולא שמתי לב לחריצים.

• הוסף לסימניות
היה לי גם וגם
בכסוף אם נהיה חריצים אין מה לעשות
בשילדה השחורה אפשר במקרה הכי גרוע לצבוע בארטליין.. (אם זה משהו שמפריע ומכוער, בד״כ יכול לקרות מאופניים או תא מטען של אוטובוסים..)

לגבי הבדים
אם העגלה לא עומדת בשמש קבוע ( כמו מרפסת שמש,או חצר פתוחה אז אין בעיה..)
יש לי גם יויו שחורה
לא דהתה בכלל..

(ואין כמו עגלה All Black... )

• הוסף לסימניות
היה לי גם וגם
בכסוף אם נהיה חריצים אין מה לעשות
בשילדה השחורה אפשר במקרה הכי גרוע לצבוע בארטליין.. (אם זה משהו שמפריע ומכוער, בד״כ יכול לקרות מאופניים או תא מטען של אוטובוסים..)

לגבי הבדים
אם העגלה לא עומדת בשמש קבוע ( כמו מרפסת שמש,או חצר פתוחה אז אין בעיה..)
יש לי גם יויו שחורה
לא דהתה בכלל..

(ואין כמו עגלה All Black... )
תודה רבה על התגובה המפורטת!

עוד מישהי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה