התייעצות האם תתחסנו מיד לקורונה? או ש....

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש כאלו שהיום אומרים שמיד התחסנו.
יש כאלו שהיום אומרים שלעולם לא התחסנו.
ויש כאלו שלא יודעים עדיין ואומרים שימתינו קצת לראות ואז להחליט
(כאילו שבתקופה של חודש חודשיים כבר יהיה אפשר לראות תופעות לוואי של החיסון)
אפוא אתם???

• הוסף לסימניות
החלטה מאוד קלה ופשוטה
לכל אחד יש רב
ואין צורך אפילו לשאול את הרב
אם הרב שלי יתחסן כמובן שגם אני יתחסן
ואם לא... התשובה ברורה.

• הוסף לסימניות
החלטה מאוד קלה ופשוטה
לכל אחד יש רב
ואין צורך אפילו לשאול את הרב
אם הרב שלי יתחסן כמובן שגם אני יתחסן
ואם לא... התשובה ברורה.
לא לכל אחד יש רב.
להרבה אברכים אין (גילוי אמריקה?)

• הוסף לסימניות
למה. מה יקרה אם תחכו קצת?

למה לחכות?

זה עבר הרבה בדיקות, אנשים מקצועיים ואחראים, עשו ניסויים, את כל מה שניתן לעשות עשו, קיבל אישורים מהמקומות הכי מוסמכים, אז למה דווקא צריך לחכות עד שאני אראה בעיניים שלי.
ומצד שני ההתמודדות עם הקורונה, עם הריחוק, היינו היום במסיבת חנוכה שההורים היו צריכים לשבת מאחורי מחיצה (זה רק דוגמא), ההתמודדות עם הסיכון מההדבקה, הצורך בבידוד בכל היחשפות ועוד ועוד, שאולי כבר התרגלנו אבל זה ממש לא נורמלי.........

• הוסף לסימניות
למה לחכות?

זה עבר הרבה בדיקות, אנשים מקצועיים ואחראים, עשו ניסויים, את כל מה שניתן לעשות עשו, קיבל אישורים מהמקומות הכי מוסמכים, אז למה דווקא צריך לחכות עד שאני אראה בעיניים שלי.
ומצד שני ההתמודדות עם הקורונה, עם הריחוק, היינו היום במסיבת חנוכה שההורים היו צריכים לשבת מאחורי מחיצה (זה רק דוגמא), ההתמודדות עם הסיכון מההדבקה, הצורך בבידוד בכל היחשפות ועוד ועוד, שאולי כבר התרגלנו אבל זה ממש לא נורמלי.........
בכל זאת מדובר על הגוף שלך. על החיים שלך. על הבריאות שלך. ??? אולי....

• הוסף לסימניות
אלרגיים למה?
לא משנה למה.
לא יתנו למי שעבר התקף אלרגיה כלשהו שדרש אשפוז בבית חולים.
(בניגוד לכל מיני השמצות, הם דווקא מעדיפים לקחת מרווחי בטחון גדולים מהרגיל).

• הוסף לסימניות
בכל זאת מדובר על הגוף שלך. על החיים שלך. על הבריאות שלך. ??? אולי....

בדיוק לכן צריך להתחסן מיד....
כי זה מודבר על החיים שלי, ומסתבר שהסיכון מהחיסון קטן בהרבה מהסיכון בהדבקה

לא המציאו את החיסון אנשים שאינם אחראים, אלא אנשים שאמורים לקחת על עצמם הרבה אחריות במקרה של כל תקלה הכי קטנה, כך שיש בהם בהחלט הרבה אימון

• הוסף לסימניות
למה לחכות?

לא הבנתי איפה הצד הראשון ואיפה השני, זה אותו הצד לא?;):p

• הוסף לסימניות
לא משנה למה.
לא יתנו למי שעבר התקף אלרגיה כלשהו שדרש אשפוז בבית חולים.
(בניגוד לכל מיני השמצות, הם דווקא מעדיפים לקחת מרווחי בטחון גדולים במיוחד).
חבל, מכירה מישהי שעברה התקף אלרגיה ובנתה על זה מאוד...

• הוסף לסימניות
ומסתבר שהסיכון מהחיסון קטן בהרבה מהסיכון בהדבקה
על סמך מה נאמר המשפט?
לא המציאו את החיסון אנשים שאינם אחראים, אלא אנשים שאמורים לקחת על עצמם הרבה אחריות במקרה של כל תקלה הכי קטנה, כך שיש בהם בהחלט הרבה אימון
אולי, אבל הם המציאו אותו מאוד בלחץ, כל חיסון אחר לוקח הרבה יותר זמן והרבה יותר ניסויים עד שיאושר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה