התייעצות האם תתחסנו מיד לקורונה? או ש....

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למה לחכות?

זה עבר הרבה בדיקות, אנשים מקצועיים ואחראים, עשו ניסויים, את כל מה שניתן לעשות עשו, קיבל אישורים מהמקומות הכי מוסמכים, אז למה דווקא צריך לחכות עד שאני אראה בעיניים שלי.
ומצד שני ההתמודדות עם הקורונה, עם הריחוק, היינו היום במסיבת חנוכה שההורים היו צריכים לשבת מאחורי מחיצה (זה רק דוגמא), ההתמודדות עם הסיכון מההדבקה, הצורך בבידוד בכל היחשפות ועוד ועוד, שאולי כבר התרגלנו אבל זה ממש לא נורמלי.........
השאלה שהגיעה אל הרבנים היא:
אם אמת טענת המעוררים שיש סכנה, האם מותר לסכן ילד בן 15 שבכמעט מאה אחוז לא יסתכן מהקורונה כדי למגר את המחלה.
וכן אם יש ממש בטענת המעוררים או שמא זה מנגיעות אישית.

• הוסף לסימניות
בדיוק לכן צריך להתחסן מיד....
כי זה מודבר על החיים שלי, ומסתבר שהסיכון מהחיסון קטן בהרבה מהסיכון בהדבקה
אני מעריך שאת/ה לא בן אדם בן שמונים!! אז מה כל כך מפחיד בקורוה?
בחיסון מדברים על סיכונים הרבה יותר מהותיים!

• הוסף לסימניות
"כל רגע":
אבי רבינא בפרסום ראשון ב'קול חי': ההנהגה החרדית מסרבת לקרוא להתחסן: בסיום הישיבה של סגל משרד הבריאות עם רבני בי"ד בני ברק, הודיעו הרבנים כי עד לאחר הסבב הראשון של החיסונים, לא יקראו לציבור להתחסן. במקביל הבהירו הרבנים כי הם מתנגדים למודעות הרחוב נגד החיסונים.

• הוסף לסימניות
מחסנת את כל החיסונים בזמן.
כרגע מעדיפה להמתין.

• הוסף לסימניות
אני מעריך שאת/ה לא בן אדם בן שמונים!! אז מה כל כך מפחיד בקורוה?
בחיסון מדברים על סיכונים הרבה יותר מהותיים!
כבר שמענו על אנשים שאינם בני שמונים שנפגעו מהקורונה ואנחנו עוד לא יודעים על ההשלכות לטווח ארוך של המחלה.
והסיכונים שעליהם דיברו, הם מאנשים שהם מחוץ למעגל מפתחי החיסון ולא בטוח שהם אמינים...

• הוסף לסימניות
כבר שמענו על אנשים שאינם בני שמונים שנפגעו מהקורונה ואנחנו עוד לא יודעים על ההשלכות לטווח ארוך של המחלה.
נו נו. או שכן או שלא. מה שברור שלאנשים צעירים ובריאים שפעת יותר מסוכנת!

• הוסף לסימניות
ואני מוסיפה את שלי: מהצד ההלכתי-רבני ומהצד המקצועי-רפואי.
מאמינה שאם הצד הרפואי מקצועי שאני מאמינה שרוצה בטובתי ינחה אותי להתחסן אז גם הצד ההלכתי ינחה אותי כך.
[ואני לא מדברת על משרד הבריאות]

• הוסף לסימניות
מאמינה שאם הצד הרפואי מקצועי שאני מאמינה שרוצה בטובתי ינחה אותי להתחסן אז גם הצד ההלכתי ינחה אותי כך.
[ואני לא מדברת על משרד הבריאות]
הוא אשר כתבתי :)
דברו לפנינו על להתייעץ עם רב כן או לא,
לא ידעתי איך לנסח זאת, אותו רב שאני סומכת עליו בכ"כ הרבה שאלות אחרות- אסמוך עליו גם בשאלה הרפואית הזאת.
ואותו רב מסתמך על המומחים-שאינם-תלויים בתחום.

• הוסף לסימניות
מישהו שמע שנשים מניקות לא מקבלות את החיסון?
אם זה נכון, למה?

• הוסף לסימניות
נו נו. או שכן או שלא. מה שברור שלאנשים צעירים ובריאים שפעת יותר מסוכנת
הלא דברים קל וחומר:
אם הוירוס לא עושה כלום,
החיסון שהוא בן דמותו הסינטטי של הוירוס (בערך), למה שיעשה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה