- הוסף לסימניות
ולכן?לא נוסה על עוברים
וגם לא על ילדים.
מה הקשר?
האמא מתחסנת, לא התינוק
ולא שמעתי שאם האמא חיובית, היא מפסיקה הנקה עד ההבראה
משהו לא מסתדר לי
ולכן?לא נוסה על עוברים
וגם לא על ילדים.
דווקא הפעם לא מדובר בחיסון מוחלש או מומת.הלא דברים קל וחומר:
אם הוירוס לא עושה כלום,
החיסון שהוא בן דמותו הסינטטי של הוירוס (בערך), למה שיעשה?
לחוששים, חומר החיסון הוא רעל!ולכן?
מה הקשר?
האמא מתחסנת, לא התינוק
ולא שמעתי שאם האמא חיובית, היא מפסיקה הנקה עד ההבראה
משהו לא מסתדר לי
מה פירוש 'חומר החיסון הוא רעל'?לחוששים, חומר החיסון הוא רעל!
וכמו שאמא לא תניק כשהיא לוקחת רעל, כך גם כאן.
וכמובן שאחרי שיעשו ניסויים ויגלו שזה בסדר, יתירו לכולם.
למרות שאחרי גיל 3 לגוף אין אנזים שמפרק את החלב, גבינה היא לא רעלמה פירוש 'חומר החיסון הוא רעל'?
איזה רעל יש? גבינה זה גם רעל?
איש עוד לא ענה לי:אתם מבינים שהדיון פה הוא תיאורטי לחלוטין?
בפועל יחסנו קודם הרבה מאד אנשים עד שיגיעו לכלל האוכלוסיה.
כך שבמציאות רובנו ניאלץ להיות באופציה השלישית.
לזה צריך להוסיף גם את אלו שחלו כבר ולא יחוסנו מכיון שלא יודעים אם החיסון לא יזיק להםאיש עוד לא ענה לי:
כמה אחוזים מאוכלוסיית ישראל לא יכולים עדיין להתחסן לקורונה בכלל?
הווי אומר: ילדים מתחת הגיל שנקבע, נשים לפני לידה, חולים שהחיסון לא נוסה לגביהם, קשישים מעל גיל 80?
אמרתי 'בן דוד סינטטי'.דווקא הפעם לא מדובר בחיסון מוחלש או מומת.
אלא בחומר שיוצר סימולציה לגוף כאילו הוא נדבק וחוששים מהחומר.
לגבי אם יש לקהילה החרדית חיסון עדר או לא - לדעתי זה עוד מוקדם מכדי לקבוע.(דעתי שלכן אין להם דרך לדעת שיש חיסון עדר מה שאנחנו כן רואים בשטח)
לטענת החוששים - דהיינו אנשים שאין להם שמץ שמצון של מושג ברפואה.בשונה מהחיסון, שלטענת החוששים הוא מזיק לגוף עקרות
לפי דברי המומחים בעבר בחיסונים שהיו להם בעיות זה נודע כעבור זמן קצר.(כאילו שבתקופה של חודש חודשיים כבר יהיה אפשר לראות תופעות לוואי של החיסון)
אפוא אתם???
זה יתן בסופו של דבר פטור ממסכה ויתן לנו להתקהל, כי אם תיאורטית כולם (או אחוז מספיק גבוה) יתחסנו לא יהיו הדבקות חדשות בקורונה, ואז נוכל ללכת לחתונות המוניות בלי מסכותאם זה נותן פטור ממסכה, מבעיות התקהלות וכדומה אני רץ ראשון, ואם זה נותן רק פטור מבידוד, או הקלות לחוזרים מחו"ל אז שיחכו קצת ואבוא כשיהיה לי קצת זמן....
www.prog.co.il
שזה יגיע ה"בסופו של דבר" אני יהיה אחד לפני...בסופו של דבר
לפי הדיווחים האחרונים יתנו לכולם די מהר.אתם מבינים שהדיון פה הוא תיאורטי לחלוטין?
בפועל יחסנו קודם הרבה מאד אנשים עד שיגיעו לכלל האוכלוסיה.
כך שבמציאות רובנו ניאלץ להיות באופציה השלישית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים