התייעצות האם תתחסנו מיד לקורונה? או ש....

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא נוסה על עוברים
וגם לא על ילדים.
ולכן?
מה הקשר?
האמא מתחסנת, לא התינוק
ולא שמעתי שאם האמא חיובית, היא מפסיקה הנקה עד ההבראה
משהו לא מסתדר לי

• הוסף לסימניות
הלא דברים קל וחומר:
אם הוירוס לא עושה כלום,
החיסון שהוא בן דמותו הסינטטי של הוירוס (בערך), למה שיעשה?
דווקא הפעם לא מדובר בחיסון מוחלש או מומת.
אלא בחומר שיוצר סימולציה לגוף כאילו הוא נדבק וחוששים מהחומר.

• הוסף לסימניות
ולכן?
מה הקשר?
האמא מתחסנת, לא התינוק
ולא שמעתי שאם האמא חיובית, היא מפסיקה הנקה עד ההבראה
משהו לא מסתדר לי
לחוששים, חומר החיסון הוא רעל!
וכמו שאמא לא תניק כשהיא לוקחת רעל, כך גם כאן.

וכמובן שאחרי שיעשו ניסויים ויגלו שזה בסדר, יתירו לכולם.

• הוסף לסימניות
החיסון מכיל חומרים נוספים מלבד החומר הפעיל, כגון זרזים (קטליזטורים) למניהם, חומרים מסיסים וחומרים שמעוררים את המערכת החיסונית, חומרים אלו עלולים לגרום לאלרגיה.
עלולים, אבל נבדקו היטב והכל הוכח כבטוח ויעיל.
תכלס' אני אתחסן ברגע שאוכל, ככה, אני רוצה להסתובב בשקט בלי מסיכה.

• הוסף לסימניות
לחוששים, חומר החיסון הוא רעל!
וכמו שאמא לא תניק כשהיא לוקחת רעל, כך גם כאן.

וכמובן שאחרי שיעשו ניסויים ויגלו שזה בסדר, יתירו לכולם.
מה פירוש 'חומר החיסון הוא רעל'?
איזה רעל יש? גבינה זה גם רעל?

• הוסף לסימניות
מה פירוש 'חומר החיסון הוא רעל'?
איזה רעל יש? גבינה זה גם רעל?
למרות שאחרי גיל 3 לגוף אין אנזים שמפרק את החלב, גבינה היא לא רעל ;)
בשונה מהחיסון, שלטענת החוששים הוא מזיק לגוף עקרות

והקטע עם הרעל, הוא משל...

• הוסף לסימניות
אתם מבינים שהדיון פה הוא תיאורטי לחלוטין?
בפועל יחסנו קודם הרבה מאד אנשים עד שיגיעו לכלל האוכלוסיה.
כך שבמציאות רובנו ניאלץ להיות באופציה השלישית.

• הוסף לסימניות
איש עוד לא ענה לי:
כמה אחוזים מאוכלוסיית ישראל לא יכולים עדיין להתחסן לקורונה בכלל?
הווי אומר: ילדים מתחת הגיל שנקבע, נשים לפני לידה, חולים שהחיסון לא נוסה לגביהם, קשישים מעל גיל 80?

• הוסף לסימניות
"אושר על ידי הגורמים המוסמכים ביותר"...
הכל נמצא בכותרת המשנה של המודיע הבוקר, אלו פני החיסון : )
רחמנות על מי שיקבל את זה, שמא מתאבדים גופנית ונפשית ח"ו

• הוסף לסימניות
החיסון עובד בצורה שונה מכל חיסון רגיל.
התהליך ייצור גם שונה.
והנגיף עצמו? עדיין לא הכל ידוע עליו.

אז להתחסן? ועוד כן גדול?

ממה שאני ראיתי בסביבה שלי, הציבור מחולק בין אלו שהיו מבולבלים למשך כל תקופת הקורונה - עדיין ימשיכו גם בחיסונים זה ככה וזה ככה.

לבין אלו ששמרו את ההנחיות מכל משמר - כ"כ הרבה תיאוריות הם בנו, תוויות חמורות הם הדביקו, שבלעדי חיסון כמעט שאין להם היתר לחזור לשגרה לעולם. ברור שייתחסו, זה בדיוק כמו חיסון שפעת הם יטענו, איך שגלגל מסתובב לו, ויגזול את החנית מיד פרופסור לס.

לבין אלו שעברו את זה מזמן, לא רק הם אלא כל הקהילה השכונה והסביבה, חיו כרגיל, ולא, לא כולם נדבקו, עוד תופעה שהרפואה לא יודעת להסביר (דעתי שלכן אין להם דרך לדעת שיש חיסון עדר מה שאנחנו כן רואים בשטח) ומאז כבר כחצי שנה שאין אפילו מקרה אחד והחיים חזרו למסלולם הרגיל למעט המענקים אולי.. כך שאין סיכוי שיתחסנו.

כל מה שתשמעו בעד או נגד החיסונים נובע מאחד משלושת הקבוצות הללו.

אז חבל על הנימוקים, ציינו איך אתם עם הנחיות הממשלה ונדע מה 'דעתכם' על החיסונים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איש עוד לא ענה לי:
כמה אחוזים מאוכלוסיית ישראל לא יכולים עדיין להתחסן לקורונה בכלל?
הווי אומר: ילדים מתחת הגיל שנקבע, נשים לפני לידה, חולים שהחיסון לא נוסה לגביהם, קשישים מעל גיל 80?
לזה צריך להוסיף גם את אלו שחלו כבר ולא יחוסנו מכיון שלא יודעים אם החיסון לא יזיק להם

• הוסף לסימניות
הסכמתי כמעט עם כל ההודעה.
(דעתי שלכן אין להם דרך לדעת שיש חיסון עדר מה שאנחנו כן רואים בשטח)
לגבי אם יש לקהילה החרדית חיסון עדר או לא - לדעתי זה עוד מוקדם מכדי לקבוע.
אם עוד חודש נראה שהגל השלישי אכן פסח עלינו, נוכל להתחיל לנשום לרווחה.
בינתיים נראה שהוא בהחלט מוצא עוד את מי להדביק.

• הוסף לסימניות
בשונה מהחיסון, שלטענת החוששים הוא מזיק לגוף עקרות
לטענת החוששים - דהיינו אנשים שאין להם שמץ שמצון של מושג ברפואה.
אני עובדת עם מדענים ורופאים מהבכירים בארץ. ואין לזה בסיס.....

באופן כללי, כל מתנגדי החיסונים למיניהם מדברים הרבה. בתכלס, מבחינ המדעית כל הטענות שלהם ניתנות להפרכה בקלות.
וקורונה מסוכנת גם לצעירים. הרבה פחות מסוכנת עבורם. אבל מסוכנת. למה במודע לשתות כוס שיש בה סיכוי של 1/80 של רעל????

גילוי נאות, אני מחסנת את הילדים שלי להכל אבל בקצב קצת יותר נינוח מהרגיל, ואני לא אהיה הראשונה בתור לקבל את חיסון הקורונה, בעיקר בגלל שיש כאלה שצריכים את זה לפני. אבל אני כן יודעת מקרוב מאוד איך המחקרים הקליניים מבוצעים. וזה לא "עבודה בעיניים". תסמכו עלי שהם מאודדד זהירים.

• הוסף לסימניות
אני שומע מהרבה אנשים ואני מצטרף לדעתם
ששואלים מה נרוויח מהתחסנות מהירה?
אם זה נותן פטור ממסכה, מבעיות התקהלות וכדומה אני רץ ראשון, ואם זה נותן רק פטור מבידוד, או הקלות לחוזרים מחו"ל אז שיחכו קצת ואבוא כשיהיה לי קצת זמן....

• הוסף לסימניות
אם זה נותן פטור ממסכה, מבעיות התקהלות וכדומה אני רץ ראשון, ואם זה נותן רק פטור מבידוד, או הקלות לחוזרים מחו"ל אז שיחכו קצת ואבוא כשיהיה לי קצת זמן....
זה יתן בסופו של דבר פטור ממסכה ויתן לנו להתקהל, כי אם תיאורטית כולם (או אחוז מספיק גבוה) יתחסנו לא יהיו הדבקות חדשות בקורונה, ואז נוכל ללכת לחתונות המוניות בלי מסכות ;)

• הוסף לסימניות
למעלה מ-400 השתתפו בסקר שעשיתי על החיסון המתקרב (ועדיין אפשר להשתתף בו), שזה ממש סקר בקנה מידה מקצועי.
כצפוי, רובם מתכוונים להתחסן בחיסון הקרוב נגד הנגיף.
רובם אמרו שהם "יחכו קצת לראות שהחיסון לא מזיק". אולי בגלל מכתבו של אביו של הגר"ח קנייבסקי.

• הוסף לסימניות
לפי הדיווחים האחרונים יתנו לכולם די מהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה