סינונים האם Cursor עובד באתרוג?

• הוסף לסימניות
כי נטפרי הגיבו:
"השרות הזה כרגע לא נתמך בנטפרי."
מדובר בדבר בסיסי ביותר שעשוי להיות בעתיד עוד יותר בסיסי
ואם לא יהיה אפשר להשתמש בזה אנחנו נהיה בבעיה.

• הוסף לסימניות
כן, עובד
אבל במקרה הצורך יש גם את windsurf שהוא אותו רעיון,
שעובד גם באתרוג וגם בנטפרי

• הוסף לסימניות
כן, עובד
אבל במקרה הצורך יש גם את windsurf שהוא אותו רעיון,
שעובד גם באתרוג וגם בנטפרי
השתמשתם בזה?
כי בנטפרי אפשר להתקין ולהיכנס והכל, אבל כששולחים איזשהו request אין תגובה (ויש חסימות בהקלטת תעבורה)

• הוסף לסימניות
כן,
אני עובדת עם זה המון

• הוסף לסימניות
הבנתי שנטפרי כן פותחים אותו בהדרגה, אשמח לשמוע אם יש למישהי נסיון בפועל

כי אני לאחרונה עברתי לאתרוג ואמנם יש לי קרסור אבל חוצמזה אני ממש לא מרוצה מהמקצועיות ורמת השירות שלהם.
(זוועה , אי אפשר לעשות פולואו אפ על פניות בשירות לקוחות ף כל פעם נציג אחר בצאט שלא מבין מימינו ומשמאלו וצריך לחזור לו על הכל מהתחלה) רשת לא יציבה , כל יום בערך אני צריכה לאתחל את הראוטר.

וגם מבחינת איכות הסינון , חסימות מפוספסות של תמונות לפעמים ומה שיותר קורה - חסימות מיותרות . והרבה יותר סרטונים של סתם בזבוז זמן שפתוחים חופשי . תכלס מה שיצא לי - אתרוג זה לא אינטרנט לעבודה נטו.

• הוסף לסימניות
הבנתי שנטפרי כן פותחים אותו בהדרגה, אשמח לשמוע אם יש למישהי נסיון בפועל

כי אני לאחרונה עברתי לאתרוג ואמנם יש לי קרסור אבל חוצמזה אני ממש לא מרוצה מהמקצועיות ורמת השירות שלהם.
(זוועה , אי אפשר לעשות פולואו אפ על פניות בשירות לקוחות ף כל פעם נציג אחר בצאט שלא מבין מימינו ומשמאלו וצריך לחזור לו על הכל מהתחלה) רשת לא יציבה , כל יום בערך אני צריכה לאתחל את הראוטר.

וגם מבחינת איכות הסינון , חסימות מפוספסות של תמונות לפעמים ומה שיותר קורה - חסימות מיותרות . והרבה יותר סרטונים של סתם בזבוז זמן שפתוחים חופשי . תכלס מה שיצא לי - אתרוג זה לא אינטרנט לעבודה נטו.
מוזמן לפנות למייל שבתחתית החסימה אם חווית בעיה כלשהי
בשירות, בתמיכה, או בסינון תכנים. ואבדוק מול המחלקה הרלוונטית.
פעמים רבות הסינון נובע מחוסר הכרה של המערכת איך להגדיר אותה באופן אישי.
אבל יתכן מאד ומצאת משהו שדורש תיקון.

אתרוג זה אינטרנט לעבודה- זו מציאות של אלפי משתמשים בסינון אתרוג...
לחלוטין בעזרת הלקוחות וחוות הדעת שלהם אפשר לשפר דברים...

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על חווית עבודה עם כלי AI לצורך פיתוח תוכנה בסינונים השונים:
גיטהב קופיילוט - כולל עבודה ב workspace באמצעות הגיטהב באתר
קרסור
replit
- עבד בנטפרי עד לפני כחודש, והפסיק לעבוד
ובעיקר, התנסות רציפה עם קלוד קוד, שמאפשר עבודה רציפה, ולא שנתקעת כל כמה דקות

כמו כן, חיבור MCP לכלי AI שעובד (קלוד, קלוד קוד וכו')

כרגע בנטפרי, מלבד גיטהב קופיילוט שעובד בדסקטופ, בגדול די בסדר, שאר הכלים או שלא עובדים או שעובדים באופן לא קונסיסטנטי. הרבה שגיאות וחסימות מוזרות.

אשמח לשמוע לגבי אתרוג, נתיב וכל רעיון אחר. בדגש על האפשרות לשימוש בסים. (לא ראוטר)

• הוסף לסימניות
מוזמן לפנות למייל שבתחתית החסימה אם חווית בעיה כלשהי
בשירות, בתמיכה, או בסינון תכנים. ואבדוק מול המחלקה הרלוונטית.
פעמים רבות הסינון נובע מחוסר הכרה של המערכת איך להגדיר אותה באופן אישי.
אבל יתכן מאד ומצאת משהו שדורש תיקון.

אתרוג זה אינטרנט לעבודה- זו מציאות של אלפי משתמשים בסינון אתרוג...
לחלוטין בעזרת הלקוחות וחוות הדעת שלהם אפשר לשפר דברים...

בהצלחה רבה!
כמו שכתבתי כאן ולא קיבלתי מענה-
אתרוג פחות טוב מנטפרי גם בשירות וגם ברמת הסינון.
יש באתרוג פרצות שלא יתכן שהרבנים שעומדים מאחורי הסינון יודעים עליהם.

הייתי באתרוג וברחתי אחרי שבועיים, בהתחלה הייתי מאוד נסער ממה שראיתי באתרוג.
אחרי זמן נרגעתי מטבע הדברים.

אבל לאחרונה שוב התעוררתי לעניין כשבחור אמר לי על פרצה מסוימת בסינון,
שאלתי אותו איך הוא עשה את זה הרי בנטפרי היא אפשר להפעיל את זה.
הוא ענה לי שלפעמים יש לו אתרוג ושם הוא יכול לעשות את זה, ואחרי שמפעילים פעם אחת אפשר להמשיך להשתמש בזה בנטפרי .
מילא אם אתרוג היו מזיקים רק למי שיש לו אתרוג, אבל שאתרוג זה המקום לאפשר לנערים לעקוף חסימות זה כבר יותר מדי.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי כאן ולא קיבלתי מענה-
אתרוג פחות טוב מנטפרי גם בשירות וגם ברמת הסינון.
יש באתרוג פרצות שלא יתכן שהרבנים שעומדים מאחורי הסינון יודעים עליהם.

הייתי באתרוג וברחתי אחרי שבועיים, בהתחלה הייתי מאוד נסער ממה שראיתי באתרוג.
אחרי זמן נרגעתי מטבע הדברים.

אבל לאחרונה שוב התעוררתי לעניין כשבחור אמר לי על פרצה מסוימת בסינון,
שאלתי אותו איך הוא עשה את זה הרי בנטפרי היא אפשר להפעיל את זה.
הוא ענה לי שלפעמים יש לו אתרוג ושם הוא יכול לעשות את זה, ואחרי שמפעילים פעם אחת אפשר להמשיך להשתמש בזה בנטפרי .
מילא אם אתרוג היו מזיקים רק למי שיש לו אתרוג, אבל שאתרוג זה המקום לאפשר לנערים לעקוף חסימות זה כבר יותר מדי.
כנל אני ,
אחרי חודשיים באתרוג , ברוך השם שהתאפשר לי מצד העבודה וחזרתי לנטפרי. (איכשהו זה התגלגל בזכות הקריסה של אתרוג)
רמת סינון לא מספקת , לא מתקדמים טכנולוגית, שירות גרוע, וחוסר אתיות משווע.

ואגב לגבי נטפרי , יש להם גרסה חדשה שאפשר לבקש מהספק לעבור אליה - ושם פתוח קרסור ועוד כל מיני דברים , אבל הם מיידעים שזה עדיין גרסה בהרצה ולכן עלול להיות שם תקלות רשת וכדומה) - לא ניסתי עדיין.

• הוסף לסימניות
כנל אני ,
אחרי חודשיים באתרוג , ברוך השם שהתאפשר לי מצד העבודה וחזרתי לנטפרי. (איכשהו זה התגלגל בזכות הקריסה של אתרוג)
רמת סינון לא מספקת , לא מתקדמים טכנולוגית, שירות גרוע, וחוסר אתיות משווע.

ואגב לגבי נטפרי , יש להם גרסה חדשה שאפשר לבקש מהספק לעבור אליה - ושם פתוח קרסור ועוד כל מיני דברים , אבל הם מיידעים שזה עדיין גרסה בהרצה ולכן עלול להיות שם תקלות רשת וכדומה) - לא ניסתי עדיין.
הגרסה הזו גם נותנת לעבוד בצ'אט ג'יפיטי?

• הוסף לסימניות
למי שיש תלונות על אתרוג כדאי שיפנה להרב מרדכי סילמן
הוא קשוב מאוד ומעוניין לשמוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה