האם i9 כבר הגיע לארץ ומומלץ לרכישה?

• הוסף לסימניות
בררתי לא מזמן על מחשב חדש חזק לגרפיקה
אמרו לי שצריך להגיע i9, וכדאי לחכות,
כי גם אם נשדרג שדרוג זמני למחשב שלי כעת, i7
לא נוכל להעביר כל הזכרונות והחלקים למחשב החדש.
האם זה נכון?
יש למישהו המלצות על i9? יש בזה סוגים? מחירים?
אם אחכה עוד קצת המחיר ירד משמעותית לעומת משהו חדש שכעת יצא לשוק?

אשמח לכל מידע בנושא.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש כבר....

ניתן לקבל בצעה משתלמת ומקצועית בפרטי

• הוסף לסימניות
i9 כבר נמצא מזמן בשוק
הדגמים שלו שמתאימים גם ללוחות שתומכים ב i7 עולים עוד 400-500 שקל אבל הדגמים שמחייבים שדרוג של המחשב עדיין יקרים מאוד לטעמי מיקר את המחשב ב2000 פלוס מחיר הלוח שהוא יקר יותר
כך שאם זה רק בשביל להגיד יש לי i9 אפשר להסתפק כבר היום בגרסה הפשוטה ואם יש צורך אז ההתלבטות היא האם לקנות היום או בעוד שנה ואז זה יעלה 1500 שקל פחות

• הוסף לסימניות
בעקרון המחשב שלי עובד, ויכולה עדיין להמשיך איתו,
רק אני רוצה מחשב שעולה יותר מהר, מעביר קבצים יותר מהר, מתפקד יותר טוב
נראה לי שהמחשב שלי קצת התעייף...

• הוסף לסימניות
בעקרון המחשב שלי עובד, ויכולה עדיין להמשיך איתו,
רק אני רוצה מחשב שעולה יותר מהר, מעביר קבצים יותר מהר, מתפקד יותר טוב
נראה לי שהמחשב שלי קצת התעייף...
אז מה הקשר למעבד?
תשדרגי את הדיסק - תיקון דיסק

• הוסף לסימניות
החלפתי לדיסק SSD כבר מזמן,
זה קשור לזה?

מה אמור לתת השדרוג? לא מהירות עבודה?

• הוסף לסימניות
העברת קבצים ועליית מחשב כמעט ולא מושפעים מיכולותיו של המעבד (מאז עידן הפנטיום 4)
זה תלוי במהירות קריאה וכתיבה של הדיסק ואם אין בו שגיאות
כך שאם את רוצה להאיץ יותר תחשבי על ssd מהיר יותר

• הוסף לסימניות
תודה על המידע החשוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה