איך היא מבחינת יציבות? וגודל?מעולה ממש! נהנתי ממנה מאד!
נשלפת בקלות מהבסיס, תענוג!
אם את רוצה אני מוכרת את שלי,( רק האמבטיה) כמו חדשה, בצבע שחור.
הטיולון שלי ממש ישן, נקנה לבן הבכור לפני שש שנים, וזה התאים.זה מתאים גם ליויו מהדגם הישן יותר?
הבת שלי נולדה 3200, ובגיל חודש שקלה 4300,@גרניטא פקאן לתינוק שנולד 4+ קילו זה מתאים?
או שזה יהיה לו קטן מהר מידי?
תודה על כל האינפורמציה!יציבה מאד, ביחס לערכת ניו בורן הקודמת- אין מה להשוות!
התינוקת שלי היתה בה ברווח ממש עד גיל ארבע וחצי חודשים,
וגם אז העברתי לטיולון כי רציתי שתראה עולם...
נמכרת ב850.
יחסית הוא קטן אבל מזרן נוח והוא לא מתקפל הוא נשלף ממש בקלות@גרניטא פקאן לתינוק שנולד 4+ קילו זה מתאים?
או שזה יהיה לו קטן מהר מידי?
גם אני מוכרת את האמבטיה החדשה והמהממת (חדשה לגמרי! קניתי אותה עבור נסיעה ובסוף לא השתמשנו) בצבע מנטה מקסים! 800 ₪ בלבד! מתאימה גם ליויו הישנה עם מתאמים. (יש לי גם מתאמים חדשים, צריכה לבדוק כמה עלו לי ואמכור אותם במחיר עלות)
אולי אני מתבלבלת עם המתאמים של הסלקל? יכול להיות...קיבלתי את המתאמים יחד עם האמבטיה,
מה קנית אותם בנפרד?
היא לא מתקפלת, לאחסנה אפשר לפרק אותה לחלקים,איך האמבטיה עצמה מתקפלת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים