האמן בפעולה >>>

• הוסף לסימניות
אני משתתף פעיל בקורסים של דן ברלב הנפלא, וכחלק מחווית הלמידה וההשתדרגות, ישנו אתגר שוווווווה ביותר, (מי שרוצה יבדוק שם).

כיון שהנושא היה - "האמן בפעולה" החלטתי להביא את הזווית שלי ליכול הבסיסית של האמן ליצור, ומה ההרגשות שבורחות לו מתחת לרדאר.

"האמן כל כך שקוע ביצירה שלו ובטוח תמיד שהוא הוא המצייר והיוצר.
כמו שהדמות המאויירת בדף מלאה מעצמה על שהיא מציירת יד יפה וחיה, היא לא שמה לב שהיא עצמה מאויירת על ידי מישהו אחר - שיכול למחוק אותה במחי delete! גם האמן שצייר את כל הסיטואצייה בעצם מצוייר במחשב שלי.
ומי יודע - כמה מלאים אנחנו מעצמנו - עד כדי כך שאנחנו לא מודעים לכך - שאנו עצמנו יצירה של מלך מלכי המלכים שנותן בנו את הכוחות ליצור ולחשוב.
אין צייר כאלוקינו.

האיור בהשראת האמן הענקי מ.ק. אשר."

קבצים מצורפים

• אתגר אומן קטן.png
    KB 761.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אבימי,אתה ענק.
גם ביכולות האיור המעולות והיוצאות דופן שלך.
וגם בראייה העמוקה של האיור כביטוי צורני של החיים הגדולים מכולנו.

כבש אותי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1174914:
אבימי,אתה ענק.
גם ביכולות האיור המעולות והיוצאות דופן שלך.
וגם בראייה העמוקה של האיור כביטוי צורני של החיים הגדולים מכולנו.

כבש אותי!

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה.

אבימי אתה פשוט גאון...!
יצירה מדהימה מאינספור כיוונים והיבטים.

• הוסף לסימניות
חזק ומדהים!!

• הוסף לסימניות
איזה יופי, הרעיון, ההשראה והביצוע, אין מילים!

• הוסף לסימניות
איזו מחשבה יפה!
אתה אמן עם שאר רוח..

• הוסף לסימניות
הציור יפה מאוד!
הרעיון והמסר שעומד מאחוריו עוד יותר!
תודה על החיזוק!

• הוסף לסימניות
חבל שלא עלה לאתגר.... (כאן בפורום)

• הוסף לסימניות
גדול מאוד!
אני חושבת שכדאי להוריד את החרב ושאר הקטנים שמסיחים מהרעיון העיקרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה