אבימי
מנהל קהילת איור
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור מקצועי
- הוסף לסימניות
אני משתתף פעיל בקורסים של דן ברלב הנפלא, וכחלק מחווית הלמידה וההשתדרגות, ישנו אתגר שוווווווה ביותר, (מי שרוצה יבדוק שם).
כיון שהנושא היה - "האמן בפעולה" החלטתי להביא את הזווית שלי ליכול הבסיסית של האמן ליצור, ומה ההרגשות שבורחות לו מתחת לרדאר.
"האמן כל כך שקוע ביצירה שלו ובטוח תמיד שהוא הוא המצייר והיוצר.
כמו שהדמות המאויירת בדף מלאה מעצמה על שהיא מציירת יד יפה וחיה, היא לא שמה לב שהיא עצמה מאויירת על ידי מישהו אחר - שיכול למחוק אותה במחי delete! גם האמן שצייר את כל הסיטואצייה בעצם מצוייר במחשב שלי.
ומי יודע - כמה מלאים אנחנו מעצמנו - עד כדי כך שאנחנו לא מודעים לכך - שאנו עצמנו יצירה של מלך מלכי המלכים שנותן בנו את הכוחות ליצור ולחשוב.
אין צייר כאלוקינו.
האיור בהשראת האמן הענקי מ.ק. אשר."
כיון שהנושא היה - "האמן בפעולה" החלטתי להביא את הזווית שלי ליכול הבסיסית של האמן ליצור, ומה ההרגשות שבורחות לו מתחת לרדאר.
"האמן כל כך שקוע ביצירה שלו ובטוח תמיד שהוא הוא המצייר והיוצר.
כמו שהדמות המאויירת בדף מלאה מעצמה על שהיא מציירת יד יפה וחיה, היא לא שמה לב שהיא עצמה מאויירת על ידי מישהו אחר - שיכול למחוק אותה במחי delete! גם האמן שצייר את כל הסיטואצייה בעצם מצוייר במחשב שלי.
ומי יודע - כמה מלאים אנחנו מעצמנו - עד כדי כך שאנחנו לא מודעים לכך - שאנו עצמנו יצירה של מלך מלכי המלכים שנותן בנו את הכוחות ליצור ולחשוב.
אין צייר כאלוקינו.
האיור בהשראת האמן הענקי מ.ק. אשר."
הנושאים החמים