כללי האמת בתמחור גרפיקה

• הוסף לסימניות
מה אומרים הגרפיקאים, איך יתכן שבתי דפוס מוציאים כרטיסי ביקור והכוונה לעיצוב הגרפי שלו ב-150 ש"ח ויותר מזה יש מקום שאמר 50 ₪ לחצי שעה, ומישהי שביקשה הצאת מחיר לכרטיס טענה ואמרה שחברתה הדפיסה כרטיס ביקור ב- 50 ₪
למי הפתרונים?

• הוסף לסימניות
?????
תלוי,תלוי תלוי
בגדול, אתה משלם כמה שהדבר שווה.
גרפיקה לכרטיס בקור 150 שח שווה 150 שח ולא שקל יותר
הדפסת כרטיס ביקור ב50 שח
כנראה מדובר ב30 יחידות.
אף אחד לא פראייר

• הוסף לסימניות
סליחה התכוונתי שעיצבו לה כרטיס ב50 ש"ח
ובתור גרפיקאית מנוסה אם תאמר לך הלקוחה מספיק לי כרטיס פשוט בכזה סכום מה היית עושה?

• הוסף לסימניות
ובתור גרפיקאית מנוסה אם תאמר לך הלקוחה מספיק לי כרטיס פשוט בכזה סכום מה היית עושה?
מה השאלה? הייתי אומרת לה שבמחיר כזה אני לא עושה והיא יכולה לעשות בבית דפוס אם הביצוע מספק אותה.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה אנשים באים לדפוס בשביל הגרפיקה! (ובמיוחד שיש בתי דפוס שלוקחים 70 לשעת עיצוב, מה שאפשר למצוא גם בפרטי)
אני עבדתי בדפוס ובמקביל - כעצמאית, ואין להשוות את העבודות! לדפוס אני עושה בשתי שניות, בלי חשיבה עיצובית כמעט, וכמובן שבלי קופי מקצועי, והתוצאה - בהתאם. מה שהלקוח ביקש= קיבל, בלי לשכנע אותו שזה מכוער ירוק על כחול:rolleyes:, ובלי להתעכב על כל אינץ'.
ובפרטי, אני דבר ראשון חושבת על הפרוייקט, לועסת אותו, ישנה וקמה איתו, ואז מבצעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 4321;n4974877:
אני לא מבינה למה אנשים באים לדפוס בשביל הגרפיקה! (ובמיוחד שיש בתי דפוס שלוקחים 70 לשעת עיצוב, מה שאפשר למצוא גם בפרטי)
אני עבדתי בדפוס ובמקביל - כעצמאית, ואין להשוות את העבודות! לדפוס אני עושה בשתי שניות, בלי חשיבה עיצובית כמעט, וכמובן שבלי קופי מקצועי, והתוצאה - בהתאם. מה שהלקוח ביקש= קיבל, בלי לשכנע אותו שזה מכוער ירוק על כחול:rolleyes:, ובלי להתעכב על כל אינץ'.
ובפרטי, אני דבר ראשון חושבת על הפרוייקט, לועסת אותו, ישנה וקמה איתו, ואז מבצעת.

איך אפשר לישון ולקום כשרוצים את הפרוייקט לה-ר-ג-ע!! ומכתיבים לך בדיוק מה לעשות, וכשאת לא מחוברת לעבודה, כי זה ממש לא קשור מה שהלקוח ביקש, היא יוצאת בהתאם..
ואז הוא מבקש לשנות שוב ו"תעשי מה שנראה לך".. ורק אחרי שאת מעצבת בטעם שלך, יוצא מושלם והוא נהנה!

איך אפשר לא לעבוד כפול???
כמה שהסברתי ללקוחה שזה לא הולך ויותר יפה כך וכך, היא התעקשה, עשיתי, לא אהבה
ובסוף ביקשה שאכין לה כמו שאמרתי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ticket;n4974916:
איך אפשר לישון ולקום כשרוצים את הפרוייקט לה-ר-ג-ע!! ומכתיבים לך בדיוק מה לעשות, וכשאת לא מחוברת לעבודה, כי זה ממש לא קשור מה שהלקוח ביקש, היא יוצאת בהתאם..
ואז הוא מבקש לשנות שוב ו"תעשי מה שנראה לך".. ורק אחרי שאת מעצבת בטעם שלך, יוצא מושלם והוא נהנה!

איך אפשר לא לעבוד כפול???
כמה שהסברתי ללקוחה שזה לא הולך ויותר יפה כך וכך, היא התעקשה, עשיתי, לא אהבה
ובסוף ביקשה שאכין לה כמו שאמרתי..

צריך להכיר את הלקוח, יש כאלה שאני מגישה להם עבודות בעיניים עצומות, אפילו בלי קרדיט שלי, כי אני יודעת שאין עם מי לדבר,
אבל זה ממש לא כולם, עם רובם אפשר לדבר ולהסביר. תלוי גם איך מסבירים. (אם את אומרת "זה לא מקצועי" "זה לא מסתדר מבחינה עיצובית" וכדו' הלקוח חושב פעמיים) וכמובן אם מדובר על טעם אישי ולא על בעיות בעיצוב, חייבים ללכת לפי טעם הלקוח.

• הוסף לסימניות
באתי לקונדטריה
היתה עוגת יומולדת מדהימה ב-100 שח,
בסופר ליד, יש על המדף עוגות עטופות כאלו 2 ב-10
ויש פה משהי שמעלה תמונות של עוגות שהיא מכינה ולדעתי זה לא פחות מ-200 שח.
אז?

• הוסף לסימניות
א לפעמים על אותו מוצר או שירות משלמים מחירים שונים מסיבות כאלה ואחרות
ב בעל דפוס מרוויח פעמיים או פעם וחצי קצת על הגרפיקה ורווח גם על ההדפסה כך שמבחינתו יכול להוזיל את התשלום על הגרפיקה

• הוסף לסימניות
אין מה להשוות בכלל!!! בין רמת בעיצוב של בתי דפוס לבין רמת העיצוב של גרפיקאית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה