שואב שוטף האמת- דיי התאכזבתי.. באמת רוצה להבין, למה דרימי נח יותר מאשר כבר לשטוף רגיל?

@איצ'ה קו המידע פרסם את אחד המכשירים
גם אתה קבלת כ"כ הרבה תלונות שזה לא הכצעקתה?
אני חייב לומר שגם אני קניתי, את היקר יותר H14 DUAL כבר לפני החגים, וזה מאוד מועיל בבית עם ילדים.
מידי יום אחד הילדים שוטף את הבית במהירות, בלי לגרוף מים ובלי שיצטרכו להתחנן לתורנות על שטיפת רצפה.

המשוב שקיבלתי מהשוק, חם מאוד!

תעשו מקל עם שפכטל בראש או סכין מוריד מדבקות כל ליכלוך שהשואב לא מוריד תעבר עליו שניה עם השפכטל והכל יתנקה לגבי ריח אפשר תמיד לשפוך קצת מרכך כביסה על הריצפה וזה עושה ריח מעולה

סוף דבר:

יש כאן מישהו שיכול לתת מידע לאלה שעדיין לא רכשו את המוצר (ודי רוצים) על היתרונות של מכשיר הדרימי לעומת הטינקו ולהיפך, מבחינת התועלת של כמה שפחות עבודה על לפני הניקיון איתו ועל אחרי הניקיון מבחינת ניקוי המכשיר והנלווים אליו.

תודה יעזור לנו מאווד!

סוף דבר:

יש כאן מישהו שיכול לתת מידע לאלה שעדיין לא רכשו את המוצר (ודי רוצים) על היתרונות של מכשיר הדרימי לעומת הטינקו ולהיפך, מבחינת התועלת של כמה שפחות עבודה על לפני הניקיון איתו ועל אחרי הניקיון מבחינת ניקוי המכשיר והנלווים אליו.

תודה יעזור לנו מאווד!
כבר שפכו כ"כ הרבה מלל בנושא
וכ"כ הרבה אשכולות יש
מלאה לכתוב שוב.

כבר שפכו כ"כ הרבה מלל בנושא
וכ"כ הרבה אשכולות יש
נכון, בגלל זה לחפש מידע קונקרטי וברור זה כמו לחפש מחט בערימת שחת הכל סבוך ולא מתוחם.
אולי כאלה שחפרו טוב קודם שרכשו או שיש/היה להם כמה חברות ודגמים יוכלו בהחלט לתת מידע אמין.
מלאה לכתוב שוב.
?

אני חייב לומר שגם אני קניתי, את היקר יותר H14 DUAL כבר לפני החגים, וזה מאוד מועיל בבית עם ילדים.
מידי יום אחד הילדים שוטף את הבית במהירות, בלי לגרוף מים ובלי שיצטרכו להתחנן לתורנות על שטיפת רצפה.

משום מה קשה לי להאמין למילה של אדם שקיבל כסף על פרסום ומשבח את המוצר עצמו....
(לא מוריד מאיכות המוצר-שיתכן שהוא איכותי מאוד ועושה את העבודה)

משום מה קשה לי להאמין למילה של אדם שקיבל כסף על פרסום ומשבח את המוצר עצמו....
(לא מוריד מאיכות המוצר-שיתכן שהוא איכותי מאוד ועושה את העבודה)
יש פה עשרות ניקים שממליצים על המוצר למה בחרת דווקא את הניק הזה?

מצאתי את זה ברשת על דריימי ולא רק

וגם את זה להשואה בין מוצרים

תודה רבה לך על המענה!
אני מאזין קבוע ומעריך מאוד את מעשיך

אני מתנצל מאוד שתייגתי אותך אני רואה שיש כאלה שמחמת קנאה משמיצים לחינם

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה