שואב שוטף האמת- דיי התאכזבתי.. באמת רוצה להבין, למה דרימי נח יותר מאשר כבר לשטוף רגיל?

הדרימי שלי מוציא כמויות מים...
ממש משאיר שלוליות
אני אחריו עושה יניקה
וברוב הפעמים סמרטוט יבש:(
אנא
מישהו יודע למה?
אציין שהוא נקי על כל חלקיו וצינוריו....
גם אצלי, (לא שלוליות שילד יכול לקפוץ עם מגפיים...).
הפיתרון אצלי, כל קטע שעושים קדימה לחזור עליו אחורה, השלוליות שנשארים אצלי זה רק בהנעה קדימה כשהמכשיר נע אחורה הוא משאיר רטוב אבל ללא שלולית.

האם יש כאן אשכול מסודר על השוואות בין דגמים של דרימי וטינקו וגם השוואות מחירים או המלצות?
אני חושב על קניה ומעונין להבין קצת מסודר מה כדאי

גם אצלי, (לא שלוליות שילד יכול לקפוץ עם מגפיים...).
הפיתרון אצלי, כל קטע שעושים קדימה לחזור עליו אחורה, השלוליות שנשארים אצלי זה רק בהנעה קדימה כשהמכשיר נע אחורה הוא משאיר רטוב אבל ללא שלולית.
אבל זה לא היה ככה בהתחלה
לא נשאר לי חדר רטוב, אלא רצפה לחה,
אני מרגישה שזה גם לא שואב היטב לכלכוך ככה.:(

ממש משאיר שלוליות
אני אחריו עושה יניקה
אנא
מישהו יודע למה?
צריך להסתכל מתחת לגלגל השחור שמתחת לגלגלת
יש שם את הגומי.
לבדוק שאין לכלוכים גדולים שחוסמים את מקום שאיבת המים...

אין לי מושג על מה יצא הקצף?
יש לי את המכשיר (H14) מעל חודש והוא מכשיר ששינה לי את החיים כפשוטו!!
וכן, כדי שהוא לא ישאיר סימנים או רטיבות וכן ריח הוא צריך תיחזוק אבל זה מקל המון!!
אין צורך בהזזת רהיטים והרמת כיסאות, השאיבה שלו עוצמתית מאוד והוא אוסף הכל!
כל אחד יכול להגיד עליו כל מיני דברים שלא ניתן להוכיח אותם כמו זה שהוא שורט את הריצפה, אני למשל שמעתי שהטינקו מוציא את הרובה (המילוי שבין הרצפות)!! ולך תוכיח שלא, אל תאמינו לכל דבר, אין דרך בעולם להוכיח שהדרימי שורט את הרצפה!
ברור שאלו שהבית שלהם בכל מקרה נקי ולא נשפך בו מעולם שום דבר על הרצפה אין צורך בשואב שוטף והוא גם לא יקל עליהם בלום,
וגם אלו שיש להם לכלוכים שמצריכים מלטשת כדי להוריד אותם או שנשפך להם מידי פעם בטון על הרצפה זה גם לא יעזור להם זה עוזר לאלו שבאמצע.
ובאמת לא ניתן לייצר מכשיר שהוא מאוד מקרצף כי זה יכול להרוס את הרצפה,
בהצלחה.

ממש משאיר שלוליות
אני אחריו עושה יניקה
אנא
מישהו יודע למה?
גם לי זה קרה, ניקיתי טוב את כל החלקים ועשיתי עם המברשת בחור וזה הסתדר.

אין לי מושג על מה יצא הקצף?
יש לי את המכשיר (H14) מעל חודש והוא מכשיר ששינה לי את החיים כפשוטו!!
וכן, כדי שהוא לא ישאיר סימנים או רטיבות וכן ריח הוא צריך תיחזוק אבל זה מקל המון!!
אין צורך בהזזת רהיטים והרמת כיסאות, השאיבה שלו עוצמתית מאוד והוא אוסף הכל!
כל אחד יכול להגיד עליו כל מיני דברים שלא ניתן להוכיח אותם כמו זה שהוא שורט את הריצפה, אני למשל שמעתי שהטינקו מוציא את הרובה (המילוי שבין הרצפות)!! ולך תוכיח שלא, אל תאמינו לכל דבר, אין דרך בעולם להוכיח שהדרימי שורט את הרצפה!
ברור שאלו שהבית שלהם בכל מקרה נקי ולא נשפך בו מעולם שום דבר על הרצפה אין צורך בשואב שוטף והוא גם לא יקל עליהם בלום,
וגם אלו שיש להם לכלוכים שמצריכים מלטשת כדי להוריד אותם או שנשפך להם מידי פעם בטון על הרצפה זה גם לא יעזור להם זה עוזר לאלו שבאמצע.
ובאמת לא ניתן לייצר מכשיר שהוא מאוד מקרצף כי זה יכול להרוס את הרצפה,
בהצלחה.
יכולה לפרט איך מתחזקים?

לכל בעלי הדרימי H14 - שמתי לב שיש שסתום בתחתית המיכל של המים הנקיים,
וכשהמכשיר במנוחה, המים כנראה מטפטפים דרכו, נספגים במברשת ומרטיבים את משטח ההטענה
האם מישהו נתקל בזה?
הדרימי ממש חדש...

@gol @דרך חדשה @Ruty Kepler @סל קל @מקופלא @english

התקשרתי לשירות, הם אומרים שהחלקים לא באחריות.
יש דבר כזה? לקבל מוצר תקול בלי אחריות?
החנות מנסה להשיג את הסוכן לשמוע את התשובה שלו
מה אפשר לעשות?
למה את בטוחה שהבעיה בחלקים?
לדעתי קחי את זה לנקודת שירות.

לי יש בעיה אחרת, לא מזהה לי את מיכל המים הנקיים
ניסיתי לנקות מבחוץ ומבפנים, לחכות לנסות שוב ושום דבר לא עוזר
נראה לי שאין ברירה חוץ מלשלוח אליהם.

למה את בטוחה שהבעיה בחלקים?
לדעתי קחי את זה לנקודת שירות.

זה מה שאני מנסה להבין מכאן - כשאני נוגעת בשסתום של מיכל המים הנקיים הוא רטוב כל הזמן
זה נורמלי?

זה מה שאני מנסה להבין מכאן - כשאני נוגעת בשסתום של מיכל המים הנקיים הוא רטוב כל הזמן
זה נורמלי?
אצלי הוא גם רטוב, אבל יש לי גם תקלה באזור כך שזה לא אומר
בכל מקרה אם את רוצה לדעת בוודאות, פשוט תחפשי מישהו באזור שיש לו את המכשיר ותנסי להחליף בין המיכלים ולראות אם הבעיה משתחזרת.
אני חושבת שזמן קצר אחרי הקניה, אם תשלחי לנקודה גם אם הבעיה במיכל יחליפו לך אותו
הקטע המעצבן שלשים בנקודה זה להיפרד מההמכשיר לשבועיים לפחות :(

בס"ד
יתכן וזה תלוי בסוג המכשיר, לא בטוח.
אבל אין ספק שהחיים עם שואב-שוטף, ובלי, זה שתי עולמות.
שישי אחה"צ, הילדים קמים מהשינה, האמא כבר סחוטה מהמרדף לקראת כניסת שבת - הילדים יוכלו לאכול קוסקוס או בצק עלים, או שלא?
בערב, כשאמא נכנסת לחדר להשכיב את הילדים, היא יוצאת מהחדר והבית מריח ניקיון - או שלא?
נשפך שוקו בבוקר לאחד הילדים בזמן לחוץ, יש אפשרות להחזיר את המצב כלא היה כלום - או שלא?
האם צריך להכין לספל מים-עם-חומר שהולכים לשפוך עכשיו על הרצפה כדי לנקות את מרכז החדר, שביל פנוי עד החור ניקוז - או שלא?
וחוץ מזה, שהמכשיר [מה שיש לי בכ"א] שואב כמעט הכל, כולל לכלוך גס וגדול.

בס"ד
יתכן וזה תלוי בסוג המכשיר, לא בטוח.
אבל אין ספק שהחיים עם שואב-שוטף, ובלי, זה שתי עולמות.
שישי אחה"צ, הילדים קמים מהשינה, האמא כבר סחוטה מהמרדף לקראת כניסת שבת - הילדים יוכלו לאכול קוסקוס או בצק עלים, או שלא?
בערב, כשאמא נכנסת לחדר להשכיב את הילדים, היא יוצאת מהחדר והבית מריח ניקיון - או שלא?
נשפך שוקו בבוקר לאחד הילדים בזמן לחוץ, יש אפשרות להחזיר את המצב כלא היה כלום - או שלא?
האם צריך להכין לספל מים-עם-חומר שהולכים לשפוך עכשיו על הרצפה כדי לנקות את מרכז החדר, שביל פנוי עד החור ניקוז - או שלא?
וחוץ מזה, שהמכשיר [מה שיש לי בכ"א] שואב כמעט הכל, כולל לכלוך גס וגדול.
כתבתי כבר. לא זוכרת באיזה אשכול.
לא מאיים עלי כשנשפך בבית שוקו,
כשהילד הפך קערה מלאה גרגירי רימון
כשהתינוקת אוכלת לבד קוסקוס או אורז או פתיתים.
2-3 דק' הכל נשאב
עוד 2-3 דק' הרצפה שטופה.

כשיש לכלוך ממש קשה- אני שופכת נטלה עם מים על הרצפה משאירה 2-3 דק' ושואבת במצב יניקה- הרוב יורד ואז עושה שטיפה.

(רק לתשומת לב הסימפיזיוליסטיות- החמיר לי מאד סימפיזיוליזיס- במצב רגיל (לא לפני לידה). המטפלת שלי בסימפי' המליצה לי להחזיק עם שתי הידיים ולא בצד. מיד היה שיפור)

אני אתמול קיבלתי,
תגידו גם אצלכם נשאר מים על הרצפה נשאר סימנים ולוקח זמן לרצפה להתייבש? מדברת על הדרימי h14 ועוד משהו איך משנים למצב עברית?
עונה ושואלת:
כן. הסימנים ברצפה זה רק בשימושים הראשונים בשל שאריות החומר של השטיפה הידנית שלא נשטף במלואו.
אצלי זה היה כ-4 פעמים
זהו. היום חלק.

שאלה:
לא מצליחה לאתר פרטי התקשרות לקבוצה של ציפי רוט (עבור חברה) ואני מבינה שרכשת דרכה.
תוכלי לתת לי פרטים? טלפון/ מייל?
גם לי זה קרה.
פניתי לחברה- 1-7000-150-70
החליפו לי במוצר חדש. (אחרי שהסרטתי את התקלה. המכשיר 100% טעינה, המיכל מלא, והמכשיר מהבהב על מיכל מים ריק)

לא יודעת על איזה סוג את מדברת, לאחותי יש טינקו- והוא פשוט מבריק לה את הבית.
אולי זה באמת שונה מדרימי, לא ראיתי אותו בפעולה.
על טינקו אני יכולה לומר- החיים לפני ואחרי.

איזה סוג יש לך? ראיתי באושר עד דרימי ב1000, מתלבטת אם לקנות..
בואי נהיה אמיתיים
גם לי יש , והוא לא מבריק את הבית!
הוא מנקה, אבל לא מבריק כמו שטיפה אמיתית

• תודה
Reactions: R.S
בואי נהיה אמיתיים
גם לי יש , והוא לא מבריק את הבית!
הוא מנקה, אבל לא מבריק כמו שטיפה אמיתית
מבריק, מבריק.
קניתי דרימי H14, לא טינקו.
וזה באמת החיים של לפני ואחרי.
אני שוטפת את הכניסה כל ערב, ועכשיו אני עושה את זה בשניות עם הדרימי (דֶבִינְצִ'י, כמו שקוראים לו אצלנו..)
זה הקלה מטורפת!!!
עדיף לי ההתעסקות של חצי דקה להכניס ולהוציא את המברשת, מאשר לשפשף, לגרוף, לנגב, לסחוט סמרטוט, ושים אותו בחוץ...
בכלל בלי השוואה.

לכל בעלי הדרימי H14 - שמתי לב שיש שסתום בתחתית המיכל של המים הנקיים,
וכשהמכשיר במנוחה, המים כנראה מטפטפים דרכו, נספגים במברשת ומרטיבים את משטח ההטענה
האם מישהו נתקל בזה?
הדרימי ממש חדש...

@gol @דרך חדשה @Ruty Kepler @סל קל @מקופלא @english
למה המברשת בכלל בתוך המכשיר כשזה בהטענה?
לדעתי פשוט המברשת מטפטפת את טיפות המים האחרונות שלה, ולא מהמיכל.
צריך להוציא את המברשת כל פעם, לא נעים אבל עדיין עדיף על פני סמרטוטים וגריפות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה