שואב שוטף האמת- דיי התאכזבתי.. באמת רוצה להבין, למה דרימי נח יותר מאשר כבר לשטוף רגיל?

2. האם את הדרימי אפשר לשלוח לעשות את העבודה או שאני צריכה להחזיק אותו? הוא נראה כמו עמוד שצריך לכוון.
צריך להחזיק הוא לא רובוטי
3. אם יש לו את העמוד הזה, איך הוא מנקה מתחת לשולחן, מיטות, ספות? הגזמתי?
זה נשכב 180 מעלות
4. אם השיקול הכלכלי לא רלוונטי, מה הטוב והיעיל ביותר בשוק? ריצוף חדש, בית מתוחזק מאד מבחינת נקיון (אין כתמי קטשופ ושות'...), ילדים גדולים
בין הS5 לH14 < H14 לוקח בגדול
בין הS7 ל H14 לא בדקתי שימוש בפועל בבית אבל מהשוואה של הנתונים היה נראה לי דומה ולא מצדיק להמר על הS7
5. אני מחפשת מכשיר שישטוף שטיפה איכותית ויחסוך לי את הסעיף הזה בבית.
בגדול אין מכשיר כזה, אבל אני עם H14 ותכננתי כן לשטוף שטיפה שבועית, בסוף הבית נקי מאוד וכבר הרבה זמן לא שטפתי רציני.
כן משתמשת בדרימי הרבה במהלך היום.

צריך להחזיק הוא לא רובוטי

זה נשכב 180 מעלות

בין הS5 לH14 < H14 לוקח בגדול
בין הS7 ל H14 לא בדקתי שימוש בפועל בבית אבל מהשוואה של הנתונים היה נראה לי דומה ולא מצדיק להמר על הS7

בגדול אין מכשיר כזה, אבל אני עם H14 ותכננתי כן לשטוף שטיפה שבועית, בסוף הבית נקי מאוד וכבר הרבה זמן לא שטפתי רציני.
כן משתמשת בדרימי הרבה במהלך היום.

מעריכה מאד את התשובה המפורטת
האם יש שואב רובוטי שיתן תפוקה כזו?
חולמת שמישו יעשה לי את העבודה כשאני לא בבית

לא בדקתי לעומק על הרובוטי כי היה לי חשוב משהו ידני שאני יכולה לעשות גם נקודתי וגם על כל הבית

אם המחיר לא רלוונטי אז זה אחד המכשירים הכי טובים שקיימים (גם של דרימי):
צילום מסך 2024-12-10 101320.jpg

אם המחיר לא רלוונטי אז זה אחד המכשירים הכי טובים שקיימים (גם של דרימי):צפה בקובץ המצורף 1843665
אכן המפרט שלו נשמע פצצה,
אבל אני חושב שלא לכל בית מתאים שואב רובוטי, אצלי לדוגמא להערכתי הרבה יותר יעיל ידני
חוצמז'ה שאיך שהבנתי מהנציגה של דרימי אין כל כך מה לעשות איתו בלי האפליקציה, יש לו כפתור אחד בלבד שעושה טאטוא וזהו (לדבריה), כל שאר היכולות המדהימות שלו נשלטים מהאפליקציה בלבד

אחרי שקראתי הרבה על השואבים שוטפים
יש לי 2 שאלות:
1. הבית שלי מרוצף חצי עם קרמיקה וחצי עם בלטות, (הכל ישן)
האם זה נכון ששואב שוטף לא מנקה טוב בלטות?
לי יש בלטות, מנקה ומבריק מאד יפה,
אני משתמשת עם חומר ניקוי של ג'ונסון קלין לשואב שוטף,
ניחוח נעים וברק יפה.

היו שהתלוננו על סימני ניגוב מהמברשת, על הבלטות שלי אני לא רואה אותם. (לא יודעת אם הם בכלל קיימים)

האם לIROBOT
יש צורך בהכרח בטלפון חכם?
או שאפשר דרך המחשב?
חשוב לי שהרובוט ינקה כשאני לא נמצאת בבית/ באופן עצמאי
אם אני צריכה להחזיק את זה ביד אני כבר יכולה להחזיק מגב...

האם לIROBOT
יש צורך בהכרח בטלפון חכם?
או שאפשר דרך המחשב?
חשוב לי שהרובוט ינקה כשאני לא נמצאת בבית/ באופן עצמאי
אם אני צריכה להחזיק את זה ביד אני כבר יכולה להחזיק מגב...
לבסיסי לא צריך טלפון חכם אבל רוב האופציות עובדות רק עם אפליקציה.

אז הכנתי סקר :cool:
בבקשה מכל בעלות השואב השותף... תהיו חלק ממציאת השואב שוטף הטוב ביותר. :LOL:

לפתוח עבור הסקר אשכול חדש?
תפתחו אשכול חדש
ותשימו קישור בכל אשכולות השואב שוטף
תוסיפו גם את S6 STRETCH של טינקו , הוא חדש שנשכב לגמרי ויש לו שוק

נערך לאחרונה ב:
תפתחו אשכול חדש
ותשימו קישור בכל אשכולות השואב שוטף
תוסיפו גם את S6 STRETCH של טינקו , הוא חדש שנשכב לגמרי ויש לו שוק
עשיתי את זה. ויש שם גם את התוצאות...
לצערי לא הצלחתי עדיין למפות את התוצאות ולהגיע למסקנה.

אז הכנתי סקר :cool:
בבקשה מכל בעלות השואב השותף... תהיו חלק ממציאת השואב שוטף הטוב ביותר. :LOL:

לפתוח עבור הסקר אשכול חדש?
יש תוצאות?

מתעניינת במיוחד בדגמים של H14 (רגיל, פרו ודואל) מה מומלץ, וכמה שווה להשקיע בינהם?
האם ה DUAL מסורבל? וכל פרט שמיחד כל דגם,
תודה רבה!

יש תוצאות?

מתעניינת במיוחד בדגמים של H14 (רגיל, פרו ודואל) מה מומלץ, וכמה שווה להשקיע בינהם?
האם ה DUAL מסורבל? וכל פרט שמיחד כל דגם,
תודה רבה!
שלחתי כאן את התוצאות איפשהו
אם אמצא אשלח שוב
אישית קניתי דרימי 14 רגיל (לא ידוע לי שיש פרו. רק דואל וכבר יש לי שואב אבק טוב אז לא השקעתי). לדעתי שווה. אבל יש לי אותו שבועיים.
הוא פשוט בשימוש כל יום, אחרי בישולים, אחרי ארוחת צהריים, אחרי ארוחת ערב... ואפילו הילדים שוטפים איתו בכיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה