- הוסף לסימניות
פעם מישהי שבאה אלי שפכה חומר על הרצפה וזה תקע הכל. הייתי צריכה לשטוף הכל, לכבס את המברשת ולחכות שיתייבש ורק אז זה עבד.אסור
פעם מישהי שבאה אלי שפכה חומר על הרצפה וזה תקע הכל. הייתי צריכה לשטוף הכל, לכבס את המברשת ולחכות שיתייבש ורק אז זה עבד.אסור
בחומר המקורי של דרימי אין ריח, אפשר לקנות חומרים אחרים עם ריח שלא מקציפים.משתמש מתחיל בדריימי H14.
עברתי על האשכול ולא מצאתי תשובה מספקת.
חסר לי ריח של ניקיון, האם משהו בתפעול אצלי לקוי ?
הבנתי שלמיכל עצמו אסור להוסיף חומר.
האם אפשר לשפוך על הריצפה ? ואם כן משנה איזה חומר?
ואז אם משהו במכשיר מתקלקל הם אומרים שהסיבה היא בגלל ששמתם חומר אחר, למרות שהוא לא מקציף.אפשר לקנות חומרים אחרים עם ריח שלא מקציפים.
ממליצה לא להתפתות לשכנועים של כאלה שיגידו שהחומר שלהם גם טובמשתמש מתחיל בדריימי H14.
יש לזה פיתרון ?משתמש מתחיל בדריימי H14.
מה שכתבתייש לזה פיתרון ?
נשמח לשמוע גם לנו מפריע מאוד שאין ריח של שטיפה.
תקני להבא טינקו מתקדם והאשכול היה מיותרקנינו את הדרימי לפני כשבועיים
(הזמנו ממזמן..הגיע רק עכשיו)
באמת לא מצליחה להבין,
למה,
למה השימוש בדרימי נח יותר מאשר שטיפה רגילה??(שטיפה רגילה- העברת סמרטוט, עם הרבה מים וחומר, גריפה והעברת סמרטוט יבש- (לא שוטפת סמרטוטים ביד, אלא מכבסת במכונה..ויש מלאי גדול של סמרטוטים..)
לעומת- לעבור עם הדרימי-
שאז גם קודם צריך להעביר את המטאטא לאסוף לכלוך ''גדול'' כמו נניח עטיפת איגלו, וכד,
אז נכון שמספיק טאטוא לא יסודי,
אבל בפועל לעבור עם הדרימי צריך סבלנות ,וואלה סבלנות,
לעבור לאט הלוך ושוב הלוך ושוב,
ס'הכ הוא חצי ממגב גדול,
והכי מעצבן- שתכלס, בסוף לא באמת כזה נקי,
רב הכתמים לא יורדים(וכתמים- זה נניח טיפת קטשופ, טיפות איגלו וכו'), וצריך כל הזמן להתעכב, ולעבור כמה פעמים,
(אגב, מענין למה באמת אין לו מברשות שמשפשפות? זה היה יכול להיות הרבה יותר יעיל, נראה לי)
תכלס אני מדברת על לכלוך ממש סטנדרט.. ואוףף
על פניו אנחנו משתמשים ע'פ ההוראות..
אז זהו, שהאמת דיי התאכזבתי,
באמת מענין- מי אתם שאומרים שאפשר לחלק את החיים ללפני הדרימי ולאחריו??
בואו תחכימו אותיי
(אה, מה שכן נח בו זה שאני מביאה לילד התורן לעבור בעצמו.. ואז זה באמת חוסך.. אבל עוד שניה גם התלהבות הילדים תתפוגג, ואז..)
@הון @הודיה בושארי- ציירת
גם אצלי הוציא כמויות מים ואז קלטתי שהמיכל של המים הנקיים מטפטף, יש בו חור...
האם גם אצלכן זה כך?
אני צריכה לפנות לחברה לשירות, אמרו לי שזה לוקח שבועיים,
אז מחכה לעשות את זה אחרי פיצא לכם פתרון לבעיה
מצאתם פיתרון מוצלח לעניין?@הון @הודיה בושארי- ציירת
גם אצלי הוציא כמויות מים ואז קלטתי שהמיכל של המים הנקיים מטפטף, יש בו חור...
האם גם אצלכן זה כך?
אני צריכה לפנות לחברה לשירות, אמרו לי שזה לוקח שבועיים,
אז מחכה לעשות את זה אחרי פסח...
סנו טאצ'.תכלס איזה חומר מומלץ לשים במקום החומר שלהם?
תודה רבה.סנו טאצ'.
מניסיון אישיתודה רבה.
נשמח לשמוע אם זה מנסיון
פשוט המכשיר חדש ואין לנו נסיון בזה.
אני שואל שוב אולי לא ראיתם,הדרימי שלי מוציא כמויות מים...
ממש משאיר שלוליות
אני אחריו עושה יניקה
וברוב הפעמים סמרטוט יבש
אנא
מישהו יודע למה?
אציין שהוא נקי על כל חלקיו וצינוריו....
היה כתוב בעבר שצריך לייב את המיכל כמה ימים בשמש לייבוש מלאמה עושים כשכול הזמן הדרימי מדווח שיש מים מלוכלכים ואין כלום,ניקיתי אותו יסודי ועדין זה ממשיך,יש הסבר לזה?
לי היה תקוע שערות שם איפשהומה עושים כשכול הזמן הדרימי מדווח שיש מים מלוכלכים ואין כלום,ניקיתי אותו יסודי ועדין זה ממשיך,יש הסבר לזה?
כנל אצלי
יש את החלק הזה שמחובר ללמעלה של המיכל מיים מלוכלכים
החלק שמתסתובב
יש שם בורג לפתוח
שם היו מלא שערות
כניקיתי זה הסתדר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים