שואב שוטף האמת- דיי התאכזבתי.. באמת רוצה להבין, למה דרימי נח יותר מאשר כבר לשטוף רגיל?

אני כמוך
עם הבדל קל
שופכת מים עם חומר על הרצפה
ועוברת עם הדרימי כמה פעמים על מצב יניקה
אחרי כמה פעמים קיבלתי את תוצאה של ספונז'ה (בגלל שהמכשיר נשחק העוצמה שלו חלשה יותר ולוקח לו כמה פעמים להשתלט על הכמות ולשאוב באופן שלא ישארו סימנים)
בלי סמרטוט ומגב
שמה לידי דלי ריק, וכל פעם שהוא מבקש לרוקן מיכל מלוכלכים אני מרוקנת לדלי
וזה יותר קל מלעשות ספונג'ה? לשפוך ולגרוף?
מנסה להבין מה הרווח.

וזה יותר קל מלעשות ספונג'ה? לשפוך ולגרוף?
מנסה להבין מה הרווח.
ספונג'ה מכילה 3 שלבים:
1. שפיכת מים ופיזור ע"י סמרטוט
2. גריפה
3. ניגוב ע"י סמרטוט סחוט/חדש

ה"שיטה" שהצגתי מכילה שלב אחד:
שפיכה של המים, ומעבר עליהם כמה פעמים בעזרת השואב שוטף (מקסימום לרוקן את מיכל המלוכלכים באמצע לדלי שהוכן מראש) ככל שהשואב שוטף עוצמתי וחזק יותר-עוברים פחות פעמים.

מבחינת זמן-יתכן שאין שום חסכון

מבחינת תוצאה-התוצאה זהה

יתרון משמעותי שיש בשיטה הזו, ובאופן כללי בשימוש בשואב שוטף-הינו חלוקה לאזורים בלי לתקוע את כל הבית בגלל הספונג'ה
עושים חדר/חלק מחדר מחכים שיתייבש ועוברים לחלק הבא

ספונג'ה מכילה 3 שלבים:
1. שפיכת מים ופיזור ע"י סמרטוט
2. גריפה
3. ניגוב ע"י סמרטוט סחוט/חדש

ה"שיטה" שהצגתי מכילה שלב אחד:
שפיכה של המים, ומעבר עליהם כמה פעמים בעזרת השואב שוטף (מקסימום לרוקן את מיכל המלוכלכים באמצע לדלי שהוכן מראש) ככל שהשואב שוטף עוצמתי וחזק יותר-עוברים פחות פעמים.

מבחינת זמן-יתכן שאין שום חסכון

מבחינת תוצאה-התוצאה זהה

יתרון משמעותי שיש בשיטה הזו, ובאופן כללי בשימוש בשואב שוטף-הינו חלוקה לאזורים בלי לתקוע את כל הבית בגלל הספונג'ה
עושים חדר/חלק מחדר מחכים שיתייבש ועוברים לחלק הבא
מחכה להשתכנע לשים על זה כסף.
אחותי באורות מהמוצר, אחי פחות גיסתי טוענת שנחמד.

אני מאד רוצה תחליף לשטיפה יומיומית בבית מרובה ילדים. אבל לא השתכנעתי שהמוצרים של היום עושים את העבודה הזו.

בלת"ק
אל תשכחי שהוא חוסך גם את הטאטוא שמבחינתי זה ממש שווה!!

בלת"ק
אל תשכחי שהוא חוסך גם את הטאטוא שמבחינתי זה ממש שווה!!
אבל הוא לא חוסך התעסקות עם מיכל מטונף. שזה גרוע בעיני פי כמה מלטטא את הבית.

מחכה להשתכנע לשים על זה כסף.
אני מאד רוצה תחליף לשטיפה יומיומית בבית מרובה ילדים. אבל לא השתכנעתי שהמוצרים של היום עושים את העבודה הזו.
אין לי עניין לשכנע
כן יכולה לומר שיש לי רובורוק אייס f25 (רוצה לקנות לאמא אחד נוסף) זה תחליף לשטיפה יומית ושבועית. שופכת מים שואבת עם השואב שוטף. תענוג. עושה את העבודה.

טובבב
אז אחרי שנים שאני עוקבת קנינו היום טינקו s9
מה אומר, בנתיים קצת בהלם מהביצועים החלשים
רצפה לא מלוכלכת מידי, וכל כתם ממש לוקח הרבה זמן, והרבה לא הוריד בכלל ( לכלוך משבת )
באמת לא מצליחה להבין איך יש אנשים שטוענים שלא שטפו חצי שנה
איך??? זה ממש לא מחליף שטיפה בעיני...
אולי אני מפספסת משהו
אשמח לגלות שאני טועה ולא יודעת איך להשתמש
שופכים מים רותחים על הרצפה

טובבב
אז אחרי שנים שאני עוקבת קנינו היום טינקו s9
מה אומר, בנתיים קצת בהלם מהביצועים החלשים
רצפה לא מלוכלכת מידי, וכל כתם ממש לוקח הרבה זמן, והרבה לא הוריד בכלל ( לכלוך משבת )
באמת לא מצליחה להבין איך יש אנשים שטוענים שלא שטפו חצי שנה
איך??? זה ממש לא מחליף שטיפה בעיני...
אולי אני מפספסת משהו
אשמח לגלות שאני טועה ולא יודעת איך להשתמש
דבר ראשון הכיף הגדול הוא ללכלוך טרי
אחרי ארוחה- כל הפתיתים\קוסקוס\סלט וכיד הדמיון הטובה שהילדים העיפו לרצפה.
נשפך משהו- בשניה אין זכר.
דבר שני לתחזוקה של הבית מידי ערב. לכלוך מהיום בד"כ יורד בקלות.
ואחרי שבת או אם לא טרי-
שופכים מים רותחים ומקסימום מגרדים קצת עם שפכטל.
שטיפה שבועית באמת זה לא מחליף, אבל עדיין שווה לגמרי!!

מה זה EROR F3 בדרימי H14

ואגב
הם מתחייבים לשירות איסוף תוך 4 ימי עסקים
ועוד 14 ימי עסקים עד שהם מתקנים
מנסיוני העגום זה הרבה זמן הם הולכים על הקצה הרחוק מבחינת התחייבות השירות
בנוסף הם החזירו לי את הדרימי אם אותה תקלה ועכשיו את כל התהליך של של ימי עסקים מהתחלה
מקווה שלכולם זה יעבוד טוב
אבל כשיש תקלה הם לא משהו...

גרועים ביותר!!! 3 פעמים המכשיר שלי היה שם
אפס מושג בשיווק ושירות לקוחות
מפסידים אלפי לקוחות בידיים

ככה פורסם פה בפורום שלאחר שהיו אין ספור תלונות זה עבר מחברה שהועסקה בזה לחברת דרימי עצמה,
לא מניסיון אישי
בכבוד! בוא נראה איך הם שיפרו

אני הייתי בחברת דרימי
הם טענו שנהרס לי המכשיר בגלל החומר ועוד כל מיני טענות מוזרות
אמרתי להם שייכנסו לפורום כאן על דרימי שיבינו איך הקרקע בוערת להם מתחת הרגליים
לא נראה לי שניהיה שינוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה